Solid Design House nu en del af Nordens største PLM virksomhed

Solid Design House nu er blevet en del af Nordens største PLM virksomhed. PLM Group er en fusion mellem de fem førende SolidWorks forhandlere i Danmark, Sverige, Finland, Estland og Letland.

PLM Group, er dannet af en gruppe af de største nordiske SolidWorks forhandlere, Solid Design House (Danmark), MP Engineering (Sverige) og CadON (Finland, Estland og Letland).

Med mere end 100 medarbejdere, er PLM Group den største udbyder i Norden af løsninger og serviceydelser til produktudvikling. Vore softwareløsninger og services anvendes i mere end 3.500 små, mellemstore og store produktions- og udviklingsvirksomheder i Norden til at skabe nye og innovative produkter.

Med dannelsen af PLM Group kan vi levere endnu mere omfattende serviceydelser til vores kunders forretning. Vi råder over højt kvalificerede supportteams med specialister, der dækker alle produkterne fra Dassault Systèmes SolidWorks Corporation. Solid Design Houses kunder får nu adgang til PLM Groups samlede viden og erfaring indenfor produktudvikling og “lifecycle management”, som er skabt gennem mange års nært samarbejde med tusindvis af små og store nordiske virksomheder.”

Hvad betyder dette for dig som kunde hos Solid Design House A/S?
Som kunde hos Solid Design House og nu også PLM Group, kan vi tilbyde omfattende kompetencer indenfor alle SolidWorks’ produktområder. Herudover kan vi tilbyde innovative serviceydelser og teknologier som mærkbart hjælper dig i dit daglige produktudviklingsarbejde.

PLM Group er certificeret indenfor alle SolildWorks’ produkt- og vidensområder.

Som kunde har du allerede kunne se enkelte resultater af samarbejdet i PLM Group regi. Solid Design House’s nye on-line support system http://www.mycad.dk/ version 2 er netop et resultat af implementering af en fælles IT og support platform i PLM Group regi.

PLM Group har samlet 15 kontorer fordelt i de 5 lande.

Mere information: http://www.sdh.dk/ eller på http://www.plmgroup.dk/