SolidWorks 2011 SP0 er her.

Så kom dagen mange af os har ventet på, SolidWorks 2011 blev i starten af ugen frigivet i SP0, og er til download for alle kunder på opdateringsaftale *.

For at downloade SolidWorks 2011 skal du logge dig ind på customerportal.solidworks.com, SolidWorks’s hjemmeside for SolidWorks brugere. Vil du hellere installere fra en DVD må du vente en måneds tid endnu.

I stedet for at remse alle nyhederne op vil jeg henvise til vores webseminarer, hvor vi indenfor de næste 2 uger vil afholde tre webseminarer om nyhederne i SolidWorks 2011.

Et par nye tiltag fra SolidWorks kan jeg dog ikke lade være med at nævne.

Performance Benchmark Test
Har du længe gået og grublet over hvorvidt det hardware du bruger, er godt eller dårligt i forbindelse med SolidWorks, har du nu mulighed for at teste dit hardware og sammenligne og dele resultatet med andre. Performance Benchmark Test programmet finder du i din Start Menu > SolidWorks 2011 > SolidWorks Tools.

SolidWorks Background Downloader
Har det altid irriteret dig at du selv skal kontrollere om der er kommet nye SolidWorks Service Packs, eller at du selv skal finde ud af hvad og hvor meget du skal download og installere.

Så kommer løsningen her, med SolidWorks Background Downloader kan du nu automatisk kontrollere og downloade nyeste SolidWorks Service Packs.

Den installeres automatisk sammen med SolidWorks 2011 og du finder den nederst i højre hjørne, og her er det også at du tager stilling til om du bare vil informeres om nye opdatering, automatisk vil downloade disse eller vil slå SolidWorks Background Downloader’en fra.Microsoft Windows XP
Ved frigivelsen af SolidWorks 2010 meddelte vi sidste år, at SolidWorks 2010 vil være den sidste SolidWorks version der kører på Microsoft Windows XP, det må vi dog tage i os igen.
SolidWorks har valgt at supportere SolidWorks 2011 på Windows XP i det omfang det er muligt. Jeg har selv testet SolidWorks 2011 på XP og det ser ud til at køre fornuftig, også selvom SolidWorks anbefaler Windows 7 og 6 Mb RAM. Men jeg ved også at det er en stakkels frist og vil bruge tiden på at finde den arbejdsstation eller bærbar der dækker det behov jeg har indenfor SolidWorks (dvs. modellering, rendering og simulering). Jeg kan i hvert fald med sikkerhed sige at det bliver Windows 7 x64bit med mindst 6 Mb RAM.

Har du spørgsmål til hvilken type hardware du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte supporten på 70 2222 87 eller support@sdh.dk. De hjælper meget gerne med råd og erfaring.

SolidWorks 2011 Up-To-Date kursus
Vil du gerne hurtig i gang med SolidWorks 2011 har vi igen i år, baserende på materialet fra Opdateringsseminaret, sammensat et endags kursus i nyhederne.
Se i vores kursus kalender hvornår du kan komme på næste SolidWorks 2011 Up-To-Date kursus.

*i Q4 af 2010 har SolidWorks Corp. en kampagne til kunder der ikke er på opdateringsaftale. Kontakt din lokale SolidWorks forhandler for at høre nærmere.