SolidWorks 2013 Beta

Så er SolidWorks 2013 snart på vej og SolidWorks Corp. giver igen i år brugere der er interesseret i det, mulighed for at beta-teste den nye version af SolidWorks.

Er du én af dem der gerne vil se hvad der kommer i næste version og hjælpe SolidWorks med at finde bugs (fejl) i programmet skal du tilmelde dig under din profil på SolidWorks’s kundeportal.
Dette gør du ved at gå ind på www.solidworks.com, klikke på Login i øverste højre hjørne.
Og derefter klikker du på Customers.
Har du allerede en profil på SolidWorks’s kundeportal skal du logge ind på portalen med din e-mail adresse og dit password(A). Har du ikke allerede en profil på portalen, skal du som det det første have oprettet dig ved et klikke på ”Click here to create an account” (B). Det kræver to ting at kunne oprette sig på portalen, dit SolidWorks Serienummer og en aktiv opdateringsaftale.

Kender du ikke dit SolidWorks Serienummer kan du finde dette i SolidWorks i hjælpemenuen under About SolidWorks.
Nu hvor du har oprette dig som bruger eller allerede har en brugerprofil du er logget ind med, skal du klikke på My Profile i menuen på venstre side.
Og det sidste du mangler er at sætte flueben i Notify me for Beta Programs, som du finder cirka midt på siden i højre kolonne.
Rigtig god fornøjelse med at finde ud af hvilke nyheder SolidWorks kommer med denne gang.