SolidWorks 2013 opdateringsseminar var en stor succes.

Den 24. og 25. oktober afholdte PLM Group Danmark opdateringsseminarer i forbindelse med lanceringen af SolidWorks 2013. Seminarerne blev afholdt i Roskilde og Horsens med tæt på 300 deltagere, som kunne informere sig om nyhederne indenfor hardware, prototypefremstilling og meget mere.

Du har igen i år haft mulighed for at møde nogle af vores samarbejdspartnere. Vi havde denne gang inviteret HP, DaVinci og MOEF. Desuden havde vi besøg af Dennis Hvam fra Jeld-Wen, som holdte et spændende oplæg om sine erfaringer med designautomatisering.

HP fremviste deres bedste arbejdsstationer på nyhedsseminarerne, så du fik mulighed for at orientere dig om alt det nyeste inden for hardware til SolidWorks. Du kan læse meget mere om, hvad HP kan tilbyde inden for arbejdsstationer på www.hp.dk.

 

DAVINCI development er Danmarks førende leverandør af prototyper – SLA, SLS POLYJET/OBJET, 3D-print, PUR-afstøbninger leveres hurtigt og effektivt i unik kvalitet. DAVINCI development løser alle typer udviklings- og konstruktionsopgaverbåde samlede projektløsninger og mindre delopgaver. På nyhedsseminarerne kunne du få indblik i de mange muligheder, som DAVINCI tilbyder. Du kan også læse mere på www.davinci.dk.
 

 
MOEF er specialister i produktudvikling og visualisering af produkter. MOEF var sidste år gæstetaler på nyhedsseminarerne. I år havde du så mulighed for at besøge folkene fra MOEF på deres stand, hvor de præsenterede eksempler på deres kunnen. Læs mere på www.moef.dk 
 

Jeld-Wen er den førende dørleverandør på det europæiske marked. I hele Europa stræber de efter at imødekomme deres kunders ønsker og behov til døre, og deres sortiment er fuldendt med standarddøre, eksklusive højkvalitetsdøre, specialdøre samt projektdøre.
Dennis Hvam
har været ansat hos Jeld-Wen i 5 år og i den periode optjent sig en stor viden indenfor SolidWorks, ePDM og DriveWorks. Dennis fik under seminaret mulighed for at fortælle om, hvordan Jeld-Wen bruger Design Automatisering i deres daglige arbejde.
Under opdateringsseminaret viste vi en lille video af en gadget kaldet Popinator. Den er udviklet af en amerikansk virksomhed der fremstiller popcorn og har brugt SolidWorks til at udvikle deres Popinator. I Horsens havde vi lidt problemer med at vise video’en. Du kan se eller gense videoen her.

 

 
Vi glæder os til at se dig til PLM Group opdateringsseminar næste år.