SolidWorks Overflade Modellerings Tutorial og så er de helt gratis.

Havemøblerne er pakket sammen og grillen stillet væk, det er mørkt når vi tager på arbejde og det er mørkt når vi kommer hjem, ungerne er begyndt at klippe julepynt og glæder sig til jul.Og hvad skal du så få tiden til at gå med på disse mørke aftener? Det har Matthew Perez svaret på, han har nemlig skrevet hele to Tutorials/øvelser i Kompleks overflade modellering og lagt dem på nettet helt gratis.
Den første af dem ”SolidWorks Complex Surfacing Speaker Tutorial” er en mindre Tutorial på godt 115 sider, der gennemgår hvordan du modellere en højtaler op i SolidWorks vha. to billeder (et der viser højtaleren forfra og et der viser højtaleren fra siden) og overflade modelleringsværktøjerne i SolidWorks (Surface Modelling).

Fremgangsmåde til hvordan du modellerer højtaleren op, er meget veldokumenteret med både tekst og billeder, men lidt grundkundskaber til overflademodellering kan være en fordel. Jeg vil som minimum råde dig til at gennemgå overfaldemodellerings øvelsen du finder under Tutorials i SolidWorks Resources der befinder sig i SolidWorks Task Pane (Task Panellet).

Du kan downloade filerne til højtaler tutorialen ved at klikke her.

Har du derefter fået endnu mere blod på tanden og vil lære endnu mere om overflade modellerings-værktøjerne, kan du kaste dig over ”SolidWorks Camaro Modeling Tutorial” på knap 300 sider, hvor han gennemgår alle steps om hvordan du modellere en hel Camaro op i SolidWorks.

Denne Tutorial er ikke helt så velstruktureret som den første, det er mere en gennemgang af hvordan han selv har modelleret bilen op. Syntes du ”SolidWorks Complex Surfaceing Speaker Tutorialen” var spændende så er den til Camaroen det ganske bestemt også.
Du kan downloade Camaro tutorialen ved at klikke
her.
Det mest fantastiske ved disse tutorials, altså udover at det er helt gratis, er at Matthew Perez ikke har arbejde med SolidWorks i mere end lidt over 2 år. Og allerede i så kort tid har tilegnet sig så meget viden, at han er i stand til at frembringe 2 tutorials i god kvalitet og så endda gør det tilgængelig gratis.
Et stort tak til Matthew fra min side og rigtig god fornøjelse til jer…og det vil glæde mig at høre jeres mening on de tutorials Matthew har skrevet.