SolidWorks World 2010 Præsentationer kan nu ses online.

I starten af februar i afholdte SolidWorks deres årlige brugerkonference ”SolidWorks World 2010” i Anaheim, Californien, USA. Konferencen forløb over 3 dage og hver dag bestod af en ”General Session” efterfulgt af en masse forskellige ”Breakout Sessions”.

Under disse ”General Sessions” præsenterede SolidWorks bla. nogle af de forbedringer der kommer i SolidWorks 2011, samt andre interessante områder og ideer de arbejder med (se ”SolidWorks går efter Sky’en”).

”Breakout Sessions” var 1 til 1½ times foredrag indenfor forskellige områder af SolidWorks, så som Installation og vedligeholdelse af SolidWorks, Tyndplademodellering, Håndtering af store SolidWorks samlinger og meget mere. Disse ”Breakout Sessions” blev afholdt af enten SolidWorks’ egne eksperter eller SolidWorks brugere som er eksperter indenfor deres områder.
Har du af grunde som; ”ikke tid”, ”ikke råd” ikke haft mulighed for at deltage i SolidWorks World 2010, men du kunne egentlig godt tænke dig at se hvad der skete under disse tre dage har du nu mulighed for dette.SolidWorks har nemlig lagt video’er af hver ”General Session” og største delen af ”Breakout Sessions” præsentationerne online på deres hjemmeside. Det eneste det kræver, for at du kan se hvad der skete på disse 3 dage stopfyldt med SolidWorksviden, er at klikke dig ind på: http://www.solidworks.com/swworld/ og derefter klikker på ”2010 Presentations” nederst på siden. Og så kræver det også lige at du er oprette som bruger på deres hjemmeside med din e-mail adresse og SolidWorks Serienummer.

Rigtig god fornøjelse.