Spænd hjelmen og træk i dine bikerboots.

Nu kan du lære hvordan du kan bruge SolidWorks til at modellere en chopper (motorcykel). Jan-Willem Zuyderduyn fra Eindhoven. Han har publiceret en tutorial som er splittet op i forskellige sværhedsgrader, hvor du starter med øvelser på et lavt niveau og sværhedsgraden af øvelserne bliver hævet øvelse for øvelse.


I løbet af 15 e-bøger vil du lære at bruge de mest anvendte funktioner i SolidWorks på en kreativ og innovativ måde, som til sidst bliver belønnet med din egen Chopper.

Du får:

  • 5 kapitler med nemme øvelser. Her gennemgås mange af de basale funktioner, det er et godt sted at starte hvis du har lidt eller slet igen kendskab til SolidWorks. Men er selvfølgelig også et godt værktøj til dig der allerede har en god viden i SolidWorks.
  • 5 kapitler med mellemsvære øvelser.Disse inddrage de mest brugte funktioner i SolidWorks.
  • 5 kapitler med svære øvelser.Her bliver sværhedsgraden hævet en del, dog ikke så meget at alle ikke kan følge med, men alligevel så meget at selv den mest erfarne SolidWorks bruger får noget ud af øvelserne.
  • Udover dette får du hele motorcyklen færdigmodelleret, så du har mulighed for at se, hvordan du kommer videre, hvis du skulle gå i stå.
  • En renderings tutorial, så din kværn kommer til at ligne en million.

Jan-Willem er uddannet bil-designer og arbejder for Modesi i Eindhoven, Holland. Han har vha. SolidWorks kreeret biler, yachter og motorcykler og har vundet en del SolidWorks Design konkurrencer bla. 3. pladsen både ved SolidWorks Design Contest Benenlux i 2007 og SolidWorks 3D Challenge Europe i 2008.Og nu vil han på manges opfordring, give sin viden videre.


Det er ikke helt gratis, men vil koste dig 49 € eksl. moms, at bygge din egen motorcykel. Jeg har dog talt med ham og hvis du bestiller inden den 15. maj 2010 på www.solidworksmodel.com, og derefter sender en e-mail til info@solidworksmodel.com med koden ”PLM Group Discount X01” og dit Ordrenummer eller PayPal TransaktionID, sender han dig alle SolidWorks filer på ”The Gladiator” en 111 meter lang Yacht gratis inkl. møbler på dækket og alt PhotoWorks materiale.