TEAMWORKS og PLM Group samler kræfterne på det danske marked

TEAMWORKS og PLM Group samler kræfterne på det danske marked

Vi har spændende nyheder om vores fremtidige rejse som SOLIDWORKS-forhandler på det danske marked.

De to største SOLIDWORKS-partnere i Danmark, PLM Group og TEAMWORKS, er gået sammen.

Det bedste fra begge virksomheder føres sammen og bringes i spil for vores kunder, så vi kan stå som et stærkere team til at levere og supportere SOLIDWORKS på det danske marked.

– “Vi tror på, at de mange års erfaringer og de stærke kulturer i begge virksomheder vil forenes om at yde vores kunder optimal vejledning og støtte til deres CAD- og PDM-løsninger. Ved at gå sammen skaber vi en mulighed for at komme tættere på kunderne og bruge mere tid med dem,”
fortæller Henrik Østergaard, Country Business Manager i PLM Group Danmark.

I forløbet hen imod sammenlægningen er der stort fokus på medarbejder- og kundetilfredshed og at skabe god grobund for et stærkt fællesskab.

– ”Det vigtigste for os, det er at drive en god, sund virksomhed med gode værdier, som også afspejler den måde, vi behandler vores kunder på. Vi vil rigtig gerne have gode, langsigtede strategiske samarbejder med vores kunder,”
understreger Henrik Østergaard.

Vi opruster den lokale, danske support

Det betyder, at vi kommer til at stille endnu flere kræfter til rådighed til bedre dansk lokal support. Og ikke mindst til at løfte et konstant voksende produktudbud fra Dassault Systèmes.

– “Supportafdelingen vil få et massivt større setup med flere hænder til at løfte kundesager hurtigt og effektivt. Det er en gave at kunne samle så mange dygtige specialister på samme hold. Vores vokseværk vil give os ressourcer til hver især at fokusere på det, vi er bedst til,”
understreger Lars Nygaard, Technical Manager i PLM Group Danmark.

Hver især råder vi over teams med stærke profiler af tekniske ressourcer, der har mange års erfaring i produkterne. Sammen kan vi stå stærkere end hver for sig til at supportere den danske industri og de danske SOLIDWORKS-kunder

– ”Vi kommer til at samle kræfterne om at yde den bedste support. Fordi vi samler to store kundebaser, kommer vi også til at være over dobbelt så mange på support-telefonen, som vi er i dag,”
understreger Henrik Østergaard.

Hvad betyder det for dig?

PLM Group og TEAMWORKS er altså flyttet sammen. Og du flytter med.
Men hvad betyder det for dig?

Det er to ældre virksomheder – henholdsvis 23 og 24 år gamle – der skal samle aktiviteter. Derfor er der mange systemer og processer, der skal lægges sammen. For nu vil det ikke have den store påvirkning for hverken PLM Groups eller for TEAMWORKS’ kunder.

– ”Bag kulisserne er vi dog allerede begyndt at samarbejde, men der er nogle IT-systemer og andre ting, der skal føres sammen, før vi rigtigt kan fusionere ind i et samlet selskab,”
fortæller Henrik Østergaard.

Vi holder jer opdateret med relevant information undervejs, som sammenlægningen skrider frem.

Læs vores indlæg her med svar på de typiske spørgsmål, der melder sig efter nyheden om sammenlægningen.

Har du spørgsmål?

Hold dig ikke tilbage hvis du har nogle spørgsmål – du kan rette henvendelse til:

Henrik Østergaard, Country Business Manager i PLM Group Danmark
+45 53 72 70 23

Lars Green, VP for Design Solutions hos PLM Group
+45 22 10 80 87

De bedste hilsner,

 

Henrik Østergaard

Country Business Manager