Tips & Tricks: Online SolidWorks hjælp.

Som du sikkert ved, har SolidWorks hjælpen siden SolidWorks 2010 været online, dvs. at når du vælger ”Help > SolidWorks Help” i menuen åbner hjælpen online på internettet.

En af de store fordele ved dette er at Dassault Systems SolidWorks Corp. har mulighed for rette og tilføje indhold i hjælpen på tvært at servicepack’s og versions udgivelser.

Men ved du også at du kan tilgå hjælpe filen uden at du har installeret SolidWorks? Du skal bare taste ”http://help.solidworks.com” i en hvilken som helst internet browser og få mulighed for at læse hjælpen til SolidWorks og med SolidWorks mener jeg ikke kun SolidWorks, men også SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks eDrawings osv. alle SolidWorks Produkter.

Og ja hvad betyder det så for dig som har SolidWorks installeret? Måske ikke så meget, men tænk på din CAD Administrator, så ikke bruger SolidWorks, men som skal have mulighed for at finde ud af hvordan han installere og aktivere ”SolidWorks Licens Manageren” eller hvordan han skal installere SolidWorks hos dig og så betyder det måske alligevel lidt for dig.

Du kan også bruge online hjælp til at se hvad der er kommet af nye funktioner i SolidWorks 2011, What’s New 2011 ligger nemlig også derude og bruger du stadigvæk én af de ældre versioner og vil se hvad der er sket af forbedringer og nye tiltag er nyhederne ikke længere væk end ”http://help.solidworks.com/”.

Eller er det dig der er CAD-Administrator i firmaet, som skal have installeret SolidWorks 2011, og vil vide mere om hvilke måder SolidWorks kan indstalleres på. Så kan du klikke her og finde frem til mulighederne.