Velkommen til Solid Design House’s blog

Solid Design House A/S er en virksomhed specialiseret i serviceydelser, som understøtter produktudvikling og Product Lifecycle Management. Vores indgangsvinkel er at øge den værdi, som skabes af produkter og samtidig reducere de indre omkostninger.

Solid Design House har åbnet en blog for at dele nogle gode ideer og inspiration til virksomheder indenfor produktudvikling og mennesker, der arbejder indenfor dette område.

Her kan du finde aktuelle informationer om SolidWorks 3D CAD, PDM, PLM, Simulation, Design Automatisering, Dokumentation samt en bred vifte af serviceydelser, som vil gøre det daglige ingeniørarbejde mere produktivt og sjovt.

Herfra kan du se korte tips & tricks videoer om hvordan tekniske udfordringer kan løse i det daglige arbejde. Vi vil også dele oplysninger om webseminarer, og du kan få adgang til webseminar optagelser let.

Skeptiske gæster vil måske spørge, hvad der er det bagved liggende motiv ved denne blog? eller hvad det virkelig handler om? Selvfølgelig har vi et hemmeligt motiv, faktisk mere end ét:

  1. Udveksling af informationer kvit og frit, da vi antager, at nogle læsere har passion for vores produkter og serviceydelser indenfor produktudvikling.
  2. Vores blog vil informere dig om de seneste nyheder inden for PLM-område.

Vi ser frem til at høre om dine ideer og emner, der interesserer dig!

Mange hilsner
Solid Design House Blog Team