WebSeminar: SolidWorks 2011 What’s New.

ONLINE NU.

Har du været forhindret i at deltage i vores SolidWorks Nyhedsseminar i år eller vil du bare gense nogle af de nyheder vi gennemgik på seminaret har du nu mulighed for dette.
I vores Webseminar arkiv på “https//www.sdh.dk/webseminar”
kan du nu finde de nye webseminarer som omhandler de nye funktioner i SolidWorks 2011. Vi har i år igen valgt at opdele webseminarerne i 3 del.

  • Arbejd hurtigere og mere effektivt
  • Samarbejde på tværs
  • Kommunikation og visualisering

I første del, Arbejd hurtigere og mere effektivt, ser vi bl.a. på eksisterende funktioner, som er blevet væsentlig forbedret, forbedring af eksisterende og nye meshmetoder, performance tips og flow analyse.
En af de nye forbedringer jeg lige vil nævne er i SpeedPak, SpeedPak gør dig i stand til at loade store samlinger på kort til.

Anden del, Samarbejde på tværs, her kigger vi på samarbejdet med underleverandører og produktionen.
Bl.a. kigger vi på en helt ny funktion der hedder Defeature, som bruges til at fjerne features fra parter og samlinger, så modtageren af filen kun akkurat modtager de oplysninger han har brug for.

Og i tredje og sidste del, Kommunikation og visualisering, fortæller vi bl.a. om forbedringer indenfor SolidWorks Enterprise PDM, vi viser SolidWorks’ nye renderingsværktøj, PhotoView 360 og et helt nyt Walktough modul i SolidWorks.

Er du blevet nysgerrig og vil se endnu mere, kan jeg anbefale SolidWorks’ side ”http://solidworkslaunch.com/”, hvor Jeremy Luchini fra Let’s Go Design præsenterer SolidWorks Nyhederne.