WebSeminar: SolidWorks 2012 What’s New.

ONLINE NU.

Nu er det ca. 2 uger siden vi afholdte vores SolidWorks 2012 Nyhedsseminar i Roskilde og Horsens. Har du været forhindret i at deltage eller ønske du at gense nyhederne har du nu mulighed for dette.

I vores Webseminar arkiv på ” http://www.sdh.dk/Hjem/Events.aspx” vil du kunne finde 3 nye webseminarer der alle omhandler nyhederne i SolidWorks 2012.

De 3 webseminarer er inddelt i 3 forskellige punkter:

• Automatiserer design funktioner, du oftest bruger
• Forbedret performance og kvalitet for en mere kontinuerlig arbejdsgang
• Muliggør grundlæggende ændringer i produktudviklingsprocessen & Udvidet support for projektarbejde og teamsamarbejde
I første del, ”Automatiserer design funktioner, du oftest bruger”, gennemgår vi hvordan allerede eksisterende funktioner er blevet forbedret. Bl.a. har Equation Editoren fået en ordentlig overhaling, Sheet Metal modulet har fået endnu flere funktioner og det er blevet nemmere at lede efter kommandoer du ikke bruger til dagligt med den nye ”command search”.

I anden del, ”Forbedret performance og kvalitet for en mere kontinuerlig arbejdsgang”, gennemgår vi funktioner der øger din performance i dit daglige arbejde.
Her vil jeg gerne fremhæve den nye ”Large Assembly Review” funktionalitet og den nye Feature Freeze funktion, der giver dig mulighed for at ”fryse” funktioner du ikke længere ønsker der skal regnes igennem, når du trykker på rebuild.

I tredje og sidste del af vores række af webseminarer, ”Muliggør grundlæggende ændringer i produktudviklingsprocessen & Udvidet support for projektarbejde og teamsamarbejde ”, gennemgår vi bl.a. SolidWorks Costing og Part Reviewer.
SolidWorks Costing er et helt nyt modul til SolidWorks der sætter konstruktøren i stand til allerede under konstruktionsfasen af tage produktionsomkostningerne for tyndplade- og laserskårne emner, i betragt.


Part Reviewer’en er et nyt add-in der på en meget visuel måde gennemgår en parts opbygning.

Du kan også læse om alle nyhederne online på:
http://help.solidworks.com/2012/English/WhatsNew/c_Release_Highlights_2011.htm

God fornøjelse med nyhederne i SolidWorks 2012.