What’s New 3DVIA Composer 2012x

I sidste uge blev 3DVIA Composer 2012x frigivet, og der vil i løbet af de næste par uger blive udsendt DVD’er til de brugere på opdateringsaftale. Dem af jer, der ikke kan vente på DVD’en, kan downloade installationspakken fra SolidWorks hjemmeside.
3DVIA Composer 2012x er den version af 3DVIA Composer, der kan åbne SolidWorks 2012, uden at du skal have en SolidWorks 2012 installeret på samme computer. Her kan du nøjes med at installere SolidWorks Importer-modulet.

Udover dette er der selvfølgelig kommet en del forbedringer i 3DVIA Composer. Nogle af disse forbedringer er:
Smart konturer (Smart Outlines)

Med Smart OutLines kan du automatisk kreere ”smarte” tekniske illustrationer med en konturlinje uden den kompleksitet, det kan give at vise alle konstruktions kanter.

Ankring af Kamera (Camera attachment mode)
Der er kommet en del forbedringer inden for kameraet i 3DVIA Composer. Det er nu mulig at have mere end et kamera til brug i både animationer og på views.
Kameraer og deres fokuspunkt kan ankres til geometri actors, og kameraernes bevægelse i forhold til disse kan nu styres.

Stykliste adfærd (BOM Table Behavior)
Adfærden af Styklister i 3DVIA Composer er blevet forbedret og ligner nu mere det output 3DVIA Composer skaber i en SVG fil, som kan ses i en Internet Browser.
Køres musen hen over rækkerne i styklisten, high-lightes komponentering i det grafiske vindue. Farveegenskaberne for styklisten kan nu også styres individuelt.

Kopi og sæt ind af collaborative aktører (Copy and paste collaborative actors)
Det er nu muligt at kopiere actors dvs. pile, annotations og 2D Paneler fra et view til et andet og endda fra et dokument til et andet.

Forbedring af Navigationsknapper (Navigation button enhancements)

I 3DVIA Composer 2012 kom muligheden for at indsætte nogle standardknapper uden at skulle lave alle knapperne selv. I 3DVIA Composer 2012x får du nu mulighed for at sætte alle knapperne ind på én gang.

Import af SolidEdge og Inventor Fileformater (Support for Solid Edge and Inventor File Formats)

3DVIA Composer kan nu importere Siemens Solid Edge and Autodesk Inventor filformater uden at skulle gemme disse i et 3.parts filformat først.
3DVIA Composer bruger her SolidWorks Importeren, og der stilles derfor de samme krav til at åbne Solid Edge og Inventor filer, som SolidWorks har.
Dvs. ønsker du at åbne Inventor filer, kræver det at du som minimum har Autodesk Inventor View installeret.

Højt opløselig billedoverførsel i Digger’en (High Resolution Image Capture in the Digger)

Bruger du Digger’en i 3DVIA Composer har du nu mulighed for at sætte opløsningen af Digger-billedet op inden du tager billedet.

Vi afholder den 16. Feb. et webseminar, hvor mange af de nye forbedringer i 3DVIA Composer 2012x gennemgås.
Du kan tilmelde dig vores webseminar ved at klikke her.