Forbrugerprodukter

Artikler om virksomheder, der udvikler forbrugerprodukter

Forbrugere verden over kræver pålidelige og banebrydende produkter. De virksomheder, som formår at skabe disse produkter, belønnes med større salg og loyalitet fra forbrugerne. Læs her hvordan nogle af vores kunder har løst udfordringerne.

byBO design

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, POWER SURFACING

Brancher: Forbrugerprodukter

Med Power Surfacing kan jeg arbejde helt frit med overflader og kurver, som man gør med en lerklump, uden at være bundet af eksisterende geometrier. Det vil betyde at jeg er ikke længere nødt til at lave den sidste bearbejdning af emnerne manuelt.

LÆS MERE

Swegon Ilto

Produkter: SOLIDWORKS PDM

Brancher: Forbrugerprodukter

”Vi har sparet masser af tid og dermed penge siden implementeringen af SolidWorks Enterprise PDM. Med PDM-systemet er der skabt en struktur, som sikrer, at alle nu ved præcis hvor de kan finde og gemme de relevante udviklingasdata. Kvaliteten i vores produkter er også højnet fordi der ikke længere en nogen som helst tvivl om,

LÆS MERE

Phase One A/S

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, HostPLM

Brancher: Forbrugerprodukter

Med HostPLM har vi fået tilgang til vores udviklingsfiler og dokumentation, ligegyldigt hvor vi befinder os fysisk. Vi kan se alt, hvad hinanden laver, og hele opbevaringen og delingen af vores tekniske dokumentation er blevet fuldstændig sikret.

LÆS MERE

MOEF A/S (Water Wolf)

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Forbrugerprodukter

”SolidWorks har været et superstærkt værktøj for os. Den store fordel har været, at vi har haft alt inde i programmet og alt tegningsmateriale passer. Vi kan inde i CAD-softwaren se om alt, hvad vi laver både passer fuldstændigt sammen, ser godt ud og vil fungere i praksis. Vi har også kommunikeret med de kinesiske

LÆS MERE

Vivago Oy

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Forbrugerprodukter

Det har været en overvældende positiv oplevelse at anvende SolidWorks i forbindelse med udviklingsforløbet. Vi har kunnet teste vores ideer sammen med slutbrugere og justere produktet baseret på deres feedback uden at skulle bruge tid på at fremstille fysiske prototyper”

LÆS MERE