Formværktøjer

Artikler om virksomheder, der udvikler formværktøjer

En krævende økonomi presser værktøjsmagere til at være endnu mere kreative for at kunne klare sig på et marked med hård global konkurrence. Kunderne forventer præcision og holdbarhed, samtidig med at leveringstid og omkostninger skal være så lave som muligt. PLM Groups løsninger til Product Lifecycle Management tilbyder en bred vifte af værktøjer til modellering, simulering og kommunikation, som værktøjsmagere har gavn af i arbejdet med at konstruere bedre produkter til lavere omkostninger. Læs her hvordan nogle af vores kunder har løst udfordringerne.

Motoplast Oy

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Formværktøjer

Det er blevet langt enklere for os at skaffe nye kunder. Vi kommer lettere i kontakt med virksomheder, der har udviklingsprojekter, fordi vi på ganske få timer selv kan udvikle prototyper og demonstrere for dem, hvordan en løsning kunne tage sig ud. Der er SolidWorks et meget kraftigt værktøj.”

LÆS MERE

PolymerDon

Produkter: SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Plastics

Brancher: Formværktøjer

”SolidWorks kombineret med MoldWorks, EletrodeWorks and SplitWorks har gjort vores udviklingsarbejde meget lettere og meget mere sikkert. I konstruktionsprocessen skal vi gennem en række obligatoriske trin, som bevirker, at vi ikke kan gå videre til næste trin før eventuelle fejl er elimineret. Vi kan ikke springe et trin over, og dermed minimerer vi risikoen for

LÆS MERE