Industrimaskiner

Artikler om virksomheder, der udvikler industrimaskiner

Producenter af maskiner og udstyr til industrien står over for store udfordringer på det konkurrenceprægede globale marked. Kunderne søger komplekst udstyr, som er tilpasset deres specifikke behov, og som har høj pålidelighed og kort leveringstid. Læs her hvordan nogle af vores kunder har løst udfordringerne.

HydX AB

Produkter: SOLIDWORKS Simulation Premium, SOLIDWORKS Premium

Brancher: Industrimaskiner og Industriudstyr

“Hvis en kunde eksempelvis gerne vil se, hvordan vores udstyr vil tage sig ud i deres produktionsmiljø, kan jeg let trække de nødvendige informationer ud fra CAD-systemet. Det gælder endda selv om jeg endnu ikke er begyndt på konstruktionsarbejdet. Jeg kan anvende én af vores eksisterende modeller, hvor jeg meget hurtigt kan ændre nogle få

LÆS MERE

Wihuri Oy Technical Trade

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Industrimaskiner og Industriudstyr

“Vi brugte 3D-modellen til at analysere arbejdsbordets funktion, ergonomi og sikkerhed. Bordets struktur er af sikkerhedshensyn designet til at kunne modstå høje belastninger. SolidWorks har desuden gjort det let at fremstille arbejds- og sikkerhedsmanualer såvel som vedligeholdsinstruktioner og reservedelskataloger.”

LÆS MERE

Fors MW

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Industrimaskiner

”Ved at anvende SolidWorks bliver den første prototype langt mere nøjagtig, og det begrænser det samlede antal af prototyper, der er behov for i udviklingsforløbet. Det gør processen både hurtigere og mere effektiv.”

LÆS MERE

Steel ApS

Produkter: SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Industrimaskiner og Industriudstyr

”Når jeg ser tilbage, skulle vi have indført SolidWorks for flere år siden, men vi frygtede overgangen fra vores 2D-tegnesystem til 3D. Den frygt er fuldstændig gjort til skamme. Vi har fået kæmpe tidsbesparelser på mere end 50 procent i vores udviklingstid og samtidig et fremragende salgsværktøj, der har givet os adgang til nye potentielle

LÆS MERE