Industriudstyr

Artikler om virksomheder, der udvikler industriudstyr

Producenter af maskiner og udstyr til industrien står over for store udfordringer på det konkurrenceprægede globale marked. Kunderne søger komplekst udstyr, som er tilpasset deres specifikke behov, og som har høj pålidelighed og kort leveringstid. Læs hvordan nogle af vores kunder har løst udfordringerne.

HydX AB

Produkter: SOLIDWORKS Simulation Premium, SOLIDWORKS Premium

Brancher: Industrimaskiner og Industriudstyr

“Hvis en kunde eksempelvis gerne vil se, hvordan vores udstyr vil tage sig ud i deres produktionsmiljø, kan jeg let trække de nødvendige informationer ud fra CAD-systemet. Det gælder endda selv om jeg endnu ikke er begyndt på konstruktionsarbejdet. Jeg kan anvende én af vores eksisterende modeller, hvor jeg meget hurtigt kan ændre nogle få

LÆS MERE

LBH International

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, DriveWorks

Brancher: Industriudstyr

”Fra vi trykker på knappen går der blot få minutter før samtlige dokumenter frigives til produktion og salg, og alt er i en yderst professionel kvalitet. På en formiddag har jeg kunnet generere 146 tegninger. Tidligere kunne det tage en op til en dags arbejde at generere de samme papirer til blot ét produkt.”

LÆS MERE

Wihuri Oy Technical Trade

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Industrimaskiner og Industriudstyr

“Vi brugte 3D-modellen til at analysere arbejdsbordets funktion, ergonomi og sikkerhed. Bordets struktur er af sikkerhedshensyn designet til at kunne modstå høje belastninger. SolidWorks har desuden gjort det let at fremstille arbejds- og sikkerhedsmanualer såvel som vedligeholdsinstruktioner og reservedelskataloger.”

LÆS MERE

Tamware AB

Produkter: SOLIDWORKS PDM, SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Industriudstyr

”Vi har fået strømlinet hele udviklingsprocessen ved hjælp af SolidWorks og vores PDM-system. Vi har fået meget bedre styr på vores arbejdsgange og frigivelse af tegninger og information, som altid er til rådighed på det rette tidspunkt. Det har betydet store både økonomiske og tidsmæssige besparelser i forbindelse med udviklingsarbejdet.”

LÆS MERE