Konsulentbistand

Artikler om virksomheder, der tilbyder konsulentbistand

Producenter henvender sig ofte til ingeniørvirksomheder for at få hjælp til at opnå resultater af højeste kvalitet. I denne proces kan PLM Groups løsninger til Product Lifecycle Management fremskynde udviklingsprocessen og reducere omkostningerne. Læs her hvordan nogle af vores kunder har udnyttet mulighederne for at skabe de optimale konstruktioner.

3DTech Ltd

Produkter: HP Jet Fusion 3D 4200

Brancher: Konsulentbistand

“HP’s 3D-printteknik adskiller sig fuldstændig fra andre leverandørers. Multi Jet Fusion-teknologien anvendes af mange internationale OEM-producenter som tilbyder masseproduktion, og vi har til hensigt at konkurrere med dem i fremtiden. Teknikken gør muligt at producere omkostningseffektivt og i høj kvalitet både når det gælder enkelt- og masseproducerede produkter.”

LÆS MERE

OÜ Ten Twelve

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Simulation Professional

Brancher: Konsulentbistand

”En vigtig grund til, at vi har valgt at anvende SolidWorks er, at CAD-softwaren er meget udbredt på uddannelsesinstitutioner i Estland. Det er let at finde nye medarbejdere, som kan starte direkte uden først at skulle uddannes i brugen af systemet, og fordi udvalget af kandidater er stort, kan vi vælge de bedst kvalificerede medarbejdere.”

LÆS MERE

Kvejborg ApS

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Forbrugerprodukter og Konsulentbistand

”Mange virksomheder har hidtil droppet at gå ind i 3D-scanning på grund af prisen på speciel software til efterbehandling af indscannede data. Ved i stedet at anvende ScanTo3D kan de løse mange scanningsopgaver og slipper på den måde for at skulle investere i dyr specialsoftware.”

LÆS MERE

Produktställ AB

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Composer

Brancher: Konsulentbistand

SolidWorks Composer har hjulpet os af med en irriterende flaskehals i konstruktionsprocessen. SolidWorks Composer gør det hurtigere at udvikle monteringsvejledninger, og samtidig kan vi udarbejde vejledningerne tidligere i processen og dermed levere produktet hurtigere til kunden.

LÆS MERE