Transport

Artikler om virksomheder, der udvikler produkter til transportbranchen

Markedet inden for transport belønner innovative designs, som kombinerer effektivitet og pålidelighed. Det gælder om at være først med banebrydende teknologi for at øge salg og vinde popularitet. Læs her hvordan nogle af vores kunder har løst udfordringerne.

MacGregor

Produkter: SOLIDWORKS Simulation

Brancher: Transport

“Den største fordel ved SOLIDWORKS er, at vi er i stand til at afprøve forskellige konstruktionsmuligheder med simuleringsværktøjerne, før vi overhovedet laver fysiske prototyper. Resultaterne af simuleringen verificerer vi med fysiske prototyper. Herefter præsenterer vi resultaterne for ledelsen, og SOLIDWORKS gør det lettere at forklare resultaterne detaljeret.”

LÆS MERE

Julle Racing

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Transport

”Vi har lavet masser af modifikationer helt inde fra kernen af motoren over gearkassen og helt ud til hjulene, og jeg har anvendt SOLIDWORKS til konstruktionen af en række specialdele. Det gælder eksempelvis stemplerne, indsugningen, en adaptor-plade til gearkassen og hjulophængene.”

LÆS MERE

Ullman Dynamics

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Simulation

Brancher: Transport

SolidWorks har været fuldstændig fundamentalt for vores arbejde med at øge produkternes kvalitet. Desuden har de årlige opdateringer og forbedringer i softwaren forkortet vores gennemløbstider og været med til at øge holdbarheden af vores produkter.

LÆS MERE

VAK Oy

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS PDM, DriveWorks

Brancher: Transport

De største fordele ved at anvende 3D-design med SolidWorks har vi opnået i produktionen, hvor cyklustiden er blevet reduceret væsentligt, fordi alle emner passer perfekt sammen. Vi skal ikke vente på manglende dele eller designe videre på enkelte områder efter at produktionen er delvist gennemført.

LÆS MERE

Lahden Autokori

Produkter: SOLIDWORKS PDM, HostPLM, SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Transport

”Med HostPLM har vi fået et mere effektivt, sikkert, fleksibelt, stabilt og samtidig billigere system til at planlægge vores nye produkter med. Derfor sover jeg bedre om natten. Jeg ser kun glade ansigter omkring mig, fordi vores planlæggere ikke længere skal vente på svar fra PDM-systemet, og deres IT-værktøjer virker som de skal. Vi sparer

LÆS MERE