DraftSight – Gratis 2D Cad software til alle.

Dassault Systéms lancerer DriaftSight, et 2D Cad program til alle.
Lige meget hvor meget vi elsker 3D, er det ingen hemmelighed at mange stadigvæk har brug for at kunne rette, ændre og endda tegne i 2D indimellem. Og det vil Dassault Systéms afhjælpe med deres nyeste produkt DraftSigh¨


Så hvad er DraftSight? Jo, det er et professionelt, åbent 2D CAD system til alle der har brug for at læse, skrive og dele DWG-filer. DraftSight kan bruges til fremstille 2D tegninger, opdatere og vedligeholde .dwg og .dxf filer; gemme i PDF format og udveklse filer med firmaer, der enten sender eller modtager data gemt i enten .dwg eller .dxf format. På www.draftsight.com kan du se mere og downloade DraftSight helt gratis. Ja – jeg sagde gratis, og det er tilgængeligt for alle, fra studerende til professionelle.Og det tager kun nogle få minutter at downloade og installere programmet, der på nuværende tidspunkt kører på Window XP, Vista og Windows 7 og der er endda planlagt en version til Mac OS og Linux, som kommer senere på året.

Så besøg deres hjemmeside. Du kan finde mere omkring DraftSight og downloade beta versionen helt gratis på www.draftsight.com.