PLM INNOVATION DAY

Du kender det som What's New SOLIDWORKS. Men i år har vi taget springet – og transformeret vores årlige opdateringsseminar til noget større: PLM Innovation Day. Kom og vær med til en fantastisk dag fuld af inspiration, vidensdeling og netværk.

Nu går det løs –

PLM Innovation Day er her!

Vi er så glade for at kunne sige: Tilmeldingen er officielt åben. Vi har samlet alle vores eksperter for at skabe en fantastisk dag for dig, der ikke kun er fyldt med SOLIDWORKS, men så meget mere.

Sæt kryds i kalenderen og tilbring en dag sammen med dine kolleger i design- og ingeniørfaget, hvor I bliver inspirerede. Dagen vil være spækket med alle de elementer, vi ved, du elsker; fra de nyeste funktioner i SOLIDWORKS til vores eksperters bedste tips og tricks.

Men nu skal du bare høre – i år har vi tilføjet meget mere. Lær hvordan du forbliver innovativ med cloud-løsninger. Opdag hvordan du kan bruge en digital tvilling til at optimere din produktudviklingsproces fra udkast til slutprodukt. Og oplev hvordan simulationsbaseret produktudvikling fungerer i praksis.

Kom og vær med d. 14/11 i Vejle eller 15/11 i Ishøj.
Ses vi på Munkebjerg Hotel eller ARKEN Museum?
Det bliver sjovt, lærerigt og inspirerende.


3 grunde til at du skal med: 

  • Nyheder: Bliv dus med splinternye funktioner og banebrydende løsninger. Udforsk dine muligheder for at forblive innovativ og gå hjem med masser af inspiration.
  • Tips & Tricks: Vi tager dig med i vores skatkammer af tips og tricks, så du kan optimere den måde, du arbejder på hver dag.
  • Netværk: Snak med dine fagfæller, del erfaringer og bliv inspireret af andre i fællesskabet.

Agenda for PLM Innovation Day

Vi er stadig ved at lægge sidste hånd på et pragtfuldt program fra kl. 8:30 – 15:30, men du kan glæde dig til en dag med:

  • Bliv skarp på hvordan du produktudvikler innovativt: Vi fortæller om trends, indsigter og tager dig med på en rejse ind i innovationens tankegang.
  • Udforsk de nye funktioner og features i SOLIDWORKS 2024 (Og tro os: Dem vil du IKKE gå glip af)
  • Dyk ned i cloud services og få svar på: Hvad betyder den nye licensmodel for mig?
  • SOLIDWORKS Tips & Tricks fra vores dygtigste eksperter
  • Oplev high-end simuleringer, der guider din produktudvikling i den rigtige retning
  • Mød 3D-print – den uundgåelige trend, der er nødvendig for innovation

Som altid sørger vi for morgenmad, kaffe og frokost i løbet af dagen.

Tilmeld dig her – Vejle d. 14/11 eller Ishøj d. 15/11