Innovation Center

VELKOMMEN TIL VORES INNOVATION CENTER I VÄRNAMO, SVERIGE

Innovation Center

Her finder du et centrum for kreativitet og teknologisk udvikling, hvor vi bygger bro mellem idé og virkelighed ved hjælp af 3D-prints transformerende kræfter.

Innovation Center i Värnamo

Fordyb dig i den fantastiske verden af 3D-print i vores innovationscenter. Her oplever du teknologien, der revolutionerer industrier og fornyer virksomheders slagkraft som aldrig før.

Innovationscentret er designet til dig
Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren bruger af 3D-teknologi, er innovationscentret i Värnamo designet som en videns- og inspirationskilde til dig.

Vi uddanner, inspirerer og fremmer innovation. Forestil dig hvordan 3D-print passer ind i din forretningsmodel – vi hjælper dig med at opdage og udforske mulighederne.

Prototype of the innovation center

16+

Produktdisplays
af design og teknologi

40+

Årlige workshops:
3D-print, innovation, digital twins

100%

Fra idé til slutprodukt.
Her bliver din idé til virkelighed.

10+

Applikationseksperter
står til rådighed

Instagram feed of innovation heroes will be a the innovation center

Innovationshelte fra virkeligheden

Historier fra den virkelige verden om, hvordan vores kunder er gået forrest og har mestret 3D-print. Det er højdepunktet i vores innovationscenter. Og du kan godt glæde dig.

De inspirerende udstillinger præsenterer et udvalg af de mest innovative produkter. Hver med en helt enestående historie om tilblivelse og effekt.

Vores udstillinger viser dig ikke kun det kreative potentiale i 3D-print- de giver dig også inspiration med på vejen til, hvad du selv kan opnå.

#Innovationsheroes


Se her – sådan kommer det til at se ud

Innovationscentret i Värnamo, Sverige, bliver lige nu opført og åbner i løbet af efteråret.

Se, hvordan vi viser de uendelige muligheder med 3D-printteknologi. Helt fra dens potentiale til praksis. Komplicerede designs skabes nemt. Produktion bliver mere effektiv og bæredygtig.
Vi viser dig hvordan.

Vores samarbejdspartnere

De førende 3D-printervirksomheder er vores partnere. For at vi kan tilbyde dig de bedste løsninger inden for software, 3D-print, 3D-scanning og postprocessing.

DyeMansion logo
Innovation Center Karl

Jeg er vildt begejstret for vores innovationscenter!

Det er så spændende at kunne fremvise de uendelige muligheder med 3D-print i vores center. Her bliver fantasi til virkelighed i mødet med teknologien.

Vores center er designet til at uddanne, fremvise og inspirere besøgende – og hjælpe dem med at realisere potentialet i deres rejse med 3D-print.

Her vil du ikke kun se, føle og opleve banebrydende teknologier, der kan anvendes vidt forskelligt. Du vil også opleve hele arbejdsprocessen fra start til slut.

Karl Eriksson, Innovation Center Värnamo

Vil du følge med?
Følg Karl på de sociale medier. Han deler nyheder om innovationscentret – og andet fedt indhold om 3D-print.

TikTok

Linkedin

Book en rundvisning på innovationscentret

Vores passionerede applikationsingeniører – eksperter hvis hjerter banker for 3D-print – tager hånd om de guidede ture.

De tager dig med på en rejse gennem vores udstillinger, deler historier om innovation og løfter sløret for teknologien og processerne bag hvert display.

Du får enestående indblik i, hvordan andre har udforsket 3D-print til at overvinde udfordringer, skabe værdi og gøre underværker i deres industrier.

Man operating a Markforged X Series 3D printer innovation center
HP printer at innovation center

Hold øje med os

Gå ikke glip af sneak peeks på innovationscentret

Vær den første til at høre nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så sender vi dig seneste nyt, milepæle og historier om innovation fra vores Värnamo Innovation Center – direkte i din indbakke.

Du får eksklusiv indsigt i gevinsterne ved 3D-print, innovative use cases fra virkeligheden og invitationer til særlige events og workshops.