Job hos PLM Group

Job hos PLM Group

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, som vil udvikle sig og hjælpe os med at fastholde positionen som Nordens førende leverandør af professionelle softwareløsninger.

Se ledige stillinger

Hvorfor skal du arbejde hos PLM Group?

Hos PLM Group arbejder vi tæt sammen. Både vores virksomhed og de produkter, vi leverer, er i konstant udvikling, og det garanterer et spændende, inspirerende og udfordrende job. Arbejdsmiljøet er afslappet og hyggeligt, og samtidig stræber vi efter at alle medarbejdere har et sjovt og afvekslende job. Vi har gang i mange spændende projekter, så der er altid mulighed for at lære nye ting.

Vi glæder os til at møde dig!

work at plm

Fem vigtige værdier for os som arbejdsplads og forretning

Vi sælger for succes. Det absolut vigtigste for os er vores kunders behov. Ikke bare med de softwareløsninger vi sælger, men med vores kompetencer. Det er kombinationen, som hjælper kunderne til succes. Og når kundernes forretning lykkes, så gør vi også.

Vi er drevet af passion. Passion er det, der får os ud af sengen om morgenen; det der gør, at vi glæder os til mandag. Vi kan virkelig godt lide vores arbejde, og vi lægger stor stolthed i at overraske kunderne med løsninger og resultater, som overgår deres forventninger.

Vi er resultatorienterede. Vores succes er defineret af de resultater, vi leverer til vores kunder, og vi har et intensivt fokus på at skabe værdi hver eneste gang. Det gør vi ved at lytte til kunderne for at forstå deres behov og arbejde hårdt for at overgå forventningerne.

Vi tør lykkes. Den største risiko er risikoen ved slet ikke at gøre noget. Vi ved, at hvis vi ikke går efter det, vi vil have, så får vi det heller ikke. Hvis vi ikke spørger, er svaret altid nej. Den eneste vej til succes er ved også at turde fejle. Fejl er en mulighed for at lære noget nyt og gør successen endnu bedre.

Vi udvikler os hver eneste dag. Vi vil være de allerbedste til det, vi laver. Vi vil være den standard, andre sigter efter. Vi vil altid udvikle vores kompetencer endnu længere og finde nye muligheder – både for os selv og vores kunder. For at sikre det er vi dedikerede til hele tiden at lære nyt, udvikle os og dele vores vores ekspertise – med hinanden, kunderne og branchen – hver eneste dag og i alt hvad vi gør.

Hvad indebærer det at arbejde hos PLM Group?

Anita

  • Anita Karlsson

  • Technical Consultant
  • LinkedIn

"Jeg er så heldig, at jeg både har inspirerende og hjælpsomme kollegaer og spændende arbejdsopgaver, hvor jeg hele tiden lærer nye ting. Jeg har et job, hvor jeg dagligt taler med nye mennesker enten i supporten, når jeg holder kurser eller ude hos vores kunder. Kunderne bruger vores løsninger til at lave meget forskellige og meget spændende produkter, og det får jeg hver dag indblik i. Jeg elsker at løse tekniske problemer, så det her er det bedste job, jeg kan forestille mig – det passer mig perfekt!”

Charles

  • Charles Nilsson

  • Product Manager
  • LinkedIn

"Det bedste ved mit job er de udfordringer, som opstår, når man arbejder med så forskellige kunder, som vi gør. Vi er en nordisk virksomhed, og ingen uger er ens. Den ene dag står du på en scene og præsenterer løsninger for 400 mennesker, og dagen efter er du i Danmark for at lære om solceller og implementere et system til dokumenthåndtering. Ugen efter bruger du måske på at hjælpe en kunde med at finde den optimale metode til at designe hockeyhjelme."

Kai

  • Kai Raun

  • Marketing Specialist
  • LinkedIn

"Mit job hos PLM Group har virkelig åbnet mine øjne, når det gælder konstruktion og design. Jeg har fået et helt nyt syn på produkter og hvordan de udvikles. Innovation er en stor del af vores daglige arbejde, og det gælder om at have fingeren på pulsen og holde sig opdateret på de nyeste teknologiske trends. I løbet af de seneste to år har jeg oplevet inspirerende talere, innovative ideer og fascinerende koncepter. Det er rart at have så mange kompetente kollegaer omkring mig, som alle er specialister på hver sit område."

 

Ledige stillinger lige nu

Teknisk Specialist med erfaring I 3D SOLIDWORKS

Har du erfaring med SOLIDWORKS 3D CAD, projektarbejde, opgavekoordinering, har en teknisk uddannelse og kan formulere dig på dansk og engelsk, så grib changen og smid os en ansøgning!  

Læs mere om stillingen her

 

Marketing Specialist

Har du fingeren på pulsen, når det kommer til digital marketing, content og konverteringsoptimering? Fører du en skarp pen og er du dygtig til at oversætte fra Engelsk? Så grib changen og smid os en ansøgning!  

Læs mere om stillingen her

Vi samler på talenter. Er det dig? Så send os ansøgning og CV

Send