Job hos PLM Group

Job hos PLM Group

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, som vil udvikle sig og hjælpe os med at fastholde positionen som Nordens førende leverandør af professionelle softwareløsninger.

Se ledige stillinger

work at plm

Hvorfor arbejde hos PLM Group?

Hos PLM Group arbejder vi tæt sammen. Både vores virksomhed og de produkter, vi leverer, er i konstant udvikling, og det garanterer et spændende, inspirerende og udfordrende job. Arbejdsmiljøet er afslappet og hyggeligt, og samtidig stræber vi efter at alle medarbejdere har et sjovt og afvekslende job. Vi har gang i mange spændende projekter, så der er altid mulighed for at lære nye ting.

Vi har tre nøgleord, som vi arbejder ud fra:

Salg. Vi genererer værdi for vores kunder. Salg handler for os om i samarbejde med kunderne at finde løsninger, som gør dem konkurrencedygtige.

Passion. Vi elsker det, vi gør. Vi drives af at levere innovative løsninger til vores kunder – løsninger, som giver resultater, der overgår forventningerne.

Resultater. Vi arbejder for at vise resultater – både for kunderne og for os selv. Alle har klare mål og ansvar for at nå målene på bedste vis.

Vi glæder os til at møde dig!

Hvad indebærer det at arbejde hos PLM Group?

Anita

 • Anita Karlsson

 • Technical Consultant
 • LinkedIn

"Jeg er så heldig, at jeg både har inspirerende og hjælpsomme kollegaer og spændende arbejdsopgaver, hvor jeg hele tiden lærer nye ting. Jeg har et job, hvor jeg dagligt taler med nye mennesker enten i supporten, når jeg holder kurser eller ude hos vores kunder. Kunderne bruger vores løsninger til at lave meget forskellige og meget spændende produkter, og det får jeg hver dag indblik i. Jeg elsker at løse tekniske problemer, så det her er det bedste job, jeg kan forestille mig – det passer mig perfekt!”

Charles

 • Charles Nilsson

 • Product Manager
 • LinkedIn

"Det bedste ved mit job er de udfordringer, som opstår, når man arbejder med så forskellige kunder, som vi gør. Vi er en nordisk virksomhed, og ingen uger er ens. Den ene dag står du på en scene og præsenterer løsninger for 400 mennesker, og dagen efter er du i Danmark for at lære om solceller og implementere et system til dokumenthåndtering. Ugen efter bruger du måske på at hjælpe en kunde med at finde den optimale metode til at designe hockeyhjelme."

Kai

 • Kai Raun

 • Marketing Specialist
 • LinkedIn

"Mit job hos PLM Group har virkelig åbnet mine øjne, når det gælder konstruktion og design. Jeg har fået et helt nyt syn på produkter og hvordan de udvikles. Innovation er en stor del af vores daglige arbejde, og det gælder om at have fingeren på pulsen og holde sig opdateret på de nyeste teknologiske trends. I løbet af de seneste to år har jeg oplevet inspirerende talere, innovative ideer og fascinerende koncepter. Det er rart at have så mange kompetente kollegaer omkring mig, som alle er specialister på hver sit område."

MichaelS

 • Michael Skytte

 • Solution Manager
 • LinkedIn

"Som Solution Manager har jeg en bred viden om hvad der rører sig – ikke bare i CAD branchen, men også i de forskellige brancher, som vores kunder befinder sig i. Det er mit job at sikre, at vores kunder anvender de rette løsninger så effektivt som muligt. Det kan jeg ikke klare alene, så jeg er afhængig af et team af kollegaer, som alle har stor ekspertise inden for de forskellige løsninger, som vi tilbyder."  

Ledige stillinger

Sales Project Manager - Malmö

Vi samler på talenter. Er det dig? Så send os ansøgning og CV

Send