Karriere

Karriere

Vi søger motiverede medarbejdere, der ønsker at drive innovation sammen med vores kunder. Læs mere om at skabe karriere i PLM Group, hvordan du sender en ansøgning og se vores aktuelle ledige stillinger.

Ledige stillinger


Tag det næste skridt i din karriere hos PLM Group.

No open positions at the moment.

Bliv en del af noget større

Hos PLM Group er vi mere end blot en arbejdsplads – vi er et tæt fællesskab, der stræber efter at skabe en inspirerende og udfordrende arbejdskultur. Vi er en dynamisk virksomhed med stærke partnerbrands, og du kan være sikker på, at du vil blive omgivet af kyndige kolleger og spændende udfordringer.

Vi er drevet af både forretningsmæssig og personlig vækst. Sammen med vores kunder skubber vi grænserne for innovation og introducerer nye, bæredygtige teknologier og tjenester, der hjælper virksomheder med at innovere og opnå succes. Vi er stolte af at kunne bidrage til vores kunders succes og fortsætter med at lære og stræbe efter at være de bedste i vores felt.

Vores arbejdsmiljø er både afslappet og udfordrende, hvilket skaber en sjov og givende atmosfære. Du vil arbejde sammen med talentfulde eksperter inden for forskellige områder, herunder support, salg, marketing, ledelse, levering, 3D-print og meget mere.

Vi er en del af Pronect, en gruppe af selvstændige virksomheder, der beskæftiger over 300 medarbejdere i Norden og de Baltiske lande.

305M DKK

Omsætning

175

Medarbejdere

9

Sprog

6

Lande

Kernen i vores virksomhedskultur:

din succes er vores mål

Vi tror på at tage hånd om vores kunders behov. Ikke kun med den software, vi sælger, men også med vores know-how. Det er denne kombination, der giver vores kunder værdi og hjælper dem med at lykkes. Vi tror nemlig på, at hvis vores kunders forretning vokser og trives, så vil vores også gøre det.

DREVET AF PASSION

Passionen er vores drivkraft – det, der får os til at stå op hver morgen og glæde os til dagen. Vi elsker simpelthen, hvad vi laver. Vi overrasker vores kunder med nye, innovative løsninger og resultater. Vi lægger vores hjerte og sjæl i alt, hvad vi gør. Nye muligheder bliver mødt med entusiasme og mod, og vi giver altid vores bedste.

DEDIKERET OG RESULTATORIENTERET

Vores succes er defineret af de resultater, vi leverer til vores kunder. Vi tager ejerskab og er ansvarlige for konsekvenserne. Vi er dybt fokuserede på at skabe værdi ved at lytte opmærksomt til vores kunders behov, forstå dem, og overgå deres forventninger til os.

AT TURDE lykkeS

Vi ved, at den største risiko ofte er at gøre ingenting. Hvis vi ikke tager chancer og kaster os ud i nye projekter, når vi aldrig vores mål. Vi er altid åbne over for muligheder og tør tage chancer, selvom der er en risiko for, at vi kan fejle. For når vi lærer af vores fejl, opnår vi større succes og skaber bedre løsninger.

UDVIKLING HVER DAG

Vi vil være de bedste til det, vi gør og sætte standarden. Vi vil udvide vores horisonter af viden. Vi vil finde nye muligheder – for os selv og for vores kunder. For at gøre dette må vi dedikere os til at lære, udvikle os og dele vores ekspertise – med hinanden og med vores kunder – hver eneste dag, i alt hvad vi gør.

HVORFOR ARBEJDE HOS OS?
 • Kontinuerlig forretningsvækst
 • Lever op til vores virksomhedsværdier
 • Lokale kontorer i 6 lande
 • Innovative og inspirerende kunder

DIN KARRIERE
 • Arbejd sammen med eksperter
 • Nå dine personlige mål
 • Udvid dit professionelle netværk
 • Tag værdifulde certificeringer

SOCIAle fordele
 • Fleksible arbejdsmuligheder
 • Sund balance mellem arbejde og fritid
 • Kontinuerlig læring
 • Sjove aktiviteter med kollegaer

Vi samler på talenter

Er det dig? Så send os ansøgning og CV

Her finder du os

Vi har lokale kontorer spredt ud over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland og Letland. I alt er vi 17 kontorer, hvor vi alle deler den samme passion for innovation og succes.

Vores hovedkvarter i Malmø, Sverige, er hjertet i vores virksomhed og fungerer som et centralt knudepunkt for vores lokale kontorer.