Agramkow Fluid Systems A/S

Højere kvalitet af produkter med SolidWorks
Hurtigt at foretage ændringer
Færre fejl i udviklingsprocessen
SolidWorks kombineret med SolidWorks Enterprise PDM har forbedret kvaliteten af styklisterne, som ligger i virksomhedens Microsoft Dynamics AX ERP-system.

Vi bruger SolidWorks Motion til validering af bevægelser, og det har resulteret i en bedre kvalitet af vores produkter. Baseret på disse studier kan vi desuden ved hjælp af film/video-funktioner i eDrawings demonstrere for vores kunder, hvordan systemet fungerer. Det har vist sig at være meget værdifuldt for os, fordi vores konkurrenter endnu ikke er i stand til at gøre det samme.

UDFORDRINGEN

Agramkow Fluid Systems A/S producerer løsninger til væskepåfyldning i bilindustrien samt løsninger til genanvendelse af kølevæsker. Virksomheden har udviklet et avanceret og automatiseret system til påfyldning af eksempelvis bremsevæske på nye biler.

LØSNINGEN

Den danske virksomhed har udviklet systemet med navnet ”Online” til påfyldning af væsker som bremsevæske og kølevæske til aircondition-systemer på nye biler, før de forlader fabrikken. Det består af en højt automatiseret lofthængt transportsystem med kasser udstyret med fyldepistoler til de forskellige væsker. Hele systemet er udviklet som en meget stor samlingskonstruktion i SolidWorks.

Bent Jørn Lorenzen, er teknisk designer i afdelingen for produktionsudvikling og -støtte hos AGRAMKOW. Han forklarer: “Med SolidWorks, har det været meget hurtige til at foretage ændringer af Online-systemet i udviklingsfasen. Vi bruger også SolidWorks Motion til validering af bevægelser, og det har resulteret i en bedre kvalitet af vores produkter, Baseret på disse studier kan vi desuden ved hjælp af film/video-funktioner i eDrawings demonstrere for vores kunder, hvordan Online-systemet fungerer. Det har vist sig at være meget værdifuldt for os, fordi vores konkurrenter endnu ikke er i stand til at gøre det samme.”

Bent Jørn Lorenzen påpeger også, at anvendelsen af samlingskonstruktioner har minimeret muligheden for designfejl, og at SolidWorks kombineret med SolidWorks Enterprise PDM har forbedret kvaliteten af styklisten, som ligger i virksomhedens Microsoft Dynamics AX ERP-system.