Häggblom Oy

Med SolidWorks har virksomheden øget kvaliteten af de færdige produkter
Integrerede styrkeberegninger
SolidWorks har høj brugervenlighed

SolidWorks er det bedste 3D CAD-system, jeg har arbejdet med i mine 25 år som CAD-bruger

UDFORDRINGEN

Häggblom Oy er grundlagt i 1954 og er den førende producent af undervogne og reservedele til maskiner til jordarbejde i Finland. Før SolidWorks 3D CAD brugte Häggblom Oy AutoCAD til deres konstruktioner, men de havde brug for 3D CAD-software for at udføre konstruktionsarbejdet hurtigere og lettere. De havde desuden brug for at kunne importere 3D-modeller fra kunder og partnere.

LØSNINGEN

Efter at have evalueret Inventor, Solid Edge og SolidWorks besluttede virksomheden at investere i SolidWorks på grund af brugervenligheden, de integrerede simuleringsværktøjer og muligheden for support fra forhandleren. Udviklingschefen har arbejdet med mange forskellige CAD-systemer i løbet af de seneste 25 år, og han synes, at den aktuelle version af SolidWorks er den bedste, han har arbejdet med, især når det gælder simuleringer og styrkeberegninger.

Häggbloms produkter skal være ekstremt stærke for at kunne modstå vægten fra de maskiner, som monteres på undervognene, og SolidWorks hjælper dem med at vælge de bedste materialer og dimensioner hver gang. På den måde har de oplevet en stor fremgang i kvaliteten af produkterne.

SolidWorks Enterprise PDM hjælper virksomheden med at holde styr på 3D-modeller og er kompatibelt med deres eksisterende MatFox produktionssystem. Eftersom SolidWorks også er kompatibelt med programmeringssoftwaren IGRIP via VRML-filer, har virksomheden formået at halvere tidsforbruget på programmering af robotter – fra to uger til én.