Jolife AB

Fremragende muligheder for overflade-modellering
Integreret simulering hjælper med at sikre lav vægt af produktet uden at svække konstruktionen
Simuleringer på samlingsniveau fremmer designprocessen

SolidWorks er let at anvende og giver meget præcise resultater.

UDFORDRINGEN

Jolife udvikler, producerer og markedsfører LUCAS ™ brystkompressionssystem, som anvendes af ambulancefolk og skadestuer på hospitaler i 20 lande. Før skiftet til SolidWorks benyttede virksomheden en ekstern konsulent til mekanisk konstruktion, men de ønskede at lave konstruktionerne inden for egne fire vægge. Den eksterne konsulent anvendte på daværende tidspunkt Autodesk Inventor.

LØSNINGEN

Efter at have vurderet både Autodesk Inventor og SolidWorks, valgte virksomheden SolidWorks på grund af mulighederne for mekaniske konstruktioner i 3D. De oplevede, at SolidWorks var bedre, når det gjaldt overflademodellering. Konstruktøren hos Jolife havde desuden haft positive oplevelser af SolidWorks i et tidligere job, hvor softwaren sikrede en hurtigere produktion.
Produktets vægt er en vigtig faktor, fordi LUCAS ofte skal bæres af ambulancefolkene. I den nyeste version af LUCAS har virksomheden haft glæde af mulighederne for integrerede simuleringer, fordi man gennem disse har været i stand til at reducere vægten gennem alternative materialevalg uden at gå på kompromis med styrken. De har desuden testet produktets styrke i fem-års simuleringer, hvilket er produktets forventede levetid.