Kjærulff Design

Let at kombinere teknisk 3D-information og grafik i SolidWorks
PhotoView 360 er et meget brugbart værktøj
Enkelt at hente tegninger og foretage beregninger

SolidWorks og PhotoView 360 var åbenlyse valg til rekonstruktionen af Regan WEST, fordi det er let at kombinere teknisk 3D-information og grafik i SolidWorks.

UDFORDRINGEN

Karsten Pedersens udfordring var at rekonstruere en hemmelig atombunker, som oprindeligt var konstrueret til at beskytte den danske regering og kongehus i tilfælde af krig eller nødsituationer.

LØSNINGEN

REGAN VEST, er bygget en halv kilometer inde under en bakke, 60 meter under jorden i en stor skov i den nordlige del af Danmark. Bunkeren blev bygget i 1960’erne efter Cuba-krisen. Den har plads til at huse 350 personer. I 2009 anmodede Karsten Pedersen, om adgang til at bese anlægget med henblik på at skrive bogen ”Danmarks dybeste hemmelighed. REGAN VEST – regeringens og kongehusets atombunker”. Efter forhandlinger og betingelser vedr. censur mm. blev hans ønske opfyldt. Baseret på egne fotos og opmålinger lavede han med SolidWorks tegninger og beregninger af atombunkeren til bogen.

“Det var oplagt at anvende SolidWorks og PhotoView 360 til genopbygningen af REGAN VEST, da kombinationen af teknisk 3D og grafik enkelt smeltes sammen i SolidWorks”, forklarer Karsten Pedersen, som til daglig er ansat hos Kjærulff Design.
Du kan læse mere om det spændende projekt på www.reganvest.dk.