Revolve NTNU

Efter mange måneders arbejde kunne teamet bag Revolve NTNU endelig præsentere det, som alt deres hårde arbejde havde resulteret i: Aurora. Endelig var de færdige med deres design, og det var tydeligt for alle i lokalet, at eleverne virkelig havde gjort mere end deres bedste for at fuldføre deres opgave. De er nu ved at afslutte en meget vellykket sæson, og som en af deres sponsorer følte vi, at det var på sin plads at hylde de innovative elever.

NTNU tager udfordringen op
Aurora er det første bildesign, der kan konkurrere i både fører og førerløse konkurrencer. Udfordringen var at skabe et design, der ikke gik på kompromis med hastighed eller vægt, og som stadig kunne klare sig i konkurrencerne. Det lykkedes dem at udvikle en helt ny monocoque og at lave deres design med den letteste gearkasse nogensinde. Aurora er desuden den første elbil, som NTNU har udviklet.

Vil du vide mere om hvordan de studerende har arbejdet med projektet? Se mere her

Konkurrencer i topklasse
Efter at have afsluttet dette års opbygning var det tid til at Revolve-teamet skulle teste bilen ved at presse den til det yderste. De har deltaget i flere forskellige konkurrencer og har stået over for nogle få forhindringer undervejs. Disse udfordringer blev imødegået med den samme energi og det samme mod, som holdet viste under hele processen, hvilket resulterede i, at de løste de problemer, der opstod hver gang.

Pointsystemet for konkurrencen er opdelt i otte forskellige dele, og både bilen og eleverne gennemgår strenge tests. Mens vurderingen af bilen primært handler om den tekniske kompetence i forbindelse med byggeriet, får eleverne også point for deres præsentation af forretningsplanen og for omkostningerne og fremstillingen. Deres færdigheder fik dem på en tredjeplads i konkurrencen Engineering Design Event i Formula Student Netherlands, og de kom i top ti i Business Plan Presentation Event i samme konkurrence.

Se resultatet af 80.000 timers arbejde
Vi har været så heldige at sponsorere Revolve NTNU gennem deres rejse. Se videoen nedenfor, og se, hvad 80.000 timers arbejde, samarbejde og innovation har resulteret i.