”Vi udvikler en masse nye produkter. Tidligere var vi henvist til at gætte cyklustiden, hvis vi ikke havde et lignede ældre produkt. Hvis vi gættede forkert risikerede vi at miste forretning, fordi vi blev for dyre eller satte prisen for lavt og så vi tabte penge. Med SolidWorks Plastics får vi en præcis beregning af

LÆS MERE

“Jeg brugte SOLIDWORKS, da jeg gik på universitet, så det var naturligt for mig at bruge det hos Baser. Jeg kontaktede PLM Group for at høre om de havde en løsning, hvor vi kunne bruge SOLIDWORKS gratis. De tilbød os deres entreprenør licens, hvilket var helt perfekt!”  

LÆS MERE

”Grunden til, at vi investerede i HP MJF-printeren er, at den gør det muligt for os at levere et stort antal emner i æstetisk høj kvalitet til vores kunder. Den største gevinst, vi opnår ved at anvende HP’s teknologi er, at vi lynhurtigt vi kan fremstille emnerne.”

LÆS MERE

“3DMetPrint er et servicecenter for nordiske lande, som styrer en af få meget advanceret metal printere. Vi investerede i denne teknonologi, da det er ny mulighed for at fremstille metaldele, som ikke har været mulig før nu.”

LÆS MERE

“Den største fordel ved SOLIDWORKS er, at vi er i stand til at afprøve forskellige konstruktionsmuligheder med simuleringsværktøjerne, før vi overhovedet laver fysiske prototyper. Resultaterne af simuleringen verificerer vi med fysiske prototyper. Herefter præsenterer vi resultaterne for ledelsen, og SOLIDWORKS gør det lettere at forklare resultaterne detaljeret.”

LÆS MERE

”Hele båden er konstrueret i SOLIDWORKS før noget materiale bliver fremstillet fysisk. Vi ved ikke, hvilken anden software vi kunne lave det samme med, for brugen af SOLIDWORKS er for os meget naturligt.”

LÆS MERE

“SOLIDWORKS var let tilgængeligt og overraskende let at anvende helt fra begyndelsen. Der var ikke behov for omfattende uddannelse og 3D-verdenen var umiddelbart forståelig. Som én af vore tidligere medarbejdere sagde: “At skifte fra vores eksisterende CAD-software til SOLIDWORKS var som at gå fra en gammel Folkevogn til en Rolls-Royce.””

LÆS MERE

“I starten var vi i tvivl om at vi havde truffet det rigtige valg, da investeringen udgjorde en stor risiko for os, men i dag kan jeg med 100 procents sikkerhed fastslå at investeringen har betalt sig selv tilbage og mere til!”

LÆS MERE

“HP’s 3D-printteknik adskiller sig fuldstændig fra andre leverandørers. Multi Jet Fusion-teknologien anvendes af mange internationale OEM-producenter som tilbyder masseproduktion, og vi har til hensigt at konkurrere med dem i fremtiden. Teknikken gør muligt at producere omkostningseffektivt og i høj kvalitet både når det gælder enkelt- og masseproducerede produkter.”

LÆS MERE