Kundecase

Baser

Produkter: SOLIDWORKS for iværksættere

Brancher: Forbrugerprodukter

“I was using SOLIDWORKS at university so it was natural for me to also use it at Baser. I contacted PLM Group to find out if there was any kind of solution where we could use SOLIDWORKS for free. They offered us an entrepreneurial license, which was perfect.”

LÆS MERE

Frederik Finnberg, CEO, Digital Mechanics

Produkter: HP Jet Fusion 3D 4200

Brancher: 3D printing og Manufacturing

”Grunden til, at vi investerede i HP MJF-printeren er, at den gør det muligt for os at levere et stort antal emner i æstetisk høj kvalitet til vores kunder. Den største gevinst, vi opnår ved at anvende HP’s teknologi er, at vi lynhurtigt vi kan fremstille emnerne.”

LÆS MERE

MacGregor

Produkter: SOLIDWORKS Simulation

Brancher: Transport

“Den største fordel ved SOLIDWORKS er, at vi er i stand til at afprøve forskellige konstruktionsmuligheder med simuleringsværktøjerne, før vi overhovedet laver fysiske prototyper. Resultaterne af simuleringen verificerer vi med fysiske prototyper. Herefter præsenterer vi resultaterne for ledelsen, og SOLIDWORKS gør det lettere at forklare resultaterne detaljeret.”

LÆS MERE

3A Consulting

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, Markforged Mark Two

“SOLIDWORKS var let tilgængeligt og overraskende let at anvende helt fra begyndelsen. Der var ikke behov for omfattende uddannelse og 3D-verdenen var umiddelbart forståelig. Som én af vore tidligere medarbejdere sagde: “At skifte fra vores eksisterende CAD-software til SOLIDWORKS var som at gå fra en gammel Folkevogn til en Rolls-Royce.””

LÆS MERE

3DTech Ltd

Produkter: HP Jet Fusion 3D 4200

Brancher: Konsulentbistand

“HP’s 3D-printteknik adskiller sig fuldstændig fra andre leverandørers. Multi Jet Fusion-teknologien anvendes af mange internationale OEM-producenter som tilbyder masseproduktion, og vi har til hensigt at konkurrere med dem i fremtiden. Teknikken gør muligt at producere omkostningseffektivt og i høj kvalitet både når det gælder enkelt- og masseproducerede produkter.”

LÆS MERE