Mød eksperterne

Mød eksperterne

Vores team består af passionerede, nysgerrige og vidende mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning for dig. Vi tilbyder stor ekspertise inden for de ydelser, vi leverer.

Management / Salg / Projekt & Konsultering/ Customer care / Marketing / IT / 3D Print

Management

Vores stærke ledelsesteam har omfattende operationel og branchekendskab for at sikre kontinuerlig udvikling, innovation og succes.

145

Ansatte

9

Sprog

60+

Instruktører

15

3D Print eksperter

Salg

Vores dedikerede lokale salgsteam er de vigtigste drivkræfter i at skabe ny forretning og opbygge langsigtede relationer med alle kunder.

3D Print

Vores 3D Print-team har både et bredt og dybt kendskab til 3D printerbranchen. Derfor kan du trygt stole på at de kan finde den mest optimale 3D printer til jer, uanset om i er nybegyndere eller er mere erfarne.

Projekter & konsultering

Vores professionelle teams har et dybt branchekendskab og er specialister på hver deres område. De udvikler og leverer løsninger til at hjælpe og guide vores kunder på deres rejse til succes.

Det siger vores kunder

For Whitepoint Optics er livet som en film – virksomheden designer og producerer nemlig optiske filmobjektiver til filmindustrien. Firmaet designer og producerer optiske linser for filmindustrien. Det finske firma blev grundlagt i 2017 og har i dag 20 ansatte og bruger Dassault Systèmes SOLIDWORKS and 3DEXPERIENCE til at designe i. Deres mission er at lave den bedste linser til film. Virksomheden udsprang af et sidekick-projekt med nuværende prod …

Customer care

Kundeserviceteamet består af passionerede eksperter, der yder høj kvalitet, teknisk support på lokale sprog for at sikre kundetilfredshed.

Marketing

Vores marketingeksperter bringer vores virksomheds mission til lys og understøtter forretningsudvikling gennem leadgenerering.

No items found

IT

Vores IT-afdeling indeholder meget tekniske dygtige eksperter, der garanterer et pålideligt, sikkert og effektivt IT-miljø.

No items found

Lad os tale sammen

Vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine behov. Start en samtale med vores eksperter i dag.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af eksklusive eksperttips, bedste fremgangsmåder og særtilbud – lige til din postkasse. Tilmeld dig i dag!