Mød eksperterne

Mød eksperterne

Vores team består af passionerede, nysgerrige og vidende mennesker, der er drevet af at finde den rigtige løsning for dig. Vi tilbyder stor ekspertise inden for de ydelser, vi leverer.

Customer care / Projekt & Konsultering / Salg / 3D Print / It / Marketing / Management / Hele PLM

Customer care

Kundeserviceteamet består af passionerede eksperter, der yder høj kvalitet, teknisk support på lokale sprog for at sikre kundetilfredshed.

Projekter & konsultering

Vores professionelle teams har et dybt branchekendskab og er specialister på hver deres område. De udvikler og leverer løsninger til at hjælpe og guide vores kunder på deres rejse til succes.

145

Ansatte

9

Sprog

60+

Instruktører

15

3D Print eksperter

Salg

Vores dedikerede lokale salgsteam er de vigtigste drivkræfter i at skabe ny forretning og opbygge langsigtede relationer med alle kunder.

3D Print

Vores 3D Print-team har både et bredt og dybt kendskab til 3D printerbranchen. Derfor kan du trygt stole på at de kan finde den mest optimale 3D printer til jer, uanset om i er nybegyndere eller er mere erfarne.

Det siger vores kunder

3DEXPERIENCE har den funktionalitet vi kan få brug for i fremtiden (...) Systemet er ikke begrænset og det bliver ikke nødvendigt for os at skifte system, da det også kan understøtte en større organisation. Som en mindre virksomhed kan vi håndplukke de funktioner vi har brug for nu og i fremtiden kan vi introducere flere funktioner, når vi får brug for dem"

IT

Vores IT-afdeling består af vores teknisk dygtige eksperter, der garanterer et pålideligt, sikkert og effektivt IT-miljø.

No items found

Marketing

Vores marketingeksperter bringer vores virksomheds mission ud i livet og understøtter forretningsudvikling gennem leadgenerering.

Management

Vores stærke ledelsesteam har et omfattende operationel og branchekendskab for at sikre kontinuerlig udvikling, innovation og succes.

Lad os tale sammen

Vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine behov. Start en samtale med vores eksperter i dag.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af eksklusive eksperttips, bedste fremgangsmåder og særtilbud – lige til din postkasse. Tilmeld dig i dag!