Om os

Om os

For mere end 25 år siden blev vi født ud af behovet for design i 3D. I dag stiller vi viden og værktøjer til rådighed, som gør det muligt for mennesker og produktionsvirksomheder at føre deres innovation ud i livet.

305M DKK

Omsætning

175

Medarbejdere

9

Sprog

6

Lande

Om PLM Group

Ved at transformere din værdikæde digitalt og integrere alle faser af dit produkts livscyklus, har vi en mission om at accelere din innovation.

Vi har samarbejdet med Dassault Systèmes SOLIDWORKS i over 25 år som en værdiskabende partner. Vores 3D-print afdeling samarbejder med verdens førende virksomheder inden for additiv fremstilling, hvilket giver os mulighed for at forsyne vores kunder med de nyeste og bedste teknologier.

PLM Group er en del af Pronect, som er en gruppe af uafhængige virksomheder med over 7.000 industrielle kunder. Pronect har hovedkvarter i Värnamo, Sverige, og har kontorer i syv lande i Norden og Baltikum. Pronect er en del af den familieejede, Liljedahl Group.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Vores lokale ekspertteams står klar til din rådighed.

Vores kontorer

Du er altid velkommen på vores lokale kontorer, hvor du kan deltage på kurser og seminarer.

Mød teamet

Vores team består af passionerede, nysgerrige og erfarne mennesker, som hjælper med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Bæredygtighedsrapport

Ved kontinuerligt at forbedre og udvikle vores arbejde med bæredygtighed skaber vi værdi for vores kunder, medarbejdere og andre interessenter.

At medvirke til en mere bæredygtig udvikling af samfundet er samtidig en vigtig del af vores langsigtede strategi og vil skabe flere muligheder for Pronect, som er en gruppe af uafhængige virksomheder – PLM Group, Ravema, Din Maskin.

Whistleblowerordning

PLM Group er forpligtet til at opretholde en høj standard for gennemsigtighed, ærlighed og ansvarlighed. Vores medarbejdere og forretningspartnere udgør en essentiel kilde til at oplyse om eventuelle overtrædelser, som kræver handling. Målet med vores whistleblowerpolitik er at opfordre medarbejdere og forretningspartnere til at indberette mistanker om uregelmæssigheder uden risiko for repressalier og at sikre en passende proces for undersøgelse. Hvis du ligger inde med oplysninger om overtrædelser eller andre alvorlige anliggender, som du ønsker at indberette, er du velkommen til at gøre det her.

Din indberetning er anonym og vil blive modtaget og behandlet af en, som ikke er involveret i sagen.

Vores historie

Med mere end 25 års erfaring, har vi en historie, som er værd at fortælle.

PLM Group History

PLM GROUP I DAG

Med vores 175 passionerede medarbejdere vedligeholder vi vores gode samarbejde med Dassault Systèmes, samt verdens førende 3D print virksomheder.

OPKØB AF KUNDEBASE FRA AXELENT SOLUTIONS AB
OPKØB AF KUNDEBASE FRA AXELENT SOLUTIONS AB

PLM Group overtager kundebasen fra Axelent Solutions AB, en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhedsløsninger.

 

“At forene vores kundebaser vil medføre forbedret kundesupport og undervisning, hvilket sikrer, at vores kunder får den bedste service. Derudover giver vores udvidede kapacitet os mulighed for at udvikle innovative løsninger, der direkte gavner dig som kunde.” – Lars Green, General Manager, PLM Group.

OPKØBER FINSKE RAND
OPKØBER FINSKE RAND

Rand specialiserer sig i avancerede simuleringer og moderne PLM-systemer. Opkøbet markerer et stort skridt i retning af at sikre vores kunders vedvarende succes gennem en omfattende tilgang til produktudviklingsprocessen.

“Vores fælles viden om high-end CAD, avancerede simuleringer og PLM vil være fordelagtig for vores kunder” – Jari Suokas, direktør i Rand

OPKØBER NORSKE CAE CONSULT SCANDINAVIA AS
OPKØBER NORSKE CAE CONSULT SCANDINAVIA AS

CCS har eksisteret siden 1991 og siden 2003 har deres fokus været at levere designløsninger og -tjenester baseret på software fra Dassault Systèmes.

“Vi overlader virksomheden og vores kunder til en kvalificeret, pålidelig og stabil ejer. Som markedet udvikler sig, er det vigtigt at have større aktører, og derfor ser CAE Consult Scandinavia en fordel i at blive en del af PLM-Group.”  – Lars Kvendbø, grundlægger af CCS

OPKØBER NORSKE PLM TECHNOLOGY AS
OPKØBER NORSKE PLM TECHNOLOGY AS

PLM Group opkøber den norske 3DEXPERIENCE-forhandler PLM Technology AS.

“Vi stræber efter at give alle vores kunder adgang til avanceret ekspertise inden for simulering.”
– Jan Lundström, administrerende direktør, PLM Group

OPKØBER DANSKE TEAMWORKS A/S
OPKØBER DANSKE TEAMWORKS A/S

TEAMWORKS A/S fastslog vores position på det danske marked og har beriget PLM Group med stor lokal erfaring og tilstedeværelse.

“Årsagen til, at vi har fusioneret de to erfarne CAD-forhandlere er at vi står stærkere sammen. Vi har flere ressourcer, kapacitet og kompetencer i vores samlede virksomhed, end vi havde hver for sig”. – Henrik Østergaard, Country Business Manager, PLM Group.

BLIVER EN DEL AF LMT GROUP
BLIVER EN DEL AF LMT GROUP

Liljedahl Group blev stiftet i 1982 og ejer i dag syv holdingselskaber og har en årlig omsætning på 12 mia. EUR.

“I parnerskab med LMT Group, kan vi udvide vores portefølje af løsninger for Industri 4.0, samt tilbyde vores kunder digitalisering” – Jan Lundström, CEO PLM Group.

OPKØBER NORSKE PRONOR AS
OPKØBER NORSKE PRONOR AS

PLM Group opkøber ProNor AS og etablerer lokal tilstedeværelse i alle Nordiske lande.

“Det føles godt at vide at jeg efterlader min virksomhed og mine kunder hos en så kvalificeret, troværdig og stabil forretningspartner som PLM Group” – Jan Erik Iversen CEO and owner, ProNor

HOVEDKONTOR I MALMÖ
HOVEDKONTOR I MALMÖ

Vores hovedkvarter etableres i Malmö på grund af den strategiske lokation, som nu fungerer som den centrale enhed, der forbinder alle vores 17 kontorer.

NYE MULIGHEDER MED 3D PRINT
NYE MULIGHEDER MED 3D PRINT

Vi er stolte af vores parnerskab med førende 3D printer leverandører, som gør os i stand til at tilbyde vores kunder en bred portefølje af løsninger fra HP, 3D Systems og Markforged.

PLM GROUP STIFTES
PLM GROUP STIFTES

De stærkeste forhandlere i Norden og Baltikum fusionerede og PLM Group blev stiftet. Vi vokser hurtigt, ansætter mere end 100 medarbejdere og bliver den største Nordiske leverandør af produktudviklingsløsninger og services. Lær mere om virksomhederne der skabte PLM Group nedenfor.

CADON OY ETABLERES

I 1998 stiftede Timo Talvio virksomhed I Finland med målet om at forhandle SOLIDWORKS til finske 3D CAD brugere. Denne virksomhed skabte rødderne for CadOn Oy, som blev stiftet I 2001.

SOLID DESIGN HOUSE A/S ETABLERES

Solid Design House var pioneerer I dansk produktudvikling med introduktionen af SOLIDWORKS 3D CAD kun seks måneder efter Jon Hirschstick og hans team kommercialiserede den banebrydene, letanvendelige 3D CAD software i Amerika.

MP ENGINEERING AB ETABLERES

Stifteren af det Svenske MP Engineering Martin Poulsen gik fra at sælge konsulentydelser til CAD løsninger i starten af 90’erne. I 1995 opdagede MP Engineering lanceringen af SOLIDWORKS i Amerika og blev forhandler af det banebrydende system på det svenske marked.

Hvorfor os?

Opnå resultater der kan mærkes på bundlinjen og få produkter hurtigere på markedet med vores ekspertise og teknologi.

Lad os høre fra dig

Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at investere i fremtiden. Lad os tage en samtale om dine mål og drømme, så vi sammen kan skabe en plan, der hjælper dig med at nå dine ambitioner.
Vi står klar til at guide dig på vejen mod succes og yde den nødvendige støtte.