Om os

Om os

I mere end 25 år siden blev vi født ud af behovet for design i 3D. I dag stiller vi viden og værktøjer til rådighed, som gør det muligt for mennesker og produktionsvirksomheder at føre deres innovation ud i livet.

305M DKK

Omsætning

145

Medarbejdere

9

Sprog

6

Lande

Om PLM Group

Ved at transformere din værdikæde digitalt og integrere alle faser af dit produkts livscyklus, har vi en mission om at accelere din innovation.

Vi har samarbejdet med Dassault Systèmes SOLIDWORKS i over 25 år som en værdiskabende partner. Vores 3D-print afdeling samarbejder med verdens førende virksomheder inden for additiv fremstilling, hvilket giver os mulighed for at forsyne vores kunder med de nyeste og bedste teknologier.

PLM Group er en del af Pronect, som er en gruppe af uafhængige virksomheder med over 7.000 industrielle kunder. Pronect har hovedkvarter i Värnamo, Sverige, og har kontorer i syv lande i Norden og Baltikum. Pronect er en del af den familieejede, Liljedahl Group.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Vores lokale ekspertteams står klar til din rådighed.

Vores kontorer

Du er altid velkommen på vores lokale kontorer, hvor du kan deltage på kurser og seminarer.

Mød teamet

Vores team består af passionerede, nysgerrige og erfarne mennesker, som hjælper med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Sustainability report

By continuously developing and strengthening our sustainability work, we generate value for our customers, employees, and other stakeholders. Contributing to the development of a more sustainable society is an important part of our long-term strategy and will generate more business opportunities for Pronect, which is a group of independent companies – PLM Group, Ravema, Din Maskin.

Vores historie

Med mere end 25 års erfaring, har vi en historie, som er værd at fortælle.

PLM Group History

2021

PLM GROUP I DAG

Med vores 145 passionerede medarbejdere vedligeholder vi vores gode samarbejde med Dassault Systèmes, samt verdens førende 3D print virksomheder.
2020

OPKØBER DANSKE TEAMWORKS A/S

OPKØBER DANSKE TEAMWORKS A/S

TEAMWORKS A/S fastslog vores position på det danske marked og har beriget PLM Group med stor lokal erfaring og tilstedeværelse.

“Årsagen til, at vi har fusioneret de to erfarne CAD-forhandlere er at vi står stærkere sammen. Vi har flere ressourcer, kapacitet og kompetencer i vores samlede virksomhed, end vi havde hver for sig”. – Henrik Østergaard, Country Business Manager, PLM Group.

2018

BLIVER EN DEL AF LMT GROUP

BLIVER EN DEL AF LMT GROUP

Liljedahl Group blev stiftet i 1982 og ejer i dag syv holdingselskaber og har en årlig omsætning på 12 mia. EUR.

“I parnerskab med LMT Group, kan vi udvide vores portefølje af løsninger for Industri 4.0, samt tilbyde vores kunder digitalisering” – Jan Lundström, CEO PLM Group.

2016

OPKØBER NORSKE PRONOR AS

OPKØBER NORSKE PRONOR AS

PLM Group opkøber ProNor AS og etablerer lokal tilstedeværelse i alle Nordiske lande.

“Det føles godt at vide at jeg efterlader min virksomhed og mine kunder hos en så kvalificeret, troværdig og stabil forretningspartner som PLM Group” – Jan Erik Iversen CEO and owner, ProNor

2015

HOVEDKONTOR I MALMÖ

HOVEDKONTOR I MALMÖ

Vores hovedkvarter etableres i Malmö på grund af den strategiske lokation, som nu fungerer som den centrale enhed, der forbinder alle vores 17 kontorer.

2014

NYE MULIGHEDER MED 3D PRINT

NYE MULIGHEDER MED 3D PRINT

Vi er stolte af vores parnerskab med førende 3D printer leverandører, som gør os i stand til at tilbyde vores kunder en bred portefølje af løsninger fra HP, 3D Systems og Markforged.

2009

PLM GROUP STIFTES

PLM GROUP STIFTES

De stærkeste forhandlere i Norden og Baltikum fusionerede og PLM Group blev stiftet. Vi vokser hurtigt, ansætter mere end 100 medarbejdere og bliver den største Nordiske leverandør af produktudviklingsløsninger og services. Lær mere om virksomhederne der skabte PLM Group nedenfor.

2007

LETTISKE SIA CADON ETABLERES

2005

ESTISKE CADON CONSULTING OÜ ETABLERES

2001

CADON OY ETABLERES

I 1998 stiftede Timo Talvio virksomhed I Finland med målet om at forhandle SOLIDWORKS til finske 3D CAD brugere. Denne virksomhed skabte rødderne for CadOn Oy, som blev stiftet I 2001.

1996

SOLID DESIGN HOUSE A/S ETABLERES

Solid Design House var pioneerer I dansk produktudvikling med introduktionen af SOLIDWORKS 3D CAD kun seks måneder efter Jon Hirschstick og hans team kommercialiserede den banebrydene, letanvendelige 3D CAD software i Amerika.

1991

MP ENGINEERING AB ETABLERES

Stifteren af det Svenske MP Engineering Martin Poulsen gik fra at sælge konsulentydelser til CAD løsninger i starten af 90’erne. I 1995 opdagede MP Engineering lanceringen af SOLIDWORKS i Amerika og blev forhandler af det banebrydende system på det svenske marked.

Hvorfor os?

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Viden direkte til din indbakke

Gå ikke glip af vores eksklusive tips & tricks, best practises og særtilbud – direkte til din indbakke. Tilmeld dig i dag!