Agrometer A/S

  • SOLIDWORKS Composer er meget let at arbejde med
  • Halveret produktionstid
  • Muligt at arbejde med konstruktion og dokumentation samtidig

UDFORDRINGEN

Agrometer A/S er grundlagt i 1977 og er global leverandør af pumper og tilbehør til kunstvanding, rent vand, gylle og alle former for spildevand. Den tekniske kommunikation og udarbejdelsen af reservedelskataloger har i mange år været en flaskehals i konstruktionsprocessen.
Agrometer ledte derfor efter et værktøj til teknisk kommunikation, som kunne fungere sammen med virksomhedens eksisterende SolidWorks CAD-software. SOLIDWORKS Composer, som kort forinden var blevet lanceret, var lige hvad de havde brug for.

Agrometer A/S

LØSNINGEN

Før investeringen i SOLIDWORKS Composer brugte Agrometer PDF-filer fra 3D-samlinger som udgangspunkt for illustrationer af reservedele. ”Det var en meget tidskrævende metode af flere årsager. Først skulle vi vente på, at 3D-modellen var klar, før vi kunne begynde at arbejde på dokumentationen, og filerne med SOLIDWORKS-modellerne var så store, at det tog lang tid at færdiggøre dokumentationen. 3D-modellerne indeholder mange oplysninger, som vi ikke havde brug for til dokumentationen, og derfor skulle vores computere arbejde hårdt med unødvendige informationer,” forklarer Carina Jensen fra Agrometer.

Produkter: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Composer

Brancher: Industrimaskiner og Industriudstyr