Skandinaviska Glassystem AB

  • Integration af Enterprise PDM med SolidWorks Premium
  • Øget kapacitet giver mulighed for større projekter
  • Med PDM er det meget lettere at håndtere de forskellige processer

UDFORDRINGEN

Som en af verdens førende virksomheder inden for avancerede glasfacader fik Skandinaviska Glassystem til opgave at designe og installere facaderne på det københavnske Bella Sky Hotel, som med sine 23 etager og 814 værelser er Skandinaviens største hotel. Opgaven lød på at udvikle, fremstille og installere omkring 24.000 kvadratmeter glasfacade, døre, svingdøre og en baldakin på ca. 750 kvadratmeter.

Skandinaviska Glassystem AB

LØSNINGEN

For et par år siden investerede Skandinviska Glassystem i SolidWorks Premium, og virksomheden laver i dag et stigende antal konstruktioner med softwaren. Med opgaven på Bella Sky Hotel blev det tydeligt, at et pålideligt og stabilt PDM-system var nødvendigt for at holde styr på de mange tegninger og 3D-modeller undervejs i processen, og derfor besluttede de at investere i SolidWorks Enterprise PDM.
”Den høje bygnings geometriske kompleksitet var en stor udfordring. Facaderne består af 800 forskellige trekantformede moduler, som tilsammen genererer 2000 undermoduler og 17.000 tegninger. Mange af komponenterne er anvendt flere steder, og det havde været umuligt at holde styr på alle tegningerne manuelt,” forklarer IT chef Claus Hansen.

”Vi har lært en masse om PDM i løbet af dette projekt – det er så meget lettere at håndtere de forskellige processer nu. SolidWorks Enterprise PDM er nu det gængse i vores virksomhed, og vi bruger systemet til dokumentation af kvaliteten i alle led. Jeg er meget tilfreds med vores nye PDM-system – jeg vil nærmest kalde det afhængighedsskabende,” siger Claus Hansen.

Produkter: SOLIDWORKS PDM, SOLIDWORKS 3D CAD

Brancher: Konsulentbistand