Implementering

Implementering

Vores FastTrack-service er den hurtigste og bedste måde at sikre, at dit nye system kører med fuld hastighed på ingen tid. Denne ready-to-go løsning udføres af vores kyndige eksperter på en sikker måde.

Den hurtigeste måde at komme i gang på

Vores FastTrack-service garanterer dig en glidende overgang til en sikker datahåndteringsløsning – uanset om den er i jeres cloud eller lokalt.

Minimer tiden brugt på at søge efter vigtige data med kraftfulde søgeværktøjer og sørg altid for at have et komplet overblik i dit produktlivscyklus med en komplet versionsstyring af filer.

Vi tilbyder vores FastTrack-service til SOLIDWORKS PDM Standard og SOLIDWORKS PDM Professional.

Hvorfor bruge vores FastTrack-service?

Der er mange grunde – Her er 3 fordele

  • Garanti for en sikker og glidende installation
  • Sikker opbevaring og styring af jeres data
  • Start din produktudvikling fra dag ét

3DEXPERIENCE Onboarding

3DEXPERIENCE-platformens muligheder er uendelige. Men for at udnytte det fulde potentiale, har du brug for at vide, hvordan du konfigurerer og navigerer platformen.

Vores onboarding services er designet til at guide dig sikkert videre, afhængigt af hvor du er på din rejse.

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack hjælper små teams med hurtigt at komme i gang med en standardiseret datahåndteringsløsning.

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack-konfigurationen inkluderer f.eks PDF Convert Task, Tegneskabeloner og industri standard arbejdsgange.

SOLIDWORKS PDM Professionel FastTrack

SOLIDWORKS PDM Professional FastTrack hjælper dig med en gnidningsløs overgang ind i en sikker datahåndteringsløsning baseret på SOLIDWORKS PDM Professional.

SOLIDWORKS PDM Standard FastTrack-konfigurationen inkluderer f.eks PDF Convert Task, Tegneskabeloner og industri standard arbejdsgange og serienumre

Er jeres system opdateret?

Sørg for, at dit program er opgraderet med de nyeste funktioner og funktioner.
Lær mere om vores opgraderingstjeneste nu.

Lad os tale sammen!

Vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine behov. Start en samtale med vores eksperter i dag.

Få et tilbud

Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80