Opgraderinger

Opgraderinger

Med vores opgraderingsservice får du mere tid til at fortsætte dit daglige arbejde, eftersom der vil være forbedrede funktioner, der er faldet på plads.

Forbedrede funktioner, sikkerhed og hastighed

Vores opgraderingsservice lader dig udnytte de nyeste SOLIDWORKS-funktioner og opdateringer.

Vores eksperter vil sørge for, at dit system bliver opgraderet på den bedste måde muligt, og det kan gøres for alle tidligere SOLIDWORKS-versioner.

Vi anbefaler vores opgraderingsservice til virksomheder, der ønsker at drage fordel af de nyeste muligheder i SOLIDWORKS og forbedre samarbejdet internt. Lad os hjælpe dig med at opgradere dit system, så du kan få mest muligt ud af SOLIDWORKS.

Hvorfor vælge vores opgraderingsservice?

Der er mange grunde til at vælge vores opgraderingsservice, her er 4 fordele:

  • Arbejd smartere, hurtigere og bedre med de nyeste funktioner
  • Optimeret stabilitet, når du arbejder
  • Lettere CAD-administration med én identisk opsætning for alle SOLDIWORKS-brugere

SOLIDWORKS Opgradering

Sørg for, at jeres SOLIDWORKS set-up er opgraderet med de nyeste funktioner og funktioner med vores opgraderingsservice.

Jeres kommende CAD-system kommer med fælles indstillinger og skabeloner, som forbedrer jeres interne samarbejde. Installationen dækker SOLIDWORKS-computere (klienter), licensserver (hvis relevant), delt Toolbox, delte indstillinger og grafikkortdriver.

SOLIDWORKS PDM Opgradering

Sørg for, at din SOLIDWORKS PDM-løsning er up-to-date og har de nyeste funktioner. Vi tilbyder en service, hvor vi opgraderer hele din SOLIDWORKS PDM-løsning, inklusive PDM-arkivservere, PDM-databaseserver og SOLIDWORKS-licensserver.

Vi kan opgradere alle tidligere SOLIDWORKS PDM-versioner, men det skal gøres inden opgradering af CAD-programmet.

Lad os tale sammen!

Vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine behov. Start en samtale med vores eksperter i dag.

Få et tilbud

Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80