Smart PLM new

SMART PLM

Hjælper virksomheder med at få bedre produkter hurtigere på markedet

Smart PLM er en ’bottom-up’ tilgang, som opbygger PLM muligheder trin-for-trin. Resultatet er hurtig implementering og kort tilbagebetalingstid. Bliv klogere på konceptet i videoen her ➔


Få et tilbud eller få mere info

SmartPLM-logo

Med Smart PLM kan du:

  • Sikre billigere, hurtigere (og bedre) produktion – Med en strømlinet produktionsproces kan du sende kvalitetsprodukter på markedet til konkurrencedygtige priser.
  • Gøre indkøb til en konkurrencefordel – med en strømlinet indkøbsproces sikrer du bedre produkter til lavere priser og hurtigere end forventet.
  • Lade dine konstruktører bruge tiden på det, de er bedst til: innovation Det gør du blandt andte ved at genbruge modeller, automatisere rutineopgaver og reducere antallet af nødvendige prototyper.
  • Gøre de afgørende salgsparametre til din konkurrencefordel med en gennemtænkt og effektiv go-to-market proces.
  • Booste omsætningen på after sales med letforståelige manualer og vejledninger og nem adgang til køb af reservedele online.

Mange virksomheder kæmper med konstante krav om at sende nye og bedre produkter på markedet – og helst både hurtigt og billigt. Med Smart PLM opbygger du dine muligheder trin for trin, med løsninger for hvert trin i din produktudviklingsproces. Det nedsætter risikoen for at projektet sprænger budgetrammen eller trækker ud i evigheder. På den måde sikrer du fuld kontrol over din digitale værdikæde, så du kan sende bedre produkter på markedet – hurtigere og billigere.

Det siger kunderne

Tomas Hecht Olsen, R&D Manager

NGI A/S


”Fra vi trykker på knappen går der blot få minutter før samtlige dokumenter frigives til produktion og salg, og alt er i en yderst professionel kvalitet. På en formiddag har jeg kunnet generere 146 tegninger. Tidligere kunne det tage en op til en dags arbejde at generere de samme papirer til blot ét produkt.”

Sådan har andre virksomheder udnyttet Smart PLM

Kontakt os for en snak om mulighederne

Vi kan hjælpe dig til at øge omsætningen, sænke omkostningerne og reducere forretningsmæssige risici

Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Eller ring til os

Nicklas Froborg
Sales Manager – Value Solutions
Phone: +46 734 48 12 66
Email: nicklas.froborg@plmgroup.se