3D CAD Cloud

Med 3D CAD Cloud er det nu muligt at forbinde dit team, jeres data og partnere i et samarbejdsvenligt miljø. Administrer, del og samarbejd om designfiler i ”real time” med alle, hvor som helst.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Forbind SOLIDWORKS 3D-CAD til 3DEXPERIENCE-platformen for at samarbejde med alle vigtige interessenter. Med 3DEXPERIENCE kommer du flyvende igennem fra idé til levering og styrker din innovative udvikling.

3D Creator

Skab, gennemgå og evaluer 3D-modeller ved hjælp af 3D Creators brugervenlige parametriske modelleringsfunktioner.

3D Sculptor

3D Sculptor gør det muligt at oprette forenklet, organisk-formet modeller, alt sammen ved hjælp af en browserbaseret 3D-sub-D underopdeling. 3D Sculptor kører desuden på 3DEXPERIENCE-platformen og integreres derfor problemfrit med SOLIDWORKS.

Det siger vores kunder

Efter mange måneders arbejde kunne teamet bag Revolve NTNU endelig præsentere det, som alt deres hårde arbejde havde resulteret i: Aurora. Endelig var de færdige med deres design, og det var tydeligt for alle i lokalet, at eleverne virkelig havde gjort mere end deres bedste for at fuldføre deres opgave. De er nu ved at afslutte en meget vellykket sæson, og som en af deres sponsorer følte vi, at det var på sin plads at hylde de innovative elever. …

Nysgerrig efter at lære mere?

Vil du vide mere om 3DEXPERIENCE, før du investerer? Kontakt os for at høre, hvad vores kraftfulde løsning kan gøre for dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.