3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Ved at forbinde SOLIDWORKS 3D CAD-løsningen med 3DEXPERIENCE platformen samarbejder du problemfrit med dine stakeholdere. Med 3DEXPERIENCE kommer du nemt fra idé til levering og styrker din innovative udvikling.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Fremtidens designudvikling starter med samarbejde

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS-løsningen giver dig mulighed for at samarbejde i realtid på tværs af afdelinger og hele dit forretningsøkosystem, herunder kunder, partnere og leverandører. Du kan opbygge komplekse designs og fremskynde processen fra koncept til produktion.

Med alle data gemt sikkert på 3DEXPERIENCE-platformen, kan dine teams til enhver tid og på enhver enhed, få adgang til at dele og administrere dine produktoplysninger.

HVORFOR VÆLGE 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS?

Tre klare fordele:

 • Samarbejd med stakeholders om de nyeste designs, hvor som helst og når som helst
 • Øget produktivitet med lagring i skyen og fjernadgang til alle dine data
 • SOLIDWORKS opdateres automatisk til den nyeste version til enhver tid

Vores løsninger

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard

Alle de funktioner du har brug for til hurtigt at oprette 3D-produktionsdesign på produktionsniveau. Du får applikationsspecifikke værktøjer til at oprette komplekse overflader, parametriske dele, plademønstre og svejsede samlinger. Derudover følger guides til at automatisere din arbejdsgang og verificere dine designs også med.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Professional

Alle de værktøjer, du har brug for til at strømline produktudviklingsprocessen. Dette inkluderer alle mulighederne fra Standard, plus fotorealistisk gengivelse, automatiseret omkostningsestimering, reverse engineering, automatiseret design, kontrol af tegning og tolerance analysis.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Premium

Et komplet 3D -designværktøj til avancerede produktdesign & tekniske teams. Denne pakke inkluderer alt fra Standard- & Professional-pakken. derudover får du rør, slanger, elektrisk kabel, sele og routing designfunktioner der giver dig mulighed for avancerede sheet metal muligheder

Hvilken løsning er bedst for dig?

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS kommer i 3 pakkeløsninger, der kan skaleres for at imødekomme din virksomheds behov. Find den perfekte pakke til dig.

Funktioner & features

Funktioner & features 3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Standard
3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Professional
3DEXPERIENCE
SOLIDWORKS
Premium
3D CAD DESIGN
Part and Assembly Modeling
2D Design
Productivity Tools
Design Reuse and Automation
Interference Check
Manufacturability Checks
Advanced CAD File Import/Export
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Standards Checking (Design Checker)
Automated Tolerance Stackup Analysis (TolAnalyst™)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Advanced Photorealistic Rendering
Advanced Surface Flattening
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Rectangular and Other Section Routing
SIMULATION
Time-Based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
PARAMETRIC MODELING IN THE CLOUD
Parametric Modeling in the Cloud
SUBDIVISION MODELING IN THE CLOUD
Subdivision Modeling in the Cloud
DATA MANAGEMENT AND COLLABORATION IN THE CLOUD
Data Access and Management in the Cloud
Product Lifecycle Management in the Cloud
Collaboration in the Cloud
Governance in the Cloud
TRAINING AND SUPPORT
Training and Support

Dine fordele med 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Se denne video og lær mere om:

 • Dine fordele ved at arbejde med en cloud-baseret 3DExperience SOLIDWORKS-løsning.
 • Hvordan du flytter fra SOLIDWORKS desktop til 3DExperience SOLIDWORKS.

Ofte stillede spørgsmål

Her er al relevant information du har brug for at vide, så du kan træffe en beslutning vedrørende 3DEXPERIENCE på et oplyst grundlag

Kan jeg få 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis?

Desværre er en 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS-licens ikke gratis. Men inden for 5 minutter og et par klik kan du være i gang. Kom i gang nu.

Skal man have SOLIDWORKS installeret for at bruge share and markup på et design?

Nej, med Share and Markup-funktionen på 3DEXPERIENCE-platformen kan du samarbejde med alle, uden at de behøver at have SOLIDWORKS installeret. Det giver dig mulighed for at få feedback og iterationer her og nu og sætter fart på dit workflow. Du genererer bare et link fra SOLIDWORKS til deling af dit design – altså intet behov for at sende en fysisk fil eller for at modtageren skal have en installation. Alle kan bruge linket til at kommentere og dele, og filen vil hele tiden blive opdateret.

Dine fordele med Share and Markup

 • Del nemt og hurtigt information med andre via et link
 • Få feedback her og nu og oplev en mere effektiv iterationsproces
 • Opnå bedre samarbejde, da alle kan bruge linket, og det ikke kræver separat installation
 • Udnyt en omkostningseffektiv vej til at arbejde og samarbejde på dit design

Læs mere om, hvordan det virker

Hvad er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og opfind smartere

Saml kompetencer og viden fra udvikling, produktion, marketing og endda dine kunder og produktionspartnere i samme holistiske miljø – Undgå spildte kræfter ved at have alting samlet. Med 3DEXPERIENCE-platformen undgår i silodannelse, ved at udnytte kompetencer fra forskellige faggrupper og samle eksterne data, på den måde du tage din kreativitet til nye højder.


Forkort lanceringstiden

Dine konkurrencefordele afhænger af din virksomheds evne til at innovere regelmæssigt og med høj kadence. Med 3DEXPERIENCE kan du iterere designs helt synkroniseret med dine kollegaer – Derudover kan jeres team teste ydeevne, være opdateret og dele dine designs med produktionen og kunder – hurtigt, nemt og på en samlet platform. 3DEXPERIENCE giver dig rammerne til at forbinde din organisation, styrke samarbejdet, styrke innovationen og styrke din position på et kompetetivt marked.


Differentier

Ved at forbinde mennesker, ideer og data, kan du skabe innovation, som adskiller dig fra dine konkurrenter. Du kan monitorer dit brands effektivitet, dine kunders oplevelse med dit produkt samt øvrige essentielle parametre på en samlet platform. Vi støtter din innovationsproces med teknologi som gør dig i stand til at designe produkter, der lever op til kundens forventninger og differentierer din virksomhed på markedet.


Forøg produktiviteten

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en fuld digitaliseret udviklingsproces, som inkluderer samtlige aspekter af din forretning og værdikæde. Du opnår komplet transparens for alle interessenter, som er involveret i dine projekter. Dette kan sikres, da alle data og projektinformation er centraliseret og opdateres automatisk. Bruger(ne forbindes i ét centralt miljø med ét retvisende realtidsbillede, således kan man nemt se hvor langt man er i processen og ens ressourcer kan blive brugt mest optimalt og effektivt.

Er min data sikret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhed er centralt i 3DEXPERIENCE, da din forretning afhænger af jeres interlektuelle ejendom. Platformen lever op til de følgende industristandarder:

 • ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
 • NIST 800 series
 • OWASP methodologies
 • CobIT framework

For at lære mere om sikkerhed i 3DEXPERIENCE, kan du læse vores E-bog om emnet her

Hvilke størrelse virksomhed er 3DEXPERIENCE designet til?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, der tilbyder fordele til alle virksomheder – uanset størrelsen. Forskellige funktionaliteter kan implementeres, efterhånden som din virksomhed vokser og kompleksiteten stiger. Vores 3DEXPERIENCE -kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer:

“3DEXPERIENCE har de muligheder, som vi kan få brug for i fremtiden. Systemet er ikke begrænset, og vi behøver ikke ændre system, da det også understøtter en større organisation. Som en lille organisation kan vi bruge de stykker, vi har brug for nu, men så ved vi også, at når vi udvikler os og bliver større, kan vi bringe den funktionalitet, vi har brug for.”

Kontakt vores lokale eksperter, for at finde den løsning, der passer til din virksomhed.

Er 3DEXPERIENCE tilgængelig på cloud?

3DEXPERIENCE er en cloudbaseret løsning, og denne infrastruktur giver dig fleksibilitet til at forblive forbundet med dit team. Således kan dig og dit team arbejde hvor som helst, når som helst og på enhver enhed baseret på dine brugerrettigheder og så længe jeres hardware er god nok.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE giver dig alt hvad du har brug for at gøre dine ideer til virkelighed. Alt lige fra design og teknik, fremstilling og produktion, simulering, projektledelse og samarbejde får du med i 3DEXPERIENCE

Den hurtigste og nemmeste måde at begynde at bruge 3DEXPERIENCE-platformen på er vores FastTrack-service. Med vores FastTrack-service får i en grundig gennemang af vores lokale eksperter til alle funktioner og features. For at lære mere kan I få adgang til et omfattende udvalg af gratis undervisningsmateriale på vores supportwebsted, YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

ClampOn AS

”Det mest lærerige i processen omkring skiftet til SOLIDWORKS og PDM, er hvor meget vores kapacitet er blevet øget ved at arbejde med gode systemer og rutiner.”

Download resources

Lad os tale sammen!

Vi kan tilbyde en løsning, der matcher dine behov. Start en samtale med vores eksperter i dag.

Få et tilbud

Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80