CATIA

Med CATIA får du 3D-modelleringssoftware, der lader dig skabe avancerede produktdesign af højeste standard. Softwaren henvender sig især til større virksomheder, der har brug for high-end design af deres produkter.

Enestående 3D-muligheder til high-end designs

CATIA har en avanceret 3D-motor, som gør det muligt at arbejde med store samlinger på millioner af dele og designe alt fra små dele til store bygninger.

Programmet er rettet mod forskellige industrier og har specialiserede applikationer tilknyttet områderne, som du kan bruge direkte i softwaren.

1M

Designere og ingeniører, der bruger CATIA

500

Patnerløsninger, der distribuerer de mange muligheder med CATIA

40

CATIA understøtter over 40 forskellige filformater

85%

Af de førende virksomheder i luftfartsindustrien bruger CATIA

Øget produktivitet i skyen

CATIA’s omfattende designfunktioner giver dig mulighed for at oprette 3D-modeller og detaljerede tegninger af komplekse dele og samlinger – direkte i skyen.

De kraftfulde simulerings- og analyseværktøjer betyder, at du kan sikre, at dit produkt opfylder de nødvendige krav til ydeevne og sikkerhed, inden det går i produktion.

Stor alsidighed med CATIA

Computer-Aided Three-Dimensional Interactive Application (CATIA) er et værdifuldt værktøj i mange industrier. De parametriske muligheder for modellering, gør det muligt for designere og ingeniører at ændre konstruktioner og strukturelle egenskaber på en hurtig og effektiv måde.

Samtidig er alsidigheden og de avancerede funktioner med til at udpege CATIA som en favorit blandt en lang række industrier.

Industrier der bruger CATIA

 • Luft- og rumfart og forsvar: Avancerede funktioner som parametrisk modellering, kinematisk analyse og finite elementanalyse gør det ideelt at designe komplekse fly, satellitter og missiler.
 • Bilindustrien: De avancerede overfladebehandlinger gør det muligt for designere at skabe komplekse, aerodynamiske former, der forbedrer brændstofeffektiviteten og ydeevnen.
 • Industrielt udstyr: Design af maskiner, tungt udstyr og produktionslinjer forekommer let og enkelt med CATIA’s parametriske modelleringsfunktioner.
 • Forbrugsvarer: CATIA’s kraftfulde modellerings- og visualiseringsværktøjer gør softwaren til en favorit blandt virksomheder i denne branche. Den muliggør design af attraktive og funktionelle produkter, der opfylder forbrugernes behov.
 • Arkitektur: I arkitektbranchen giver de parametriske modelleringsmuligheder mulighed for at ændre design og optimere strukturel ydeevne. Softwaren bruges til at designe og visualisere bygninger, broer og andre konstruktioner.

Hvorfor vælge CATIA?

 • Håndterer samlinger af millioner af dele
 • Gør det muligt at lave konstruktioner samtidigt
 • Forbedret designfleksibilitet
 • CATIA kan integreres med andre værktøjer og teknologier. Det gør det nemmere og hurtigere at arbejde i et tværfagligt miljø
 • Ud over de branchespecifikke applikationer kan CATIA skræddersyes til at opfylde de specifikke krav, som enhver virksomhed har

Top 3 CATIA pakker

Mechanical & Shape Engineer

Hvis du arbejder med Simulation eller er en del af et MODSIM-team, er dette den CATIA-pakke, der er mest nyttig for dig. Den indeholder Solid-, Surface- og Reverse Engineering ud over de grundlæggende FEA-funktioner.

Function-Driven Generative Designer

Med sin brug af Topology Optimization Technology viser “Function-driven Generative Designer” vejen for dem, der har brug for, at deres design skal være så let som muligt.

Creative Designer

Hvis du ofte arbejder med organiske former og har brug for funktioner, der er bedst tilpasset til denne brug, er Creative Designer-pakken det rette valg for dig. Renderingsmulighedernesørger for visninger i topklasse.

Ofte stillede spørgsmål

Her er de spørgsmål vi oftest bliver stillet i forbindelse med CATIA.

Er CATIA kompatibel med andre typer CAD-software?

Ja. CATIA er kompatibel med andet software via mulighederne for import/eksport af filer.

Hvad er systemkravene for at kunne bruge CATIA?

Systemkravene for at bruge CATIA kan variere afhængigt af versionen og den ønskede funktionalitet. Vi anbefaler, at du tjekker de specifikke krav til din version og din anvendelse her.

I hvilke industrier bruges CATIA typisk?

De brancher, der almindeligvis bruger CATIA, omfatter luft- og rumfart, bilindustrien, industrielt udstyr og forbrugsvarer.

Hvad bruges CATIA-software til?

CATIA-software bruges til computer-aided-design, konstruktion og fremstilling (CAD/CAM/CAE).

Hvilke kurser stilles til rådighed om CATIA?

I PLM Group tilbyder vi både grundlæggende og avancerede kurser i CATIA. Vi har i øjeblikket en tre-dages uddannelse i komponentmontering og tegning og en to-dages uddannelse i overflademodellering.

Relaterede SOLIDWORKS produkter

 • SolidCAM

  SolidCAM Skab instruktionerne til dine maskiner, mens du arbejder i SOLIDWORKS. Med SolidCAM får du mulighed for at styre CNC-maskiner på en effektiv og produktiv

 • SOLIDWORKS

  SOLIDWORKS Desktop

  SOLIDWORKS Desktop SOLIDWORKS Desktop er en anerkendt, førende CAD-løsning til designere og ingeniører. KONTAKT OS SOLIDWORKS 3D CAD Desktop Vores hovedprodukt, SOLIDWORKS® 3D CAD, også

 • SOLIDWORKS Flow Simulation

  SOLIDWORKS Flow Simulation Undgå at dit design falder til jorden i den virkelige verden med SOLIDWORKS Flow Simulation. Simuler let væskestrøm, varmeoverførsel og vandkraft og

Hvorfor os

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80