Cloud Data Management

Administrer dine SOLIDWORKS 3D CAD -data, og samarbejd om designfiler i ”real time” med alle, hvor som helst

Gør datastyring til en leg!

3DEXPERIENCE gør det at skabe et velfungerende designteam. Et velfungerende designteam er en af de mest effektive måder, hvorpå du kan sikre dig et forspring på din konkurrenter.

3DEXPERIENCE-platformen er designet til at optimere samarbejdet i designteamet. 3DEXPERIENCE gør det muligt at skabe et overblik over forskellige designprojekter, dele data og arbejde i ’real time’.

3DEXPERIENCE gør det nemt at samarbejde fokuseret på designs. Du kan nemt og hurtigt uddele opgaver med en smart ’drag-and-drop’ feature på den brugervenlige grænseflade og dermed nemt holde styr på deadlines.

Med 3DEXPERIENCE kan du have din organisations mest vitale ressourcer – mennesker, software og data – samlet på ét sikkert
sted.

Hvorfor Cloud Data Management?

  • Samarbejd i ”real time”, og arbejd hvor som helst på enhver enhed
  • Undgå tab af data – alle filer er sikret ét sted
  • Intet behov for lokale servere og minimalt behov for IT -indsats

” Vi oplevede 3DEXPERIENCE som en mulighed for at automatisere dokumenthåndtering, så vi kan følge regler. Når vi samarbejder med mange partnere, er det desuden rart at kunne dele 3D -komponentfiler og låse filer, der arbejdes med. ”

PLM Data Export Widget til 3DEXPERIENCE

3DExperience-platformen tilbyder forskellige dataeksportværktøjer, men ingen af dem understøtter nem eksport af XML-filer. Vi hos PLM Group ved, at eksport af XML-filer kan være en tidskrævende og manuel proces – og vi har derfor udviklet en løsning. Ved at bruge PLM Data Export Widget til at eksportere dine XML-filer kan du reducere manuelle rutiner og få dine produkter hurtigere på markedet med en direkte dataoverførsel.

Kontakt os på +45 70 22 22 80 eller på info@plmgroup.eu for at høre mere om Data Export Widget.

Ofte stillede spørgsmål

For at træffe et informeret valg om SOLIDWORKS 3DEXPERINCE har du brug for alle relevante oplysninger. Her er svarene på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet.

Kan jeg få 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS gratis?

Desværre er en 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS-licens ikke gratis. Men inden for 5 minutter og et par klik kan du være i gang. Kom i gang nu.

Hvad er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og opfind smartere

Saml kompetencer og viden fra udvikling, produktion, marketing og endda dine kunder og produktionspartnere i samme holistiske miljø – Undgå spildte kræfter ved at have alting samlet. Med 3DEXPERIENCE-platformen undgår i silodannelse, ved at udnytte kompetencer fra forskellige faggrupper og samle eksterne data, på den måde du tage din kreativitet til nye højder.


Forkort lanceringstiden

Dine konkurrencefordele afhænger af din virksomheds evne til at innovere regelmæssigt og med høj kadence. Med 3DEXPERIENCE kan du iterere designs helt synkroniseret med dine kollegaer – Derudover kan jeres team teste ydeevne, være opdateret og dele dine designs med produktionen og kunder – hurtigt, nemt og på en samlet platform. 3DEXPERIENCE giver dig rammerne til at forbinde din organisation, styrke samarbejdet, styrke innovationen og styrke din position på et kompetetivt marked.


Differentier

Ved at forbinde mennesker, ideer og data, kan du skabe innovation, som adskiller dig fra dine konkurrenter. Du kan monitorer dit brands effektivitet, dine kunders oplevelse med dit produkt samt øvrige essentielle parametre på en samlet platform. Vi støtter din innovationsproces med teknologi som gør dig i stand til at designe produkter, der lever op til kundens forventninger og differentierer din virksomhed på markedet.


Forøg produktiviteten

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en fuld digitaliseret udviklingsproces, som inkluderer samtlige aspekter af din forretning og værdikæde. Du opnår komplet transparens for alle interessenter, som er involveret i dine projekter. Dette kan sikres, da alle data og projektinformation er centraliseret og opdateres automatisk. Bruger(ne forbindes i ét centralt miljø med ét retvisende realtidsbillede, således kan man nemt se hvor langt man er i processen og ens ressourcer kan blive brugt mest optimalt og effektivt.

Er min data sikret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhed er centralt i 3DEXPERIENCE, da din forretning afhænger af jeres interlektuelle ejendom. Platformen lever op til de følgende industristandarder:

  • ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
  • NIST 800 series
  • OWASP methodologies
  • CobIT framework

For at lære mere om sikkerhed i 3DEXPERIENCE, kan du læse vores E-bog om emnet her

Hvilke størrelse virksomhed er 3DEXPERIENCE designet til?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, der tilbyder fordele til alle virksomheder – uanset størrelsen. Forskellige funktionaliteter kan implementeres, efterhånden som din virksomhed vokser og kompleksiteten stiger. Vores 3DEXPERIENCE -kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer:

“3DEXPERIENCE har de muligheder, som vi kan få brug for i fremtiden. Systemet er ikke begrænset, og vi behøver ikke ændre system, da det også understøtter en større organisation. Som en lille organisation kan vi bruge de stykker, vi har brug for nu, men så ved vi også, at når vi udvikler os og bliver større, kan vi bringe den funktionalitet, vi har brug for.”

Kontakt vores lokale eksperter, for at finde den løsning, der passer til din virksomhed.

Er 3DEXPERIENCE tilgængelig på cloud?

3DEXPERIENCE er en cloudbaseret løsning, og denne infrastruktur giver dig fleksibilitet til at forblive forbundet med dit team. Således kan dig og dit team arbejde hvor som helst, når som helst og på enhver enhed baseret på dine brugerrettigheder og så længe jeres hardware er god nok.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE giver dig alt hvad du har brug for at gøre dine ideer til virkelighed. Alt lige fra design og teknik, fremstilling og produktion, simulering, projektledelse og samarbejde får du med i 3DEXPERIENCE

Den hurtigste og nemmeste måde at begynde at bruge 3DEXPERIENCE-platformen på er vores FastTrack-service. Med vores FastTrack-service får i en grundig gennemang af vores lokale eksperter til alle funktioner og features. For at lære mere kan I få adgang til et omfattende udvalg af gratis undervisningsmateriale på vores supportwebsted, YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Gratis webinar

Glem alt, hvad du ved om tidskrævende fildelingsprocesser og kompliceret samarbejde. Fremtiden for CAD er her – og den er i skyen.

Ved at udnytte cloud-drevne PDM-, PLM- og samarbejdsværktøjer kan du tage dit CAD-workflow til nye højder, og vores Cloud Data Management-eksperter Christoffer Stokkebro og Anders Wentzel vil vise dig hvordan.

Lær mere

Vil du teste det?

Klik på linket og find ud af hvordan du tester inden du træffer din beslutning.

Få et tilbud

Hej! Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80