DraftSight

Vil du reducere omkostningerne og forbedre produktiviteten? DraftSight er et verdensklasse 2D CAD -tegning og 3D -designsoftware, uden den høje pris.

Strømlin din designproces

DraftSight er et funktionsrig 2D- og 3D CAD-løsning til arkitekter, ingeniører og byggeleverandører samt professionelle CAD-brugere, designere, undervisere og hobbybrugere.

Med denne avancerede, men brugervenlige designløsning kan du oprette, redigere, se og markere enhver form for 2D- og 3D DWG- eller DXF-fil med større lethed, hurtighed og effektivitet.

Udover at understøtte flere filformater tilbyder DraftSight også tilpassede API’er, fleksible licenser og kraftfulde integrationer såsom 3DEXPERIENCE.

Hvorfor DraftSight?

  • Reducer omkostninger med fleksibel licensering
  • Øget ROI uden nedetid
  • Optimerede 2D- og 3D -arbejdsgange

Vores pakker

DraftSight Professional €199/Årligt

Kraftfulde tidsbesparende funktioner til en brøkdel af omkostningerne for virksomheder og ekspertbrugere, der har brug for en avanceret 2D CAD-designløsning. DraftSight Professional inkluderer f.eks. API for let og hurtigt at bringe designs ud i livet.

DraftSight Premium €499/Årligt

Et optimalt valg for designere og brugere, der ønsker 3D -design såvel som 2D -design. Ud over de professionelle funktioner tilbyder DraftSight Premium forskellige 3D DWG -modelleringsværktøjer, der hjælper med prototyper, fremstilling, laserskæring og 3D -udskrivning.

DraftSight Enterprise & Enterprise Plus

Designet til store organisationer med mange brugere eller flere websteder. Den omfattende 2D -udkast og 3D -designløsning inkluderer fuld teknisk support, implementering og netværkslicensiering for at muliggøre samtidig brug.

Hvilken pakke er den rigtige for dig?

DraftSight findes i tre forskellige pakker, der kan skaleres for at imødekomme din virksomheds behov. Find den perfekte pasform til dig.

“Functions and features”

Functions and featuresDraftSight ProfessionalDraftSight PremiumDraftSight Enterprise and
Enterprise Plus
2D Design Tools
2D Documentation Tools
Community Resources
Toolbox
Batch Printing
Drawing Compare
Power Trim
G-Code Generator
PDF Underlay
Dynamic Block Support
DGN Import
DraftSight APIs
Image Tracer
Using Formulas in Table Cells
Trimming of Hatches and Gradients
3D Modeling Tools
2D Constraints
Network License
Deployment Wizard
Technical Support

“Tilgængeligheden af ​​DraftSight som en netværksversion med flere brugere gjorde hele forskellen for os. Vi kan frit styre vores 2D CAD-licenser og derfor arbejde mere effektivt på vores projekter.”

Lone Olsen
Olsen Metal

Lær mere

Vil du teste det?

Vil du teste, før du investerer? Kontakt os for at se, hvad vores løsninger kan gøre for dig.

Få et tilbud

Vi kan hjælpe dig med at øge indtægter, reducere omkostninger og mindske forretningsrisici. Kontakt vores eksperter nu, for at få et tilbud.

+45 70 22 22 80