eDrawings

SOLIDWORKS eDrawings gør det nemt at se, dele og samarbejde om 2D- og 3D-designfiler. Få dit produkt hurtigere på markedet med effektiv kommunikation med alle, der er involveret i udviklingsprocessen.

Se og del vigtige CAD-filer!

SOLIDWORKS eDrawings software er baseret på kommunikation via e-mail, der hurtigt simplificerer delingen af oplysninger om produktdesign.


Du kan hurtigt fortolke og forstå enhver SOLIDWORKS-tegning ved dynamisk at få vist 3D-modellen, når den roterer automatisk gennem hvert view. Identificer og match geometri i flere views, hvilket gør det nemmere at fortolke, når du sammenligner den samme placering i forskellige visninger.

Gør det nemt for alle at tyde og forstå simulations resultater der kommer fra, SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS Flow Simulation og SOLIDWORKS Plastics.

Vidste du at du kan downloade eDrawings helt gratis?

Hvorfor SOLIDWORKS eDrawings?

Der er mange grunde. Her er tre vigtige fordele:

 • Samarbejd nemmere og få dit produkt hurtigere på markedet.
 • Få vist og udskrevet SOLIDWORKS-filer, samt AutoCAD, DWG og DXF-filer
 • Få nøjagtige repræsentationer af 3D-modeller og 2D-tegninger, der er oprettet med de mest udbredte CAD-systemer

Vores pakker

eDrawings Professional

Med eDrawings Professional kan du dele designfiler, kommunikere og samarbejde endnu mere udtryksfuldt med CAD-fagfolk og dine kunder. Du har også mulighed for at opleve 3D-design i augmented reality og Virtual reality. eDrawings Professional er tilgængelig på Windows, iOS og Android.

eDrawings Viewer

Med eDrawings Viewer kan du nemt se, dele og samarbejde om 3D-produktdesignfiler. Med eDrawings Viewer vil dine designs blive delt som lette filer alle kan tilgå og åbne. Tilgængelig på Win, Mac, iOS og Android.

eDrawings Publisher

eDrawings-publisher understøtter CAD-filer fra flere programmer og fungerer som et enkelt sprog for alle. Ved at reducere filstørrelsen med op til 95 procent i forhold til en normal CAD-fil kan du nemt dele din fil via e-mail. Tilgængelig på iOS og Android.

Vil du se den fulde pakke?

SOLIDWORKS eDrawings kommer i forskellige pakke. Find den perfekte pasform til dig.

Funktioner & features

Functions and featureseDrawings ProfessionaleDrawings ViewereDrawings Publisher
Ultra Compact Files
Drawing Layout
Hyperlinking
3D Pointer
Point-and-Click Animation
View Design Analysis Results
Save In Many File Formats
Extensive CAD Product Support
File Properties
Markup Tool
Measure Tool
Dynamic Cross Sectioning
Move Components and Explode Views
View Configurations
Play SOLIDWORKS Animations
Rich eDrawings API
View Mass Properties
Virtual Reality (VR)

Note: Available on Win, iOS and Android.

Lyst til at lære mere? Download eDrawings produktark her.

Tag dine designs med dig

Med eDrawings app til Android og iOS kan du altid have dine designs med dig og få feedback endnu hurtigere.

Gennemgå dine data, og send dine designfiler via e-mail direkte på din telefon. eDrawings er tilgængelig på både Viewer- og Professional-niveau.

Download og installer eDrawings på din mobil her:

Revolve NTNU

Efter mange måneders arbejde kunne teamet bag Revolve NTNU endelig præsentere det, som alt deres hårde arbejde havde resulteret i: Aurora. Endelig var de færdige med deres design, og det var tydeligt for alle i lokalet, at eleverne virkelig havde gjort mere end deres bedste for at fuldføre deres opgave. …

Ofte stillede spørgsmål

For at træffe et informeret valg om SOLIDWORKS har du brug for alle relevante oplysninger. Her er svarene på de spørgsmål, vi bliver stillet hyppigst..

Vigtig information om ændringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodel, der træder i kraft fra juli 2023

Dassault Systèmes har annonceret de forestående ændringer i SOLIDWORKS CAD-priserne, som vil træde i kraft globalt fra den 1. juli 2023.

Ændringer for CAD licenser:

 • Nye SOLIDWORKS Perpetual/købelicenser: Alle nye køb af CAD-licensaftaler vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Alle nye SOLIDWORKS CAD Perpetual/købelicenser kræver to års support- og opdateringsaftale på Cloud Services på købstidspunktet.
  • Support- og opdateringsaftalen med Cloud Services vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
 • Nye & fornyede SOLIDWORKS Term/lejelicenser: Alle nye SOLIDWORKS CAD-licenser, Term/leje-licenser og fornyelser af Term/leje-licenser vil automatisk omfatte SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Term/lejelicenser vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
 • Eksisterende aftaler: Denne ændring påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS CAD-licenser med support- og opdateringsaftaler og prisen vil ikke ændres. Du vil dog have mulighed for at opgradere til et abonnement med Cloud Services mod et nominelt gebyr.

Læs om ændringerne, og hvordan de vil påvirke forskellige licenser her: Vigtig information om ændringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodel, der træder i kraft fra juli 2023

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Desværre ikke, og dog. En SOLIDWORKS Licens er ikke gratis, og kommer i 3 forskellige udgaver, Standard, Professional og Premium. Ønsker du at høre priserne eller blive klogere på hvilken udgave der ville passe bedst til dig og din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte os

Der er dog mulighed for at få en gratis SOLIDWORKS Licens, hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Dassault Systémes. Dassault Systèmes tilbyder nemlig softwaren til studerende under uddannelse. Hvis din uddannelsesinstitution allerede har SOLIDWORKS Education, har du allerede adgang studerende, kontakt blot din underviser eller relevante instans og vedkommende vil dig en licenskode. Hvis du er forsker og opfylder visse krav, kan du sikre dig favorable rabatter.

Derudover er det muligt for Start-ups der opfylder visse krav kan det første år, få gratis adgang til SOLIDWORKS for Start-ups.

SOLIDWORKS tilbyder desuden også netværkslicenser til inkubatorer, som hjælper nystartede virksomheder. På den måde får de de bedste værktøjer at arbejde med fra begyndelsen af deres rejse.

Endelig, hvis du er interesseret i at købe adgang til SOLIDWORKS, men ønsker at teste først, så er det muligt igennem vores gratis prøveversioner.

Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til dig..

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar, Ja, det kan du. Hvis du har et kortere projekt og har brug for SOLIDWORKS, så kan det være at en lejelicens er det optimale for dig.

Vores lejelicens er en optimal løsning for dig der har et kortsigtet projekt, arbejder som konsulent, er en nystartet virksomhed eller er en entreprenør – Der kan være mange grunde. Uanset hvad, så tilbyder lejelicens en stor fleksibilitet til en lav pris.

Det er muligt at have både købelicenser og lejelicenser på samme tid, hvis du ønsker dette.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS.

Hvordan lærer jeg at bruge SOLIDWORKS?

Selvom SOLIDWORKS er en af de mest intuitive CAD-løsninger på markedet, så kan det være et overvældende at lære fra bunden og samtidig lære at udnytte SOLIDWORKS fulde potentiale.

Hos PLM Group tilbyder vi en lang række kurser i SOLIDWORKS. Vi har alt lige fra begynderkurser til nichekurser. Der er derfor rig mulighed for at dig og/eller din virksomhed kan komme ordentlig fra land når du/i køber SOLIDWORKS..

Du kan desuden også købe en kursusaftale, på den måde er du altid sikret dig et fast antal pladser på vores planlagte kurser. Derudover kan du også med en Service Level Agreement kan du også få ubegrænset adgang til vores support bestående vores certificerede lokale SOLIDWORKS-eksperter.

Du finder vores kursuskalender her, derudover kan du finde en lang række tips & tricks og webinars på vores YouTube-kanal

Hvilke hardwarekrav er der for at kunne bruge SOLIDWORKS?

Vi anbefaler, at du kombinerer en CPU-clockhastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har en række officielle anbefalinger, for hvilke GPU’er der er kvalificeret til at bruge med SOLIDWORKS. Du kan finde de mere specifikke specifikationer her.

Du kan læse mere i vores ebog hardware for SOLIDWORKS om hvad for noget hardware du skal gå efter.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, vil det give dig en problemfri oplevelse med SOLIDWORKS.

Hvilken SOLIDWORKS-løsning er den rigtige for mig?

Alle virksomheder er unikke og står over for forskellige udfordringer, når de forsøger at finde det perfekte designværktøj.
I takt med at kundebehov og forventninger forandrer sig, tilbyder Dassault Systèmes SOLIDWORKS mere varierede, cloud-fokuserede produktudviklingsløsninger.

Få den fulde oversigt over SOLIDWORKS Designværktøjer her – Download vores whitepaper

Hvor kan jeg købe SOLIDWORKS?

Du kan kun købe SOLIDWORKS gennem en certificeret forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS softwaren tilbyder en bred pakke af løsninger til alle dine designbehov, og det kan være svært at finde ud af, lige netop hvilke værktøjer du har brug for. Vores eksperter kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dine behov – kontakt os her.

Er CATIA kompatibel med andre typer CAD-software?

Ja. CATIA er kompatibel med andet software via mulighederne for import/eksport af filer.

Hvad er systemkravene for at kunne bruge CATIA?

Systemkravene for at bruge CATIA kan variere afhængigt af versionen og den ønskede funktionalitet. Vi anbefaler, at du tjekker de specifikke krav til din version og din anvendelse her.

I hvilke industrier bruges CATIA typisk?

De brancher, der almindeligvis bruger CATIA, omfatter luft- og rumfart, bilindustrien, industrielt udstyr og forbrugsvarer.

Hvad bruges CATIA-software til?

CATIA-software bruges til computer-aided-design, konstruktion og fremstilling (CAD/CAM/CAE).

Hvilke kurser stilles til rådighed om CATIA?

I PLM Group tilbyder vi både grundlæggende og avancerede kurser i CATIA. Vi har i øjeblikket en tre-dages uddannelse i komponentmontering og tegning og en to-dages uddannelse i overflademodellering.

Kan jeg køre min strukturanalyse på parallelle CPU’er med Abaqus?

Ja, det kan du. Du skal bruge tokens for at køre Abaqus på parallelle CPU’er. Kontakt os, så forklarer vi dette i nærmere detaljer.

Kan jeg teste Abaqus, før jeg investerer?

Det afhænger af dine behov og din anvendelse. Du kan kontakte os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dette.

Kan SIMULIA Abaqus integreres med SOLIDWORKS?

Ja. Abaqus har en associativ interface til import af SOLIDWORKS-modeller. Du kan nemt opdatere din simulering med alle ændringer i din SOLIDWORKS-model, hvilket muliggør hurtig iteration.

Hvad nu hvis jeg ikke kan lave mine simuleringer i skyen af sikkerhedsmæssige årsager eller lignende?

Simulia på 3DEXPERIENCE-platformen er i overensstemmelse med relevante sikkerhedsstandarder og det er allerhøjeste prioritet for os at sikre dette. Se her for yderligere oplysninger. Derudover findes der også selvstændige løsninger, f.eks. Abaqus til strukturelle simuleringer.

Jeg forstår ikke forskellen mellem SIMULIA og Abaqus. Er det det samme produkt?

SIMULIA er brandet for en bred vifte af simuleringsprodukter (inden for alle fysiske områder, f.eks. strukturelle, væskedynamiske, elektromagnetiske osv.) Abaqus er SIMULIA’s verdenskendte produkt inden for strukturanalyse.

Hvad er forskellen mellem implicitte og eksplicitte løsninger?

Der er tale om to forskellige metoder til løsning af FEA-problemer. Den implicitte løsningsteknologi i Abaqus/Standard er ideel til løsning af statiske og dynamiske hændelser ved lave hastigheder, f.eks. tætningstryk i en pakningsfuge eller sprækkespredning i en komposit-flyskrog. Den eksplicitte løsningsteknologi, der anvendes i Abaqus/Explicit, er velegnet til dynamiske hændelser med høj hastighed, f.eks. drop testing af forbrugerelektronik, bilstyrt og ballistisk påvirkning.

Kan jeg leje SIMULIA på 3DEXPERIENCE?

Simulia kan lejes gennem en term-licens.

Kan jeg teste SIMULIA på 3DEXPERIENCE, før jeg investerer?

Det kommer an på dit behov og anvendelse. Ræk ud til os så hjælper vi dig i mål med dette spørgsmål.

Kan jeg bruge SIMULIA på 3DEXPERIENCE til at simulere direkte på mine Solidworks-modeller?

Ja! Der er flere måder. Solidworks kan forbindes direkte med Simulia på 3DEXPERIENCE-platformen, og forbindelsen mellem din 3D-model og dine simuleringsresultater opretholdes. Dette sparer en masse tid, fordi der ikke er behov for eksport eller manuelle konverteringer, når du bevæger dig mellem de to softwares.

Kører Simulia på 3DEXPERIENCE på GPU eller CPU?

Visse Simulia-software kan køre på GPU’er, men Simulia på 3DEXPERIENCE-platformen kører enten på dine lokale CPU’er eller på cloud.

Er SIMULIA på 3DEXPERIENCE-platformen nem at bruge?

Softwaren har en brugervenlig grænseflade, og der findes forskellige hjælpeværktøjer, som kan vejlede dig og hjælpe dig i gang. Vi tilbyder ligeledes en grunding onboarding.

Hvad er SIMULIA?

Simulia er navnet på en kat, der blev simuleret i simuleringsprogrammet SIMULIA

Hvilket niveau af SIMULIA på 3DEXPERIENCE er det rigtige for min virksomheds behov?

Se venligst den tekniske beskrivelse eller kontakt os, og vi vil vejlede dig baseret på dine behov.

Hvorfor skal jeg vælge SIMULIA på 3DEXPERIENCE-platformen frem for SOLIDWORKS Simulation?

Solidworks Simulation er en meget kompetent løsning til struktur- og væskesimulationer, og Simulia bringer den op på et højere niveau. Simulia håndterer komplekse ikke-lineære og dynamiske problemer og kommer med alle fordelene ved 3DEXPERIENCE-platformen.

What’s the difference between peel 3 and peel 3.CAD?

peel 3 is a 3D scanner for a variety of applications. peel 3.CAD is a 3D scanner designed specifically for reverse engineering purposes.

What are the computer requirements?

 
Minimum requirements
Recommended specifications
ProcessorIntel Core i7 (6+ cores) – 2.3 GHz or moreIntel Core i7 (8 cores) – 2.5 GHz or more
Operating SystemWindows 10 (64 bits)Windows 10 (64 bits)
Graphics CardNVIDIA (6 GB VRAM)
OpenGL 4.5 and higher,
CUDA Compute Capability 6.1
NVIDIA RTX 3070 (8GB VRAM)
OpenGL 4.5 and higher
Memory16 GB32 GB
Hard DriveSolid-state drive (SSD) with at least 200 GB of free space512 GB SSD
Display1920 X 10801920 X 1080
Connecting Ports1x USB 3.0+2x USB 3.0+

How easily will I have access to support if I have questions?

Help is actually directly integrated into peel.OS. For additional questions, peel users will have access to our support site

Are 3D scanner targets really required?

Targets are more of a complement; the scanner can use geometry and texture for positioning. They are highly recommended for flatter or smoother surfaces as well as when accuracy is important.

Kan jeg prøve SOLIDWORKS Simulation før jeg køber det?

Hvis du overvejer at gå ind i virtuel tests, er vores SOLIDWORKS Simulation-prøvetilbud en god måde at lære om dine muligheder og bestemme dine behov. Få en gratis prøveperiode.

Kan jeg leje SOLIDWORKS Simulation?

Hvis du har brug for SOLIDWORKS Simulation til et kort sigtet projekt, så kunne en lejelicens være den optimale løsning for dig.

Lejelicens er et tilbud om fleksibel implementering af SOLIDWORKS Simulation-licenser,- Lejelicensen kan være nyttig for eksempel for nystartede virksomheder, entreprenører og konsulenter som vil få fuld adgang til fremragende værktøjer med maksimal fleksibilitet til en lav pris. Du har også mulighed for at blande lejelicenser og permanente licenser, hvis du ønsker dette.

Læs mere om hvordan du lejer en SOLIDWORKS Simulation-licens

Jeg har allerede SOLIDWORKS 3D CAD, hvorfor har jeg brug for SOLIDWORKS Simulation?

Du har designet det perfekte produkt i SOLIDWORKS 3D CAD, og dit arbejde er udført, men hvordan sikrer du, at dit design fungerer efter hensigten, når det bruges under de krævende forhold i den virkelige verden?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du udføre strukturelle og termiske analyser, beregne væskedynamik, træningssimulering med høj cyklus, plastsprøjtestøbningsanalyser og meget mere. Du kan køre flere iterationer gennem softwaren, så jeres design bliver testet af til den virkelige verden.

Hvor meget CPU og GPU kræver SOLIDWORKS Simulation?

Vi anbefaler, at I har en kombinerer CPU hastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Endelig har Dassault Systèmes en række officielle anbefalinger, for hvilken GPU som er kvalificeret til at bruge sammen med SOLIDWORKS.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, giver det dig en problemfri oplevelse med alle SOLIDWORKS softwareprodukter.

Læs mere om de ting, du skal overveje, når du vælger hardware til SOLIDWORKS.

Hvad er fordelene ved 3DEXPERIENCE?

Design, del, administrer og opfind smartere

Saml kompetencer og viden fra udvikling, produktion, marketing og endda dine kunder og produktionspartnere i samme holistiske miljø – Undgå spildte kræfter ved at have alting samlet. Med 3DEXPERIENCE-platformen undgår i silodannelse, ved at udnytte kompetencer fra forskellige faggrupper og samle eksterne data, på den måde du tage din kreativitet til nye højder.


Forkort lanceringstiden

Dine konkurrencefordele afhænger af din virksomheds evne til at innovere regelmæssigt og med høj kadence. Med 3DEXPERIENCE kan du iterere designs helt synkroniseret med dine kollegaer – Derudover kan jeres team teste ydeevne, være opdateret og dele dine designs med produktionen og kunder – hurtigt, nemt og på en samlet platform. 3DEXPERIENCE giver dig rammerne til at forbinde din organisation, styrke samarbejdet, styrke innovationen og styrke din position på et kompetetivt marked.


Differentier

Ved at forbinde mennesker, ideer og data, kan du skabe innovation, som adskiller dig fra dine konkurrenter. Du kan monitorer dit brands effektivitet, dine kunders oplevelse med dit produkt samt øvrige essentielle parametre på en samlet platform. Vi støtter din innovationsproces med teknologi som gør dig i stand til at designe produkter, der lever op til kundens forventninger og differentierer din virksomhed på markedet.


Forøg produktiviteten

Med 3DEXPERIENCE kan du implementere en fuld digitaliseret udviklingsproces, som inkluderer samtlige aspekter af din forretning og værdikæde. Du opnår komplet transparens for alle interessenter, som er involveret i dine projekter. Dette kan sikres, da alle data og projektinformation er centraliseret og opdateres automatisk. Bruger(ne forbindes i ét centralt miljø med ét retvisende realtidsbillede, således kan man nemt se hvor langt man er i processen og ens ressourcer kan blive brugt mest optimalt og effektivt.

Er min data sikret i 3DEXPERIENCE?

Ja. Sikkerhed er centralt i 3DEXPERIENCE, da din forretning afhænger af jeres interlektuelle ejendom. Platformen lever op til de følgende industristandarder:

 • ISO 2700x standards (Implementation Guide ISO 27002)
 • NIST 800 series
 • OWASP methodologies
 • CobIT framework

For at lære mere om sikkerhed i 3DEXPERIENCE, kan du læse vores E-bog om emnet her

Hvilke størrelse virksomhed er 3DEXPERIENCE designet til?

3DEXPERIENCE er en skalerbar løsning, der tilbyder fordele til alle virksomheder – uanset størrelsen. Forskellige funktionaliteter kan implementeres, efterhånden som din virksomhed vokser og kompleksiteten stiger. Vores 3DEXPERIENCE -kunde Andreas Lyder fra Lifeline Robotics forklarer:

“3DEXPERIENCE har de muligheder, som vi kan få brug for i fremtiden. Systemet er ikke begrænset, og vi behøver ikke ændre system, da det også understøtter en større organisation. Som en lille organisation kan vi bruge de stykker, vi har brug for nu, men så ved vi også, at når vi udvikler os og bliver større, kan vi bringe den funktionalitet, vi har brug for.”

Kontakt vores lokale eksperter, for at finde den løsning, der passer til din virksomhed.

Er 3DEXPERIENCE tilgængelig på cloud?

3DEXPERIENCE er en cloudbaseret løsning, og denne infrastruktur giver dig fleksibilitet til at forblive forbundet med dit team. Således kan dig og dit team arbejde hvor som helst, når som helst og på enhver enhed baseret på dine brugerrettigheder og så længe jeres hardware er god nok.

Hvordan kommer jeg i gang med 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE giver dig alt hvad du har brug for at gøre dine ideer til virkelighed. Alt lige fra design og teknik, fremstilling og produktion, simulering, projektledelse og samarbejde får du med i 3DEXPERIENCE

Den hurtigste og nemmeste måde at begynde at bruge 3DEXPERIENCE-platformen på er vores FastTrack-service. Med vores FastTrack-service får i en grundig gennemang af vores lokale eksperter til alle funktioner og features. For at lære mere kan I få adgang til et omfattende udvalg af gratis undervisningsmateriale på vores supportwebsted, YouTube, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Skalerbare licensmodeller

Med vores fleksible og skalerbare licensmuligheder kan du vælge at leje eller købe softwaren – alt afhængigt af dit behov.

SOLIDWORKS Term Licensing
Når du oplever et kortsigtet behov er det en god mulighed at leje en licens. En lejelicens giver dig let adgang til fremragende værktøjer og fuld fleksibilitet til en lav pris.

SOLIDWORKS Perpetual Licensing
Når du har et langsigtet behov for en teknisk dokumentationsløsning, er en fast licens mere omkostningseffektiv.

Download resources

 • 6 steps to digitalize your value chain

  Digital transformation is no longer a new phenomenon — it’s a proven path to innovation. And today’s digital solutions are unlocking new opportunities to meet the rising market demand for smarter, greener products.

 • How to become a leader in sustainability

  This e-Report will guide you through six steps towards a greener future and how you can implement digital technology into sustainable design and manufacturing.

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Hvorfor os

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Få et tilbud

Hej! Er du klar til at snakke? Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80