SOLIDWORKS Electrical

SOLIDWORKS Electrical hjælper dig med at moderniserer dit elektriske systemdesign og sænke omkostningerne. Desuden hjælper SOLIDWORKS Electrical dig med at styrke samarbejdet internt, standardiserer jeres designs og fremskynde jeres time-to-market.

Styrk dit elektriske systemdesign

SOLIDWORKS Electrical er det ideelle værktøj til virksomheder, der designer og fremstiller udstyr med elektriske systemer. Med en simpel grænseflade hjælper SOLIDWORKS Electrical dig med at forenkle oprettelsen af elektriske skemaer for hurtigere design af indlejrede elektriske systemer.

Electrical kommer med funktioner, der vil gøre dit arbejde mere produktivt og effektivt. Du har blandt andet mulighed med en enkel knap at tegne og dokumentere en klemrække og meget mere. Fokus er på optimere optimere ikke bare dit design, men også dit arbejdsrutine.

Integrationen i realtid med SOLIDWORKS 3D CAD hjælper med at gøre både elektriske og mekaniske ingeniører mere produktive. Begynd at skabe skematisk drevne seledesigns med kraftfuld routing, udfladning og automatiseret dokumentation i dag.

Hvorfor SOLIDWORKS Electrical?

Der er mange grunde til at vælge SOLIDWORKS Electrical – her er 3 klare fordele:

 • Reducer fabrikationsfejl og undgå dyre fejl
 • Styrk samarbejdet mellem jeres mekaniske og elektriske afdeling
 • Spar tid, når du kombinerer mekaniske og elektriske styklister.

Our packages

SOLIDWORKS Electrical Schematic

Schematic er et kraftfuld og brugervenlig designværktøj, der hjælper dig med at udvikle elektriske systemer til blandt andet. SOLIDWORKS Electrical Schematic kommer med en indbygget database der indeholder symboler og produktinformation fra producenten. Derudover indeholder databasen og information om 3D-Komponentdele, så du nemmere kan optimere designet.

SOLIDWORKS Electrical 3D

SOLIDWORKS Electrical 3D gør det muligt i samarbejde med SOLIDWORKS Routing-teknologien at placere elektriske komponenter og automatisk forbinde elektriske designelementer i en 3D-model.

Udover dette synkroniserer SOLIDWORKS Electrical 3D styklister mellem elektronisk og mekaniske designs. På den måde kan du nemt finde den optimale mål, uden at dette går ud over dit design.

SOLIDWORKS Electrical Professional

SOLIDWORKS Electrical Professional kombinerer det bedste Electrical Schematic og Electrical 3D I en kraftig og brugervenling løsning. På den måde får du en alt omfattende løsning, uden at miste overblikket.

SOLIDWORKS Electrical Professional er ideel til brugeren, der ønsker at understøtte både elektrisk og mekanisk designintegration med 3D-modeller.

Vil du se den fulde pakke?

SOLIDWORKS elektriske pakker giver en række elektriske skematiske og 3D-designmuligheder. Find den perfekte pakke til dig.

Funktioner & features

Functions and featuresSOLIDWORKS
Electrical Schematic
Standard or Professional
SOLIDWORKS
Electrical 3D
SOLIDWORKS
Electrical Professional
Single-line Schematics
Multiline Schematics
Mixed Schematics
2D Cabinet Creation
Electrical Component and Symbol Library
Design Reuse
Automated Terminal Drawing Creation
Automated Contact Cross-Referencing
Advanced Formula Manager
SOLIDWORKS Electrical Content Portal
SOLIDWORKS PDM Integration
Enhanced SOLIDWORKS PDM Connector
Report Generation
Report Generation – Customized ✓ (Pro)
Link to SOLIDWORKS 3D CAD ✓ (Pro)
Common ECAD and MCAD Database ✓ (Pro)
PLC Tools ✓ (Pro)
Dynamic Connector Tools ✓ (Pro)
Real-time Collaboration ✓ (Pro)
Real-time Synchronization ✓ (Pro)
Deferred Update Mode ✓ (Pro)
Custom Part Library Classifications ✓ (Pro)
Excel Automation ✓ (Pro)
User Rights Management ✓ (Pro)
Auto-Routing
Electrical Harness Design Planning
Embedded Electrical System Design Planning
Electrical Design in 3D CAD
Global Project Settings
Classifications
Manufacturer Part
SymbolEditor
Marks and Wires Management
Multi-Level Terminals Strip Support
Distributed Mode
Collaborative Electrical-Mechanical Development
3D Electrical Cabinet Design

Vil du lære mere? Download SOLIDWORKS Electrical Produktark her.

Gør det nemt at dele elektriske designdata

CircuitWorks gør det muligt for brugere at dele, sammenligne, opdatere og spore elektriske designdata, alt sammen i en brugervenlig løsning. Således er du sikret at alle involverede nemt og hurtigt kan løse elektrisk-mekaniske integrationsproblemer.

CircuitWorks gør det muligt for brugererne at integrere information om printkort fra forskellige ECAD-software direkte i dine SOLIDWORKS-designs. Dette er med til at optimere jeres designproces og sikrer en hurtigere time-to-market.

Med CircuitWorks kan du derudover også nemt dele data mellem designere af elektrisk CAD (ECAD) og mekanisk CAD (MCAD).

CircuitWorks er et tilføjelsesprogram til SOLIDWORKS Professional og Premium

Ofte stillede spørgsmål

For at træffe et informeret valg om SOLIDWORKS har du brug for alle relevante oplysninger. Her er svarene på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet.

Vigtig information om ændringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodel, der træder i kraft fra juli 2023

Dassault Systèmes har annonceret de forestående ændringer i SOLIDWORKS CAD-priserne, som vil træde i kraft globalt fra den 1. juli 2023.

Ændringer for CAD licenser:

 • Nye SOLIDWORKS Perpetual/købelicenser: Alle nye køb af CAD-licensaftaler vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Alle nye SOLIDWORKS CAD Perpetual/købelicenser kræver to års support- og opdateringsaftale på Cloud Services på købstidspunktet.
  • Support- og opdateringsaftalen med Cloud Services vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
 • Nye & fornyede SOLIDWORKS Term/lejelicenser: Alle nye SOLIDWORKS CAD-licenser, Term/leje-licenser og fornyelser af Term/leje-licenser vil automatisk omfatte SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Term/lejelicenser vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
 • Eksisterende aftaler: Denne ændring påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS CAD-licenser med support- og opdateringsaftaler og prisen vil ikke ændres. Du vil dog have mulighed for at opgradere til et abonnement med Cloud Services mod et nominelt gebyr.

Læs om ændringerne, og hvordan de vil påvirke forskellige licenser her: Vigtig information om ændringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodel, der træder i kraft fra juli 2023

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Desværre ikke, og dog. En SOLIDWORKS Licens er ikke gratis, og kommer i 3 forskellige udgaver, Standard, Professional og Premium. Ønsker du at høre priserne eller blive klogere på hvilken udgave der ville passe bedst til dig og din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte os

Der er dog mulighed for at få en gratis SOLIDWORKS Licens, hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Dassault Systémes. Dassault Systèmes tilbyder nemlig softwaren til studerende under uddannelse. Hvis din uddannelsesinstitution allerede har SOLIDWORKS Education, har du allerede adgang studerende, kontakt blot din underviser eller relevante instans og vedkommende vil dig en licenskode. Hvis du er forsker og opfylder visse krav, kan du sikre dig favorable rabatter.

Derudover er det muligt for Start-ups der opfylder visse krav kan det første år, få gratis adgang til SOLIDWORKS for Start-ups.

SOLIDWORKS tilbyder desuden også netværkslicenser til inkubatorer, som hjælper nystartede virksomheder. På den måde får de de bedste værktøjer at arbejde med fra begyndelsen af deres rejse.

Endelig, hvis du er interesseret i at købe adgang til SOLIDWORKS, men ønsker at teste først, så er det muligt igennem vores gratis prøveversioner.

Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til dig..

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar, Ja, det kan du. Hvis du har et kortere projekt og har brug for SOLIDWORKS, så kan det være at en lejelicens er det optimale for dig.

Vores lejelicens er en optimal løsning for dig der har et kortsigtet projekt, arbejder som konsulent, er en nystartet virksomhed eller er en entreprenør – Der kan være mange grunde. Uanset hvad, så tilbyder lejelicens en stor fleksibilitet til en lav pris.

Det er muligt at have både købelicenser og lejelicenser på samme tid, hvis du ønsker dette.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS.

Hvordan lærer jeg at bruge SOLIDWORKS?

Selvom SOLIDWORKS er en af de mest intuitive CAD-løsninger på markedet, så kan det være et overvældende at lære fra bunden og samtidig lære at udnytte SOLIDWORKS fulde potentiale.

Hos PLM Group tilbyder vi en lang række kurser i SOLIDWORKS. Vi har alt lige fra begynderkurser til nichekurser. Der er derfor rig mulighed for at dig og/eller din virksomhed kan komme ordentlig fra land når du/i køber SOLIDWORKS..

Du kan desuden også købe en kursusaftale, på den måde er du altid sikret dig et fast antal pladser på vores planlagte kurser. Derudover kan du også med en Service Level Agreement kan du også få ubegrænset adgang til vores support bestående vores certificerede lokale SOLIDWORKS-eksperter.

Du finder vores kursuskalender her, derudover kan du finde en lang række tips & tricks og webinars på vores YouTube-kanal

Hvilke hardwarekrav er der for at kunne bruge SOLIDWORKS?

Vi anbefaler, at du kombinerer en CPU-clockhastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har en række officielle anbefalinger, for hvilke GPU’er der er kvalificeret til at bruge med SOLIDWORKS. Du kan finde de mere specifikke specifikationer her.

Du kan læse mere i vores ebog hardware for SOLIDWORKS om hvad for noget hardware du skal gå efter.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, vil det give dig en problemfri oplevelse med SOLIDWORKS.

Hvilken SOLIDWORKS-løsning er den rigtige for mig?

Alle virksomheder er unikke og står over for forskellige udfordringer, når de forsøger at finde det perfekte designværktøj.
I takt med at kundebehov og forventninger forandrer sig, tilbyder Dassault Systèmes SOLIDWORKS mere varierede, cloud-fokuserede produktudviklingsløsninger.

Få den fulde oversigt over SOLIDWORKS Designværktøjer her – Download vores whitepaper

Hvor kan jeg købe SOLIDWORKS?

Du kan kun købe SOLIDWORKS gennem en certificeret forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS softwaren tilbyder en bred pakke af løsninger til alle dine designbehov, og det kan være svært at finde ud af, lige netop hvilke værktøjer du har brug for. Vores eksperter kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dine behov – kontakt os her.

Term licens – en skalérbar model

Med vores fleksible og skalérbare licensmuligheder, kan du leje din software på en periode over 3 måneder, 6 måneder eller 1 år – alt afhængigt at dit behov.

SOLIDWORKS lejelicens (Term licensing)
En lejelicens er et godt valg, der giver dig enkel tilgang til fremragende redskaber og fuld fleksibilitet til lave omkostninger.

Med en lejelicens har du tilgang til samme supportniveau som kunder med en købt licens på abonnement. Desuden får du frit adgang til MySolidWorks Professional, certificeringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde har du mulighed for at kombinere leje- og købte licenser (Perpetual license).

Download resourser

 • 6 steps to digitalize your value chain

  Digital transformation is no longer a new phenomenon — it’s a proven path to innovation. And today’s digital solutions are unlocking new opportunities to meet the rising market demand for smarter, greener products.

 • How to become a leader in sustainability

  This e-Report will guide you through six steps towards a greener future and how you can implement digital technology into sustainable design and manufacturing.

 • Buyers Guide to CAD

  Deciding on the right 3D CAD solution for your company is not an easy task. It can be a jungle to navigate between the offers and which concrete tools you need, that can help you accelerate innovation and strengthen the product development process.

Hvorfor os

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hul på snakken.

+45 70 22 22 80