HostPLM

En skalerbar løsning til datahåndtering, der giver dig adgang til dine data fra hvilken som helst enhed.

Integrer mennesker, processer og data

Vi har kombineret Azure Cloud-tjenester og SOLIDWORKS PDM Professional i en enkelt HostPLM-tjeneste. Det er den oplagte løsning til virksomheder, der producerer og administrerer teknisk dokumentation, som kræver sikker lagring, sikkerhedskopiering, versions- og revisionsstyring og fleksibelt samarbejde.

HostPLM er bygget omkring en forudkonfigureret opsætning, der er udviklet og vedligeholdt af PLM Group. Med over 20 års erfaring i implementering af PDM-løsninger, kan du være sikker op at at din data er i trygge hænder, mens vi vedligeholder, opdaterer og overvåger din løsning.  

Løsningen kræver ikke en IT-specialist eller dyre servere og backup. Konfigurationen og dataene lagres i et privat hosted datacenter, hvor alt information kan tilgås, når du ønsker det.

Hvad kan HostPLM give dig?

  • Tilgang til din data fra hvilken som helst enhed
  • Sikker kommunikation med data backup
  • En sikker ekstern opbevaring af kritisk og vigtig data
  • Lavere omkostninger – du kan spare IT-specialisten væk og skal ikke betale serverbaserede driftsomkostninger 

3 fordele ved HostPLM

  • En skalerbar og fleksibel løsning, hvor du undgår ekstra driftsomkostninger
  • En løsning, hvor du undgår at involvere en IT-specialist
  • Månedlig betaling, hvor du kender omkostningen og ikke får ubehagelige overraskelser

Inha Works

"HostPLM har vist sig at være en meget effektiv løsning for os. Overraskende nok fungerer den endnu hurtigere end vores tidligere lokale serverløsning. Den største fordel har dog været outsourcingen af database- og servervedligeholdelse. Det har været de vigtigste fordele, vi har fået ud af tjenesten, og cloud-løsninger er naturligvis ved at blive den nye norm i disse år."

Indtast din kode her for installering og tilslutning:

Nysgerrig efter at lære mere?

Vil du vide mere om 3DEXPERIENCE, før du investerer? Kontakt os for at høre, hvad vores kraftfulde løsning kan gøre for dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.