MoldWorks

Ønsker du at skabe komplette 3D-computergenerede formværktøjsdesigns? Så er det MoldWorks du skal have fat i – MoldWorks gør lige præcis dette. MoldWorks er det førende 3D-mold-designsoftware, der hjælper med at skabe innovative designværktøjer til sprøjtestøbeindustrien.

Skab molds hurtigere end nogensinde før

Med MoldWorks bliver det en leg at lave tekniske ændringer i “virkelige” associative parametriske forme. Du kan nu uden besvær ændre en plade, komponent eller hele formbunden.

MoldWorks hjælper dig med at spare tid, takket være flere smarte funktioner. Med den indbyggede intuitive intelligens sikrer MoldWorks, at alle anmodede ændringer bliver gennemgående i hele formen. Derudover opretter MoldWorks automatisk 2D-tegningerne af pladerne og dimensionerer dem

MoldWorks kommer med flere databaser end noget andet produkt med over 15 kommercielle komponentbiblioteker, for eksempel: DME, National, Progressive og Futuba

Hvorfor bruge MoldWorks?

Der er mange grunde til at vælge MoldWorks. Her er 3 klare fordele

 • Automatisk estimering af formværktøjs-størrelse
 • Skab en komplet og ‘virkelig’ associative parametrisk formvæktøjsbase
 • Lav gennemgående ændringer i hele formen og lav automatisk 2D-tegninger

Vil du se alle MoldWorks funktioner?

MoldWorks kommer med flere brugbare funktioner og features.
Læs mere om dem her.

Funktioner & features

Functions and featuresMoldWorks
Initial Mold Base Library with over 15 commercial catalogues
Specific FeatureManager tree with RHM button menus for easy access to MoldWorks menus
Intelligent Component Wizard
Heat Exchange module
Runners and Gates module
Automatic slider and lifter generation
Fully associative component and plate modification
Integrated user library

Vil du lære mere? Download MoldWorks produktark her.

Revolve NTNU

Efter mange måneders arbejde kunne teamet bag Revolve NTNU endelig præsentere det, som alt deres hårde arbejde havde resulteret i: Aurora. Endelig var de færdige med deres design, og det var tydeligt for alle i lokalet, at eleverne virkelig havde gjort mere end deres bedste for at fuldføre deres opgave. …

Ofte stillede spørgsmål

For at træffe et informeret valg om SOLIDWORKS har du brug for alle relevante oplysninger. Her er svarene på de spørgsmål, vi oftest får.

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Desværre ikke, og dog. En SOLIDWORKS Licens er ikke gratis, og kommer i 3 forskellige udgaver, Standard, Professional og Premium. Ønsker du at høre priserne eller blive klogere på hvilken udgave der ville passe bedst til dig og din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte os

Der er dog mulighed for at få en gratis SOLIDWORKS Licens, hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Dassault Systémes. Dassault Systèmes tilbyder nemlig softwaren til studerende under uddannelse. Hvis din uddannelsesinstitution allerede har SOLIDWORKS Education, har du allerede adgang studerende, kontakt blot din underviser eller relevante instans og vedkommende vil dig en licenskode. Hvis du er forsker og opfylder visse krav, kan du sikre dig favorable rabatter.

Derudover er det muligt for Start-ups der opfylder visse krav kan det første år, få gratis adgang til SOLIDWORKS for Start-ups.

SOLIDWORKS tilbyder desuden også netværkslicenser til inkubatorer, som hjælper nystartede virksomheder. På den måde får de de bedste værktøjer at arbejde med fra begyndelsen af deres rejse.

Endelig, hvis du er interesseret i at købe adgang til SOLIDWORKS, men ønsker at teste først, så er det muligt igennem vores gratis prøveversioner.

Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til dig..

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar, Ja, det kan du. Hvis du har et kortere projekt og har brug for SOLIDWORKS, så kan det være at en lejelicens er det optimale for dig.

Vores lejelicens er en optimal løsning for dig der har et kortsigtet projekt, arbejder som konsulent, er en nystartet virksomhed eller er en entreprenør – Der kan være mange grunde. Uanset hvad, så tilbyder lejelicens en stor fleksibilitet til en lav pris.

Det er muligt at have både købelicenser og lejelicenser på samme tid, hvis du ønsker dette.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS.

Hvordan lærer jeg at bruge SOLIDWORKS?

Selvom SOLIDWORKS er en af de mest intuitive CAD-løsninger på markedet, så kan det være et overvældende at lære fra bunden og samtidig lære at udnytte SOLIDWORKS fulde potentiale.

Hos PLM Group tilbyder vi en lang række kurser i SOLIDWORKS. Vi har alt lige fra begynderkurser til nichekurser. Der er derfor rig mulighed for at dig og/eller din virksomhed kan komme ordentlig fra land når du/i køber SOLIDWORKS..

Du kan desuden også købe en kursusaftale, på den måde er du altid sikret dig et fast antal pladser på vores planlagte kurser. Derudover kan du også med en Service Level Agreement kan du også få ubegrænset adgang til vores support bestående vores certificerede lokale SOLIDWORKS-eksperter.

Du finder vores kursuskalender her, derudover kan du finde en lang række tips & tricks og webinars på vores YouTube-kanal

Hvilke hardwarekrav er der for at kunne bruge SOLIDWORKS?

Vi anbefaler, at du kombinerer en CPU-clockhastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har en række officielle anbefalinger, for hvilke GPU’er der er kvalificeret til at bruge med SOLIDWORKS. Du kan finde de mere specifikke specifikationer her.

Du kan læse mere i vores ebog hardware for SOLIDWORKS om hvad for noget hardware du skal gå efter.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, vil det give dig en problemfri oplevelse med SOLIDWORKS.

Skalerbare licensmodeller

Med vores fleksible og skalerbare licensmuligheder kan du vælge at leje eller købe softwaren – alt afhængig af dit behov.

SOLIDWORKS Leje licens
Når du har et kortvarigt behov – er det en god mulighed at leje en licens. Det giver dig nem adgang til fremragende værktøjer og fuld fleksibilitet til en lav pris.

SOLIDWORKS Købe licens
Har du et længerevarende projekt? Så er en købe licens mere omkostningseffektiv for dig.

Download resourser

 • Kairos ebook - The future of manufactoring

  The Future of Manufacturing

  Facing challenges and seizing opportunity in a time of change isn’t just possible — it’s essential. Learn how digitalization & sustainability will shape industry business models by 2030 in The Future of Manufacturing report from Kairos Future.

 • Ten Global Trends in 3D Printing

  As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

 • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

  This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

Hvorfor os

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.


Kontakt os i dag!

Vi finder en løsning, der passer til dine behov. Kontakt vores eksperter i dag.