Partnerprodukter

Med vores softwareløsninger er det muligt for jeres teams at designe, analysere og fremstille produkter på tværs af organisationen. Alt bliver lokalt installeret, så I kan kontrollere jeres data, software og hardware indenfor jeres firewalls.

Logopress

Logopress3 for SOLIDWORKS er et designsoftware, der tilbyder finite element-analyse samt muligheder for at flade flader ud. Logopress3 er brugervenligt og kan bruges af alle inden for alle mekaniske områder.

MoldWorks

Ønsker du at skabe komplette 3D-computergenerede formværktøjsdesigns? Så er det MoldWorks du skal have fat i - MoldWorks gør lige præcis dette. MoldWorks er det førende 3D-mold-designsoftware, der hjælper med at skabe innovative designværktøjer til sprøjtestøbeindustrien.

FormatWorks

FormatWorks er til dig, der importerer forskellige CAD-filer i SOLIDWORKS. Med Formatworks får du en automatisk, nøjagtig og pålidelig oversættelse af enkelte dele eller store komplekse samlinger når de overførstes til SOLIDWORKS. Spar tid & penge ved at ved ikke at re-designe nye dele hele tiden.

Power Surfacing

Power Surfacing er et revolutionerende plugin, der fundamentalt vil ændre den måde, ingeniører og designere designer dele på i SOLIDWORKS. Med Power Surfacing er det gjort nemt at designe komplekse former, der samtidig har æstetisk tiltalende førsteklasses overflader i SOLIDWORKS.

QUANOS Catalog Creator

QUANOS Catalog Creator Spar tid og penge på reservedelskataloger med Quanos Catalog Creator. Opret manuelle eller fuldt automatiserede 2D- og 3D-kataloger baseret på dine BOM-lister …

Hvad vores kunder siger

Specialdesign til krævende kunder PlastSystem AB specialdesigner sprøjtestøbninger ved brug af SOLIDWORKS og har mange krævende kunder fra medicinal-, møbel- og lysindustrien, som alle 3 forventer korte behandlingstider. Udover dette så er produktkørsel også ret lille. I dette tilfælde havde de en kunde, 3DMetPrint, der vil have produkter laver af plastik og plastik med glasfiber. “3DMetPrint er et servicecenter for nordiske lande, som styrer en …

Nysgerrig efter at lære mere?

Vil du vide mere om 3DEXPERIENCE, før du investerer? Kontakt os for at høre, hvad vores kraftfulde løsning kan gøre for dig.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.