SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD er et stykke kraftfuldt og brugervenlig software med fokus på design. SOLDWORKS 3D CAD har en lang række funktioner, der er med til at forkorte designfasen og udviklingsfasen. Dermed får du dit produkt hurtigere på markedet, samt reduceret omkostninger og et produkt i højere kvaliet.

Fremskynd din designproces

SOLIDWORKS 3D CAD kommer med en brugervenlig grænseflade, der styrker din designproces og øger din produktivitet. Dette er uden at skære ned på hvor kraftfuld softwaren er.

SOLDWORKS 3D CAD er den komplette designløsning for dig og dit designteam, der ønsker at udforske mekanisk design, verifikation, simulering, datastyring og kommunikation – i en og samme software!

Gør dine designs levende med SOLIDWORKS 3D CAD!

Hvorfor SOLIDWORKS 3D CAD?

Der er mange grunde at vælge SOLIDWORKS 3D CAD. Her er tre vigtige fordele for dig:

 • Reducer dine omkostninger ved at forkorte udviklingsfasen
 • Brugervenlig grænseflade, der gør dit team mere produktivt
 • Skalerbare løsninger afhængigt af dine behov

Vores pakker

SOLIDWORKS Standard

SOLIDWORKS Standard giver dig en utrolig ydeevene og brugervenlighed, samt alle de værktøjer du har brug for til mekanisk CAD i 3D. Opret detaljerede dele, samlinger og tegninger på produktionsniveau. Du får samtidig adgang til alle de værktøjer, der kræves til at skabe komplekse overflader, plademønstre af metalplader og konstruktionssvejsede samlinger.

SOLIDWORKS Professional

SOLIDWORKS Professional giver dig alt kraften fra SOLIDWORKS Standard med yderligere funktioner. Forøg din produktivitet med smart datahåndtering, avancerede fotorealistiske billeder og emnebibliotek. Derudover får du med Professional-udgaven mulighed for at automatisere en lang række opgaver.

SOLIDWORKS Premium

Med SOLIDWORKS Premium får du alt fra Professional-udgaven, samt en lang række kraftige værktøjer til blandt kraftfulde simulering, bevægelsestest og validering. Derudover får du også adgang til lednings- og rørfræserfunktion samt meget mere.

Vil du se alle funktionaliteter?

SOLIDWORKS 3D CAD kommer i tre forskellige pakker som kan møde et hvert behov din virksomhed har. Find den bedste pakke til dig.

Funktioner og features

Functions and featuresSOLIDWORKS StandardSOLIDWORKS ProfessionalSOLIDWORKS Premium
SOLIDWORKS 3D CAD
Part and Assembly Modeling
2D Drawings
Design Reuse and Automation
Collaborate and share CAD data
Interference Check
First Pass Analysis Tools
CAM Programming
Design for Manufacturing (DFM)
Productivity Tools
Advanced CAD File Import/Export and 3D Interconnect
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Libraries (SOLIDWORKS Toolbox)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
ECAD/MCAD Collaboration (CircuitWorks)
CAD Standards Checking (Design Checker)
Collaboration with eDrawings Professional
Automated Tolerance Stack-Up Analysis (TolAnalyst)
Advanced Photorealistic Rendering (SOLIDWORKS Visualize)
SOLIDWORKS File Management
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Time-based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Advanced Surface Flattening
Rectangular and Other Section Routing

Pässilä Bicycles

"3DEXPERIENCE-platformen giver os ikke kun mulighed for at arbejde på tværs af afdelinger på en cloud-baseret platform, men også et sted at opbevare og administrere data præcist og sikkert, Vi er en lille virksomhed og har ikke råd til at købe vores egen server og database. Med 3DEXPERIENCE får vi det datastyringssystem, som vi har brug for til at kontrollere revisioner og deres potentielle indvirkning på produktkvaliteten."

Ofte stillede spørgsmål

For at træffe de rigtige valg har du brug for alle relevante oplysninger om SOLIDWORKS. Her er svarene på de spørgsmål, vi oftest får

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Desværre ikke, og dog. En SOLIDWORKS Licens er ikke gratis, og kommer i 3 forskellige udgaver, Standard, Professional og Premium. Ønsker du at høre priserne eller blive klogere på hvilken udgave der ville passe bedst til dig og din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte os

Der er dog mulighed for at få en gratis SOLIDWORKS Licens, hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Dassault Systémes. Dassault Systèmes tilbyder nemlig softwaren til studerende under uddannelse. Hvis din uddannelsesinstitution allerede har SOLIDWORKS Education, har du allerede adgang studerende, kontakt blot din underviser eller relevante instans og vedkommende vil dig en licenskode. Hvis du er forsker og opfylder visse krav, kan du sikre dig favorable rabatter.

Derudover er det muligt for Start-ups der opfylder visse krav kan det første år, få gratis adgang til SOLIDWORKS for Start-ups.

SOLIDWORKS tilbyder desuden også netværkslicenser til inkubatorer, som hjælper nystartede virksomheder. På den måde får de de bedste værktøjer at arbejde med fra begyndelsen af deres rejse.

Endelig, hvis du er interesseret i at købe adgang til SOLIDWORKS, men ønsker at teste først, så er det muligt igennem vores gratis prøveversioner.

Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til dig..

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar, Ja, det kan du. Hvis du har et kortere projekt og har brug for SOLIDWORKS, så kan det være at en lejelicens er det optimale for dig.

Vores lejelicens er en optimal løsning for dig der har et kortsigtet projekt, arbejder som konsulent, er en nystartet virksomhed eller er en entreprenør – Der kan være mange grunde. Uanset hvad, så tilbyder lejelicens en stor fleksibilitet til en lav pris.

Det er muligt at have både købelicenser og lejelicenser på samme tid, hvis du ønsker dette.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS.

Hvordan lærer jeg at bruge SOLIDWORKS?

Selvom SOLIDWORKS er en af de mest intuitive CAD-løsninger på markedet, så kan det være et overvældende at lære fra bunden og samtidig lære at udnytte SOLIDWORKS fulde potentiale.

Hos PLM Group tilbyder vi en lang række kurser i SOLIDWORKS. Vi har alt lige fra begynderkurser til nichekurser. Der er derfor rig mulighed for at dig og/eller din virksomhed kan komme ordentlig fra land når du/i køber SOLIDWORKS..

Du kan desuden også købe en kursusaftale, på den måde er du altid sikret dig et fast antal pladser på vores planlagte kurser. Derudover kan du også med en Service Level Agreement kan du også få ubegrænset adgang til vores support bestående vores certificerede lokale SOLIDWORKS-eksperter.

Du finder vores kursuskalender her, derudover kan du finde en lang række tips & tricks og webinars på vores YouTube-kanal

Hvilke hardwarekrav er der for at kunne bruge SOLIDWORKS?

Vi anbefaler, at du kombinerer en CPU-clockhastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har en række officielle anbefalinger, for hvilke GPU’er der er kvalificeret til at bruge med SOLIDWORKS. Du kan finde de mere specifikke specifikationer her.

Du kan læse mere i vores ebog hardware for SOLIDWORKS om hvad for noget hardware du skal gå efter.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, vil det give dig en problemfri oplevelse med SOLIDWORKS.

Skalerbare licensmodeller

Med vores fleksible og skalerbare licensmuligheder kan du vælge at leje eller købe softwaren – alt afhængig af dit behov.

SOLIDWORKS Leje licens
Når du har et kortvarigt behov – er det en god mulighed at leje en licens. Det giver dig nem adgang til fremragende værktøjer og fuld fleksibilitet til en lav pris.

SOLIDWORKS Købe licens
Når du har et længerevarende behov for 3D CAD-løsning, er en købt licens mere omkostningseffektiv.

Download resources

 • 6 Fordele ved Product Data Management

  Product Data Management. Dette buzzword har du sikkert hørt, når du oplever udfordringer med effektivt at håndtere dine data. Men hvad handler det egentligt om? Den bedste måde at forklare det på, er hvis du forestiller dig et “pengeskab”, hvor du sikkert opbevarer og administerer dine filer. I pengeskabet arkiverer…

 • The current state of 3D printing

  The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

 • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

  Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

Vil du teste det?

Det er selvfølgelig muligt at teste før du køber, klik på linket og find ud af hvordan

Få et tilbud

Vi kan hjælpe dig med at øge dine indtægter, reducere dine omkostninger og mindske forretningsrisici. Kontakt vores eksperter nu, for at få et tilbud – helt uforpligtende.

+45 70 22 22 80