SOLIDWORKS 3D CAD

SOLDWORKS 3D CAD har en lang række funktioner, der er med til at forkorte designfasen og udviklingsfasen. Dermed får du dit produkt hurtigere på markedet, samt reduceret omkostninger og et produkt i højere kvaliet.

Fremskynd din designproces

SOLIDWORKS 3D CAD kommer med en brugervenlig grænseflade, der styrker din designproces og øger din produktivitet. Dette er uden at skære ned på hvor kraftfuld softwaren er.

SOLDWORKS 3D CAD er den komplette designløsning for dig og dit designteam, der ønsker at udforske mekanisk design, verifikation, simulering, datastyring og kommunikation – i en og samme software!

Gør dine designs levende med SOLIDWORKS 3D CAD!

Hvorfor SOLIDWORKS 3D CAD?

Der er mange grunde at vælge SOLIDWORKS 3D CAD. Her er tre vigtige fordele for dig:

 • Reducer dine omkostninger ved at forkorte udviklingsfasen
 • Brugervenlig grænseflade, der gør dit team mere produktivt
 • Skalerbare løsninger afhængigt af dine behov

Vores pakker

SOLIDWORKS Standard

SOLIDWORKS Standard giver dig en utrolig ydeevene og brugervenlighed, samt alle de værktøjer du har brug for til mekanisk CAD i 3D. Opret detaljerede dele, samlinger og tegninger på produktionsniveau. Du får samtidig adgang til alle de værktøjer, der kræves til at skabe komplekse overflader, plademønstre af metalplader og konstruktionssvejsede samlinger.

SOLIDWORKS Professional

SOLIDWORKS Professional giver dig alt kraften fra SOLIDWORKS Standard med yderligere funktioner. Forøg din produktivitet med smart datahåndtering, avancerede fotorealistiske billeder og emnebibliotek. Derudover får du med Professional-udgaven mulighed for at automatisere en lang række opgaver.

SOLIDWORKS Premium

Med SOLIDWORKS Premium får du alt fra Professional-udgaven, samt en lang række kraftige værktøjer til blandt kraftfulde simulering, bevægelsestest og validering. Derudover får du også adgang til lednings- og rørfræserfunktion samt meget mere.

Hvilken pakke skal du vælge?

SOLIDWORKS 3D CAD kommer i tre forskellige pakker som kan møde et hvert behov din virksomhed har. Find den bedste pakke til dig.

Funktioner og featuresSOLIDWORKS StandardSOLIDWORKS ProfessionalSOLIDWORKS Premium
SOLIDWORKS 3D CAD
Part and Assembly Modeling
2D Drawings
Design Reuse and Automation
Collaborate and share CAD data
Interference Check
First Pass Analysis Tools
CAM Programming
Design for Manufacturing (DFM)
Productivity Tools
Advanced CAD File Import/Export and 3D Interconnect
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Libraries (SOLIDWORKS Toolbox)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
ECAD/MCAD Collaboration (CircuitWorks)
CAD Standards Checking (Design Checker)
Collaboration with eDrawings Professional
Automated Tolerance Stack-Up Analysis (TolAnalyst)
Advanced Photorealistic Rendering (SOLIDWORKS Visualize)
SOLIDWORKS File Management
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Time-based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Advanced Surface Flattening
Rectangular and Other Section Routing

Ofte stillede spørgsmål

For at træffe de rigtige valg har du brug for alle relevante oplysninger om SOLIDWORKS. Her er svarene på de spørgsmål, vi oftest får

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Desværre ikke, og dog. En SOLIDWORKS Licens er ikke gratis, og kommer i 3 forskellige udgaver, Standard, Professional og Premium. Ønsker du at høre priserne eller blive klogere på hvilken udgave der ville passe bedst til dig og din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte os

Der er dog mulighed for at få en gratis SOLIDWORKS Licens, hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Dassault Systémes. Dassault Systèmes tilbyder nemlig softwaren til studerende under uddannelse. Hvis din uddannelsesinstitution allerede har SOLIDWORKS Education, har du allerede adgang studerende, kontakt blot din underviser eller relevante instans og vedkommende vil dig en licenskode. Hvis du er forsker og opfylder visse krav, kan du sikre dig favorable rabatter.

Derudover er det muligt for Start-ups der opfylder visse krav kan det første år, få gratis adgang til SOLIDWORKS for Start-ups.

SOLIDWORKS tilbyder desuden også netværkslicenser til inkubatorer, som hjælper nystartede virksomheder. På den måde får de de bedste værktøjer at arbejde med fra begyndelsen af deres rejse.

Endelig, hvis du er interesseret i at købe adgang til SOLIDWORKS, men ønsker at teste først, så er det muligt igennem vores gratis prøveversioner.

Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til dig..

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar, Ja, det kan du. Hvis du har et kortere projekt og har brug for SOLIDWORKS, så kan det være at en lejelicens er det optimale for dig.

Vores lejelicens er en optimal løsning for dig der har et kortsigtet projekt, arbejder som konsulent, er en nystartet virksomhed eller er en entreprenør – Der kan være mange grunde. Uanset hvad, så tilbyder lejelicens en stor fleksibilitet til en lav pris.

Det er muligt at have både købelicenser og lejelicenser på samme tid, hvis du ønsker dette.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS.

Hvordan lærer jeg at bruge SOLIDWORKS?

Selvom SOLIDWORKS er en af de mest intuitive CAD-løsninger på markedet, så kan det være et overvældende at lære fra bunden og samtidig lære at udnytte SOLIDWORKS fulde potentiale.

Hos PLM Group tilbyder vi en lang række kurser i SOLIDWORKS. Vi har alt lige fra begynderkurser til nichekurser. Der er derfor rig mulighed for at dig og/eller din virksomhed kan komme ordentlig fra land når du/i køber SOLIDWORKS..

Du kan desuden også købe en kursusaftale, på den måde er du altid sikret dig et fast antal pladser på vores planlagte kurser. Derudover kan du også med en Service Level Agreement kan du også få ubegrænset adgang til vores support bestående vores certificerede lokale SOLIDWORKS-eksperter.

Du finder vores kursuskalender her, derudover kan du finde en lang række tips & tricks og webinars på vores YouTube-kanal

Hvilke hardwarekrav er der for at kunne bruge SOLIDWORKS?

Vi anbefaler, at du kombinerer en CPU-clockhastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har en række officielle anbefalinger, for hvilke GPU’er der er kvalificeret til at bruge med SOLIDWORKS. Du kan finde de mere specifikke specifikationer her.

Du kan læse mere i vores ebog hardware for SOLIDWORKS om hvad for noget hardware du skal gå efter.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, vil det give dig en problemfri oplevelse med SOLIDWORKS.

Term licens – en skalérbar model

Med vores fleksible og skalérbare licensmuligheder, kan du leje din software på en periode over 3 måneder eller 1 år – alt afhængigt af dit behov.

SOLIDWORKS lejelicens (Term licensing)
En lejelicens er et godt valg, der giver dig enkel tilgang til fremragende redskaber og fuld fleksibilitet til lave omkostninger.

Med en lejelicens har du tilgang til samme supportniveau som kunder med en købt licens på abonnement. Desuden får du frit adgang til MySolidWorks Professional, certificeringer og SOLIDWORKS Customer Portal.

Som kunde har du mulighed for at kombinere leje- og købte licenser (Perpetual license).

Downloads

 • 10 strategies for becoming an effective CAD leader

  Successful engineering organizations have two important things in common: they know how to utilize computer-aided design (CAD) technology, and they are led by capable managers who know how to best leverage available CAD tools.

 • 7 spørgsmål du bør stille, før du vælger CAD-system

  Der er mange væsentlige kriterier at tage hensyn til, når du skal vælge nyt CAD-system. Det kan være fristende blot at fokusere på de tekniske krav, men det er vigtigt også at tage de ikke-tekniske behov med i overvejelserne. Denne e-bog indeholder en række vigtige spørgsmål, som du bør stille…

 • 5 ting du skal overveje, når du vælger hardware til SOLIDWORKS

  I supportcenteret bliver vi ofte spurgt, hvordan man vælger den optimale hardware til SOLIDWORKS. I denne guide får du det hurtige overblik over, hvilke parametre du bør tage med i overvejelserne, når du køber hardware til brug med SOLIDWORKS.

Vil du teste det?

Det er selvfølgelig muligt at teste før du køber, klik på linket og find ud af hvordan

Få et tilbud

Vi kan hjælpe dig med at øge dine indtægter, reducere dine omkostninger og mindske forretningsrisici. Kontakt vores eksperter nu, for at få et tilbud – helt uforpligtende.

+45 70 22 22 80