SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD hjælper dig med at forvandle dine designideer til virkelighed. Den brugervenlige software indeholder funktioner, der forkorter udviklingstiden, sænker omkostningerne og får dit produkt hurtigere på markedet.

Spar tid i designprocessen

Leder du efter et designprogram, der kan realisere dine visioner enkelt og effektivt?
Du behøver ikke at lede længere. SOLIDWORKS 3D CAD viser dig vejen.

Med sine omfattende funktioner og intuitive brugerflade er softwaren den perfekte løsning til dig, der ønsker at strømline dit workflow og få dine idéer hurtigere på markedet.

Med SOLIDWORKS kan du skabe fantastiske 3D-renderinger med et snuptag, og føre dine designs fra koncept til virkelighed uden besvær.
Uanset om du er en rutineret specialist eller nybegynder, er SOLIDWORKS 3D CAD det ideelle værktøj for alle, der ønsker at skabe førsteklasses produkter, der adskiller sig fra mængden.

Hvorfor vælge SOLIDWORKS 3D CAD?

Her får du nogle af de vigtigste fordele:

 • Præcise 3D-modeller med høj detaljegrad
 • Reducerede omkostninger med kortere udviklingsprocesser
 • Brugervenlig interface, der øger teamets produktivitet
 • Skalérbare pakker, der kan tilpasses dine specifikke behov
 • Deling af data og design i realtid, der giver mulighed for feedback og nye ideer, mens du stadig er i designprocessen.

Vores SOLIDWORKS løsninger

SOLIDWORKS DESKTOP

SOLIDWORKS Desktop:
Denne CAD-løsning er velkendt og velafprøvet for virksomheder verden. Den bruges dagligt af mange tusinde virksomheder – store som små. Det er en af de mest populære CAD-pakker på markedet, hvilket ikke har ændret sig i mere end to årtier.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Cloudbaseret CAD:
3DEXPERIENCE SOLIDWORKS er en lokalt installeret version af SOLIDWORKS, som er cloudbaseret. Få kræfterne fra desktop-versionen af SOLIDWORKS kombineret med friheden i skyen. Softwaren er tildelt med en brugerlicens via skyen, så du som bruger har adgang til licensen på enhver digital enhed, som du er logget ind på. Læs mere her.

SOLIDWORKS Cloud Offer

Design i skyen:
På 3DEXPERIENCE-platformen findes der et udvalg af CAD-værktøjer, der kører i din webbrowser uden behov for installation. Her kan du skabe, redigere og håndtere  funktionsbaseret parametrisk 3D CAD-indhold uden at installere og opgradere. Læs mere her.

Få overblik over pakkeløsningerne

SOLIDWORKS 3D CAD fås som tre forskellige pakker, der alle kan tilpasses, så de imødekommer dit behov.

SOLIDWORKS i skyen

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS er en løsning, der muliggør samarbejde i realtid med andre stakeholders, cloud-lagring, herunder revisionsstyring, og hurtig adgang til yderligere værktøjer til produktivitet i et digitalt økosystem – alt sammen cloudbaseret!

Funktioner og egenskaberSOLIDWORKS Desktop3DEXPERIENCE SOLIDWORKS
Part & Assembly modelling 
2D Design 
Cloud-based data management 
Cloud-based collaboration 
Online licensing 
Automatic installation 

SOLIDWORKS 3D CAD

Funktioner og egenskaberSOLIDWORKS StandardSOLIDWORKS ProfessionalSOLIDWORKS Premium
SOLIDWORKS 3D CAD
Part and Assembly Modeling
2D Drawings
Design Reuse and Automation
Collaborate and share CAD data
Interference Check
First Pass Analysis Tools
CAM Programming
Design for Manufacturing (DFM)
Productivity Tools
Advanced CAD File Import/Export and 3D Interconnect
Xtended Reality (XR) Exporter
CAD Libraries (SOLIDWORKS Toolbox)
Design for Cost (SOLIDWORKS Costing)
ECAD/MCAD Collaboration (CircuitWorks)
CAD Standards Checking (Design Checker)
Collaboration with eDrawings Professional
Automated Tolerance Stack-Up Analysis (TolAnalyst)
Advanced Photorealistic Rendering (SOLIDWORKS Visualize)
SOLIDWORKS File Management
Reverse Engineering (ScanTo3D)
Time-based Motion Analysis
Linear Static Analysis for Parts and Assemblies
Pipe and Tube Routing
Electrical Cable and Wiring Harness Routing
Advanced Surface Flattening
Rectangular and Other Section Routing

 HVILKEN DESIGNLØSNING FRA SOLIDWORKS PASSER BEDST TIL DIN VIRKSOMHEDS BEHOV?

Oplev SOLIDWORKS 3D CAD


SOLIDWORKS CAD tilbyder dedikerede værktøjer og workflows, der strømliner dit design og udviklingen af dine produkter fra koncept til virkelighed.

Klik på videoen for at se hvordan

Ofte stillede spørgsmål

For at kunne træffe en velovervejet beslutning om SOLIDWORKS 3D CAD har du brug for alle nødvendige oplysninger. Her er svarene på de spørgsmål, der oftest bliver stillet til os.

Vigtig information om ændringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodel, der træder i kraft fra juli 2023

Dassault Systèmes har annonceret de forestående ændringer i SOLIDWORKS CAD-priserne, som vil træde i kraft globalt fra den 1. juli 2023.

Ændringer for CAD licenser:

 • Nye SOLIDWORKS Perpetual/købelicenser: Alle nye køb af CAD-licensaftaler vil automatisk inkludere SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Alle nye SOLIDWORKS CAD Perpetual/købelicenser kræver to års support- og opdateringsaftale på Cloud Services på købstidspunktet.
  • Support- og opdateringsaftalen med Cloud Services vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
 • Nye & fornyede SOLIDWORKS Term/lejelicenser: Alle nye SOLIDWORKS CAD-licenser, Term/leje-licenser og fornyelser af Term/leje-licenser vil automatisk omfatte SOLIDWORKS Cloud Services.
  • Term/lejelicenser vil øge i pris til en brøkdel af værdien som er inkluderet.
 • Eksisterende aftaler: Denne ændring påvirker ikke dine eksisterende SOLIDWORKS CAD-licenser med support- og opdateringsaftaler og prisen vil ikke ændres. Du vil dog have mulighed for at opgradere til et abonnement med Cloud Services mod et nominelt gebyr.

Læs om ændringerne, og hvordan de vil påvirke forskellige licenser her: Vigtig information om ændringer i SOLIDWORKS’ forretningsmodel, der træder i kraft fra juli 2023

Kan jeg få SOLIDWORKS gratis?

Desværre ikke, og dog. En SOLIDWORKS Licens er ikke gratis, og kommer i 3 forskellige udgaver, Standard, Professional og Premium. Ønsker du at høre priserne eller blive klogere på hvilken udgave der ville passe bedst til dig og din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte os

Der er dog mulighed for at få en gratis SOLIDWORKS Licens, hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Dassault Systémes. Dassault Systèmes tilbyder nemlig softwaren til studerende under uddannelse. Hvis din uddannelsesinstitution allerede har SOLIDWORKS Education, har du allerede adgang studerende, kontakt blot din underviser eller relevante instans og vedkommende vil dig en licenskode. Hvis du er forsker og opfylder visse krav, kan du sikre dig favorable rabatter.

Derudover er det muligt for Start-ups der opfylder visse krav kan det første år, få gratis adgang til SOLIDWORKS for Start-ups.

SOLIDWORKS tilbyder desuden også netværkslicenser til inkubatorer, som hjælper nystartede virksomheder. På den måde får de de bedste værktøjer at arbejde med fra begyndelsen af deres rejse.

Endelig, hvis du er interesseret i at købe adgang til SOLIDWORKS, men ønsker at teste først, så er det muligt igennem vores gratis prøveversioner.

Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til dig..

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar, Ja, det kan du. Hvis du har et kortere projekt og har brug for SOLIDWORKS, så kan det være at en lejelicens er det optimale for dig.

Vores lejelicens er en optimal løsning for dig der har et kortsigtet projekt, arbejder som konsulent, er en nystartet virksomhed eller er en entreprenør – Der kan være mange grunde. Uanset hvad, så tilbyder lejelicens en stor fleksibilitet til en lav pris.

Det er muligt at have både købelicenser og lejelicenser på samme tid, hvis du ønsker dette.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS.

Hvordan lærer jeg at bruge SOLIDWORKS?

Selvom SOLIDWORKS er en af de mest intuitive CAD-løsninger på markedet, så kan det være et overvældende at lære fra bunden og samtidig lære at udnytte SOLIDWORKS fulde potentiale.

Hos PLM Group tilbyder vi en lang række kurser i SOLIDWORKS. Vi har alt lige fra begynderkurser til nichekurser. Der er derfor rig mulighed for at dig og/eller din virksomhed kan komme ordentlig fra land når du/i køber SOLIDWORKS..

Du kan desuden også købe en kursusaftale, på den måde er du altid sikret dig et fast antal pladser på vores planlagte kurser. Derudover kan du også med en Service Level Agreement kan du også få ubegrænset adgang til vores support bestående vores certificerede lokale SOLIDWORKS-eksperter.

Du finder vores kursuskalender her, derudover kan du finde en lang række tips & tricks og webinars på vores YouTube-kanal

Hvilke hardwarekrav er der for at kunne bruge SOLIDWORKS?

Vi anbefaler, at du kombinerer en CPU-clockhastighed på mindst 3,3 GHz med 32 GB RAM og en SSD. Dassault Systèmes har en række officielle anbefalinger, for hvilke GPU’er der er kvalificeret til at bruge med SOLIDWORKS. Du kan finde de mere specifikke specifikationer her.

Du kan læse mere i vores ebog hardware for SOLIDWORKS om hvad for noget hardware du skal gå efter.

Bruger du en arbejdsstation, der overholder disse anbefalinger, vil det give dig en problemfri oplevelse med SOLIDWORKS.

Hvilken SOLIDWORKS-løsning er den rigtige for mig?

Alle virksomheder er unikke og står over for forskellige udfordringer, når de forsøger at finde det perfekte designværktøj.
I takt med at kundebehov og forventninger forandrer sig, tilbyder Dassault Systèmes SOLIDWORKS mere varierede, cloud-fokuserede produktudviklingsløsninger.

Få den fulde oversigt over SOLIDWORKS Designværktøjer her – Download vores whitepaper

Hvor kan jeg købe SOLIDWORKS?

Du kan kun købe SOLIDWORKS gennem en certificeret forhandler som PLM Group. SOLIDWORKS softwaren tilbyder en bred pakke af løsninger til alle dine designbehov, og det kan være svært at finde ud af, lige netop hvilke værktøjer du har brug for. Vores eksperter kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dine behov – kontakt os her.

Jeg elsker at bruge SOLIDWORKS, eftersom jeg kan få mine ideer realiseret i samme sekund jeg åbner programmet.

Det er er så nemt at omdanne mine ideer til en konkret skitse og jeg bliver stadig forbløffet over, hvor hurtigt jeg kan skabe komplekse konstruktioner med softwaren”

Peter Ulrik Kann, Quantum Machines 

Vores SOLIDWORKS-ydelser

Ikke for at prale, men hos os finder du best-in-class SOLIDWORKS eksperter.

Det sikrer, at vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. Vi ved, hvor vigtigt det er at få hurtig support, når du oplever udfordringer.
Vores dedikerede, lokale service- og supportteams er produkteksperter, der altid er klar til at besvare dine spørgsmål lynhurtigt.

Dermed kan du fortsætte med at gøre det, du er bedst til; at designe og innovere.

SOLIDWORKS Support

Vores dedikerede, lokale service- og supportteams er produkteksperter, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

SOLIDWORKS Kurser

Bliv den bedste, til det du gør. Få mest muligt ud af din software – vores kurser giver dig de færdigheder, du har brug for.

SOLIDWORKS Service

Vi er den største samarbejdspartner for Dassault Systèmes’ SOLIDWORKS i Nordeuropa med over 6.000 vellykkede implementeringer.

SOLIDWORKS Term Licensing – en skalérbar model

Med vores prisvenlige, fleksible og skalerbare licensmuligheder kan du købe din software for en 3-måneders eller 1-års periode.

SOLIDWORKS Term Licensing
Til dig, der ønsker nem og omkostningseffektiv adgang til det førende SOLIDWORKS 3D CAD, samtidig med at du bevarer fuld fleksibilitet..

Technical support
Med en term licens har du adgang til samme supportniveau som kunder med Perpetual licenser på Subscription Service.

Som kunde har du mulighed for at mix & match Term og Perpetual licenser.

Relaterede indlæg

3D CAD Købsguide

Lidt forvirret? Få det fulde overblik med vores købsguide. Vi guider dig i gennem de forskellige 3D CAD muligheder og svarer på de oftest stillede spørgsmål.

Relaterede SOLIDWORKS produkter

 • SolidCAM

  SolidCAM Skab instruktionerne til dine maskiner, mens du arbejder i SOLIDWORKS. Med SolidCAM får du mulighed for at styre CNC-maskiner på en effektiv og produktiv

 • SOLIDWORKS

  SOLIDWORKS Desktop

  SOLIDWORKS Desktop SOLIDWORKS Desktop er en anerkendt, førende CAD-løsning til designere og ingeniører. KONTAKT OS SOLIDWORKS 3D CAD Desktop Vores hovedprodukt, SOLIDWORKS® 3D CAD, også

 • SOLIDWORKS Flow Simulation

  SOLIDWORKS Flow Simulation Undgå at dit design falder til jorden i den virkelige verden med SOLIDWORKS Flow Simulation. Simuler let væskestrøm, varmeoverførsel og vandkraft og

Hvorfor os?

Ikke for at prale, men vi har de rette eksperter, der ved hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed.

Klar til at snakke?

Vi kan hjælpe dig med at øge dine indtægter, reducere dine omkostninger og mindske forretningsrisici.

Kontakt vores eksperter nu for at få et tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.