SOLIDWORKS Cloud Offer

Tag næste skridt i samarbejdet om design med vores Cloud Offer. Med SOLIDWORKS blev designkapaciteten transformeret og helt nye muligheder åbenbarede sig. Med Cloud Offer sker der endnu et ryk – og det åbner døren til forbedret samarbejde, effektiv datahåndtering og ubegrænset tilgængelighed.

Design i skyen

Nu kan du bare åbne en webbrowser og begynde at designe – glem alt om lokale installationer med SOLIDWORKS Cloud Offer.

Dine CAD-designværktøjer er cloudbaserede – og de er både brugervenlige og opgavespecifikke. Uanset om du vil skabe mekaniske strukturer med komplekse former, fotorealistiske renderinger – eller noget helt andet – så logger du blot ind på platformen og begynder at designe.

Next-level design – hvor som helst og når som helst

Du kan tage din produktudvikling til det næste niveau med SOLIDWORKS Cloud Offer, der er browserbaseret. Arbejd sammen med hvem som helst, hvor som helst og fra en hvilken som helst enhed, bare via en webbrowser. Du kan fokusere på dit design og ikke på dyre investeringer i forskellige værktøjer.

Læs mere om detaljerne

Samarbejde på én
og samme platform

SOLIDWORKS Cloud Offer kører direkte på 3DEXPERIENCE-platformen. Du kan spore fejl og ændringer i alle planer og samarbejde i realtid – ikke bare med dit team men også med eksterne partnere og leverandører. Brug din tid mere effektivt på design og ikke på projektledelse.

Gem og tilgå i skyen

Udnyt kraften i den cloud-baserede 3DEXPERIENCE-platform, og gem dine data på ét sikkert sted. Tilgå dem nemt fra enhver enhed. Hvad betyder det så for dig? At du arbejder gnidningsfrit på dine egne betingelser og håndtererer livscyklussen for CAD-data og applikationer via platformen.

Klar, parat, start på 5 minutter!

Er du klar til at starte din rejse med cloud-design?
Vi har gjort det nemt for dig at købe og komme i gang.

Hvad er inkluderet i
SOLIDWORKS Cloud Offer?

SOLIDWORKS Cloud Offer har alt, hvad du har brug for til at opnå den ultimative designfrihed. Nedenstående roller er inkluderet og med dem kommer du godt fra start. Og har du brug for flere? Så kan du tilføje dem, efterhånden som du kommer i gang.

 • 3D Creator
 • 3D Sculptor
 • 3D SheetMetal creator
 • 3D Structure Creator
 • 3D Render
 • Manufacturing Definition Creator
 • Drafter
 • Collaborative Industry Innovator 
 • 3DSwymer

Hvorfor vælge SOLIDWORKS Cloud Offer?

Det er der masser af gode grunde til. Her er nogle af de vigtigste fordele ved vores Cloud Offer på 3DEXPERIENCE-platformen:

 • Arbejd hvor som helst, på enhver enhed via en webbrowser
 • Samarbejd i realtid, del nemt og lav hurtige mark-ups
 • Gem data sikkert i skyen og få nemt adgang til dem
 • Udvid din CAD-værktøjskasse uden problemer efter behov

3DEXPERIENCE-platformen giver os ikke kun et cloud-baseret work space til samarbejde, men også et sted at gemme og administrere data nøjagtigt og sikkert. […] Vi har det gennemsigtige datastyringssystem, som vi har brug for til at kontrollere revisioner og deres potentielle indvirkning på produktkvaliteten.

Markku Hautamäki, Direktør og medstifter af Pässilä Bicycles

Leder du efter en anden cloud-løsning?

Er du ikke klar til at gå helt i skyen endnu? Frygt ej – du kan kombinere en desktopversion af SOLIDWORKS med fordelene ved 3DEXPERIENCE-platformen. 3 forskellige pakker tilbyder dig lige præcis det udvalg af værktøjer, du har brug for.

Hvorfor os?

Opnå imponerende resultater og lancer dine produkter hurtigere med vores ekspertise og teknologi.

Lad os høre fra dig

Investeringer i fremtiden kan være en stor beslutning. Det forstår vi fuldt ud og vi er derfor mere end klar til at hjælpe dig videre, når du er klar til at tage springet. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag.